2777
2789
آره راست میگی،فردا میرم و قالش رو میکنم،فقط عذاب وجدان دا م چرا قبل از این نرفتم براش طلا بگیرم

منم خیلی عذاب وجدان دارم بهار از خواهرم ٧٠ تومن قرض گرفته بودم 

قبل این گرونی‌ها پس دادم اما مجبور شد دوباره قرض بده

همش خودخوری میکنم اگه من ازش نگرفته بودم تبدیل کرده بود ضرر نمی‌کرد🥲🥲🥲

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر کوچولو کوچولو بخرم چند درصد حساب میشه؟من پول دستم زیاد میاد ماهی حدودا ۷تومن ۱۶۰۰یارانه هم میگیر ...

حدودا دو درصد 

پس خرید کن

خود منم چون خیلی ولخرجم تا پول دستم میاد تبدیل می‌کنم حتی نیم ساعت هم بمونه میبینی خرج کردم😂

منم خیلی عذاب وجدان دارم بهار از خواهرم ٧٠ تومن قرض گرفته بودم قبل این گرونی‌ها پس دادم اما مجبور شد ...

عیبی نداره انشاالله ده برابرش براش برمیگرده و خدا به پولش برکت میده،شمام براش دعای خیر بکن پیشه خداوند،

خواهرم قرض نداده،ولی پولش تو حساب بورسی خودشه،

نباید میزاشتم به حال خودش،

فردا میرم براش طلا میگیرم،دلم میسوزه پولش همینجوری بمونه،

خدا بخواد براش طلای آبشده برمیدارم

حدودا دو درصد پس خرید کنخود منم چون خیلی ولخرجم تا پول دستم میاد تبدیل می‌کنم حتی نیم ساعت هم بمونه ...

من شوهرم شرکت کار میکنه الان خونمونو دست زدیم تا خرخره تو قرضیم تو راه برگشت به خونه اسنپ مسافر میگیره پولشو میزنه به کارتم گفتم با اینا طلا بخرم که دم عید چک داریم پاس کنیم

سلام بین دوتا ماشین ۲۰۶صندوقدار ورانا کدوم بهتره؟واسه خانوم

١٠٠٪؜ ٢٠٦صندوقدار من هر دورو نشستم صندلي راحت تيزي حركت تو ٢٠٦قابل مقايسه با رانا نيست واقعا با ٢٠٦رانندگي براي منه عجول خيلي لذت بخشه من پا به گازم شتاب ماشين عاليه 👌

خود معصومه جونم ٢٠٦اس دي داشت خيلي راضي بود

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

سلام دوستان 

به کمک تون خیلی نیاز دارم 

ممنون میشم تنها لایک نکنید و راهنماییم کنید 

من حدود ۲۰۰ میلیون توی بانک سپرده دارم که ماهانه ۴ میلیون سود بهم می‌رسه 

حالا هر ماه بخشی از این پول رو طلا می‌خرم و بخشی و لوازمی که نیاز دارم 

قیمت طلا خیلی داره میره بالا 

به نظرتون ۱۰۰ میلیونش رو بردارم طلا بگیرم و با ماهانه ۲ میلیون فقط موارد ضروری رو بخرم ؟ یا انگیزه ام از بین میره؟ 

اینم بگم شوهرم خیلی پول زیادی بهم نمیده 

اما خیلی دودلم که چیکار کنم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
@masumehjoon سلام‌ به معصومه جون و بقیه دوستان لطفا خواهرانه راهنماییم کنین چون خواهر ندارم و مادرم ...

ببین اولویتت کدومه 

با ی منبع درآمد دیگه راحتری 

یا خونه بزرگ تر و بهتر 

اینو ما نمی‌تونیم تعیین کنیم 

و ی چیز دیگه ک هس اگه پول خونه رو کامل داری خونه بخر 

بده رهن 

با پول رهنش طلا بخر بذار چند سال دیگه اون طلا میتونی خونه فعلی تو بزرگ تر کنی 

با ببینید با کدوم راحتتری

سلام دوستان به کمک تون خیلی نیاز دارم ممنون میشم تنها لایک نکنید و راهنماییم کنید من حدود ۲۰۰ میلیون ...

عزیزم با این مبلغ نمیتونی یه کسب و کاری برای خودت راه بندازی؟

دویست تومن مبلغ خوبیه حیفه بی‌ارزش بشه

عزیزم با این مبلغ نمیتونی یه کسب و کاری برای خودت راه بندازی؟دویست تومن مبلغ خوبیه حیفه بی‌ارزش بشه

مثلا چه کاری ؟ 

واقعا موندم که چیکار باید بکنم 

دوره های کیک خانگی رو شرکت کردم اما خب زیاد ادامه ندادم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام دوستان به کمک تون خیلی نیاز دارم ممنون میشم تنها لایک نکنید و راهنماییم کنید من حدود ۲۰۰ میلیون ...

اخه سود بانکی که اصلا ارزشی مداره عزیزم

سال دیگه این موقع ارزش دویست میلیونت شده ۵۰ میلیون

من جای شما باشم ۱۵۰ تومنشو طلای کارکرده میخرم

بقیشم خورد خورد خرج میکنم

اصلا و الدا روی سود بانکی حساب نکن

ریال بشدت برق و باد داره بی ارزش میشه

سریعا تبدیل کن

من شنیده بودم از مهر خیلی وحشتناک میره بالا

میگن روند تا عید صعودیه

کلا انس جهانی هم افزایشیه

وقتی هم خبر جنگ میاد کل دنیا ناامن میشه و فقط فلزات باارزشی مثل طلا رشد میکنن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
دم عید فروش بزنم ضرر نمیشه؟

عزیزم من تا حالا ندیدم طلا مبلغ قابل توجهی بیاد پایین که تا عید به نزدیکی ۵ تومن نرسه قطعا زیر ۴ تومن هم نمیره

بهترین کار برای پس‌انداز پول‌های کم هم خرید طلا هست چون ارزش پول حفظ میشه

اخه سود بانکی که اصلا ارزشی مداره عزیزمسال دیگه این موقع ارزش دویست میلیونت شده ۵۰ میلیونمن جای شما ...

اخه اونجوری دیگه ماهانه پولی ندارم برای خرج کردن 

طلای ابشده هم آشنا ندارم میترسم سرم کلاه بذارن 

2810