2777
2789

خانوما طلا شد ۴/۳۰۰،

خواهرم،مبلغ قابل توجهی پول داره،که تو حساب بورسیش هست،سود میاد براش،

میگم الان برم براش طلا آب شده بگیرم،از طرفی هم میگم یه وقتی بیاد پایین ضرر میکنه،

باز از طرفی هم میگم بره بالا دوباره عذاب وجدان میگیرم که چرا براش طلا نگرفتم،

خودش خیلی از این چیزا سر در نمیاره،

استرس گرفتم ،نمیدونم چیکار کنم

عزیزم من دانشجوی دکترا هستمیکی از شاخه های رشته کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهدالانم دارم پروپوزالم رو م ...

بسیار عالی.اتفاقا من پدرم کشاورز ،منم عاشق کشاورزی.ولس نمی‌دونم چرا واسه ادامه تحصیل نمیتونم به کشاورزی فکر کنم.

با اینکه خیلی برام جذابه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم اونجا یه منطقه روبه رشد هست ازنظرامکانات هم خوبه بدنیس شماکه بچه مدرسه ای دارید برید قسمت ...

عزیزم براخریداپارتمان چهارواحده همکف بهتره یااپارتمان اسانسوردار؟قیمتهای دیوارواقعین یابیشترزدن؟

غصه نخور عزیزم خدابزرگه شوهرمنم کارش همینجوریه یه روز هست یه روز نیست ولی الان دیگه کلا یه ماهه بیکا ...

عزیزم تهران هم کرایه  اسنپ خیلی اومده پایین فقط به نفع اسنپ و‌مسافره شوهرمنم گاهی میره اسنپ ، شما که قسط میدی نقدیهایی که میاره رو چیکار میکنی وقتی روکارت باشه راحت میشه جای قسط داد ولی نقدی انگار میره پای چیزای بیخود روزانه هم‌که چیز خاصی نمیشه باهاش خرید مگه اینکه جمع شه یهو خرید خونه کرد که به اون‌مرحله معمولا نمیرسه

شماراهکاری دارین برای استفاده بهینه از پولای نقد؟

@masumehjoon    

سلام‌ به معصومه جون و بقیه دوستان لطفا خواهرانه راهنماییم کنین چون خواهر ندارم و مادرمم خیلی سال پیش فوت شده و پدرمم یکسال پیش الان از ارث پدرم که بهم میرسه با فروش طلاهام و البته روی رهن خانه هم حساب کردم‌ میتونم یه واحد مسکن مهر بخرم بنظر شما خانه مسکن مهر تکی بخرم ؟یا این خانه ای که توش هستیم بفروشیم پولم بزارم روش بریم یه خانه بزرگ تر و یه منطقه بالاتر البته اگه بریم خانه بهتر دیگه سند نصف نصف بین من و شوهرم مینوسیم

یه مشورتی از دوستان میخواستم داشته باشم

ما امسال مستاجر هستیم و خونه ای داریم ک دست مستاجره، چون نتونستیم پول رهنش جور کنیم

امسال برای تمدید، بجای افزاش رهن، کرایه رو پیشنهاد دادیم 

ولی الان دوماهه مستاجر چیزی واریز نکرده و من به همسرم میگم بهشون بگو واریز کنن، میگه ول کن بهتر ک واریز نکنن و پول رهنشون ک دستمونه کم بشه

الان موندم ما کرایه رو سروقت بگیریم بهتره یا اخر سر از پول رهن کم کنیم؟! 

خانوما طلا شد ۴/۳۰۰،خواهرم،مبلغ قابل توجهی پول داره،که تو حساب بورسیش هست،سود میاد براش،میگم الان بر ...

وای از طلا نگو که اعصاب منم خورد کرده یکم پول داشتم نرفتم بخرم الان دیگه واویلا شده نمیشه یه انگشتر ظریفم خرید . سکه هم شده ۵۵میلیون واقعا چه خبره دنده گاز رو گرفته طلا ... الان بنظرم حتی مواد غذایی خشکبارم بخری ضرر نکزدی من برنج داشتم و ماکارانی یعنی مادرم بهم داده بود پارسال زیاد بودن بردم دادم مغازه محلمون ازم خرید سودم کردم روشون خخخخ واقعا ادم جا داشته باشه پولش رو بده روغن وبرنج وچای بعد بفروشه شرف داره به اینکه توی بانک نگه داری از بس ارزش پول روز به روز داره میاد پایینتر . الان یه رب گوجه ۸۰۰گرمی شده ۷۴هزار تومن یک ماه پیش ۵۰ بود این رب گوجه رفت بالا ولی حقوق ها هیچی تغییر نکزدن تازه اضاف کارم نمیدن هر ماه کمتر میشه دریافتی کارمندا بیچاره .. طلا بخر طلا مرگ نداره و تو سالیان بعد سودی خوبی میده بهت .از من که گذشت شما داری بخر بهتر از بورس و ارز دیجیتال هست

@masumehjoon سلام‌ به معصومه جون و بقیه دوستان لطفا خواهرانه راهنماییم کنین چون خواهر ندارم و مادرم ...

من جات بودم یه خونه بهتر میرفتم 

اول زندگی الانتو ایده آل کن بعد برو دنبال پس انداز خودتم باید لذت ببری از زندگی

بازم دوستان بهتر راهنمایی میکنن من فقط نظر شخصیمو گفتم

عزیزم تهران هم کرایه اسنپ خیلی اومده پایین فقط به نفع اسنپ و‌مسافره شوهرمنم گاهی میره اسنپ ، شما که ...

عزیزم من پول نقدی که دستم میاد رو فقط میدم پارسیان می‌کنم

چون اصولا مبلغ کمیه

میرم باهاش چرت و پرت میخرم

نگه میدارم ماهی یبار پارسیان میگیرم حالا هر چقدر که شد

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
وای از طلا نگو که اعصاب منم خورد کرده یکم پول داشتم نرفتم بخرم الان دیگه واویلا شده نمیشه یه انگشتر ...

آره راست میگی،

فردا میرم و قالش رو میکنم،

فقط عذاب وجدان دا م چرا قبل از این نرفتم براش طلا بگیرم

خانوما من دیشب ۴۰۰تومن تقریبا از میلی گرفتم دوتام کد سرهم شد ۱۰۷میلبنظرتون منطقی هست من روزی صد یا ۲ ...

عزیزم اگه میتونی نگهداری هفته‌ای یکبار خرید کنی یجا هفتصد هشتصد خرید کن نیم درصد حساب میشه

اما اگه خرج می‌کنی همین هر روز بخر

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم اگه میتونی نگهداری هفته‌ای یکبار خرید کنی یجا هفتصد هشتصد خرید کن نیم درصد حساب میشهاما اگه خر ...

اگر کوچولو کوچولو بخرم چند درصد حساب میشه؟

من پول دستم زیاد میاد ماهی حدودا ۷تومن ۱۶۰۰یارانه هم میگیرم اما خرج میشه

2810