2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شمالانم ساکن اهوازهستین؟یه سوال داشتم راجب خونه های اهوازمن قصددارم خونموازشهرستان منتقل کنم ا ...

بله عزیزم اونجا یه منطقه روبه رشد هست ازنظرامکانات هم خوبه بدنیس 

شماکه بچه مدرسه ای دارید برید قسمت هایی که مدرسه به شما نزدیکتره 

فکرکنم بسیجیان بهتر از بقیه جاهاش باشه از نظر مدرسه و بازارچه واینا 

سلام عشقا روزتون پربرکت باشه 

ویپاد از دیشب بازی دراورده به سختی باز میشه اخه اشکال فنی اینقدر طولانی😏

بچه ها من دیشب تو یه حرکت یهویی انگشتر پورتوفینو گرفتم ان شالله برسه دستم عکسشو میفرستم یه مقدار پول نقد داریم‌گذاشتیم‌ویپاد سکه جمع شه وام‌بگیریم وهمسرمم باهاش کار میکنه ولی من زود به زود دلم طلا میخواد انگار خل شدم🤓 ولی اخه ما به نقدینگی ثابت تا یه سقف خاصی همیشه نیاز داریم اینجوریکه دارم پیش میرم نقدینگی داره ریزش میکنه   وسکه های ویپادم میخواد لاکپشتی جمع شه ولی خب دیگه هرچیزی بهایی داره😄ان شالله انگشتر برسه دستم عکسشو‌میفرستم راستی از پیج‌ رضوان خریدم پنج تومن دیشب بیعانه دادم 

موفق باشید عزیزم انشالله رو زود صاحبخونه میشید برای منم دعا کن خونه خوب بخریم خدا لعنت کنه مستأجری ر ...

ان‌شالله که صاحب بهترین خونه ها میشیم

رب انزلنی منزلا مبارکا وانت خیرالمنزلین

و باز بگو: پروردگارا، مرا به منزلی مبارک فرود آور که تو بهترین کسی هستی که به  خیر و سعادت توانی فرود آورد. و بگو: پروردگارا! مرا در جایگاهی پرخیر و برکت فرود آور، که تو بهترین فرودآورندگانی

سلام دوستان عزیزمیشه لطفا برامون دعا کنید یک ماهه شوهرم بیکار شده معلومم نیست کی بره سرکار قسطامون ز ...

بخدا شوهر منم بيكاره بچه شيرخشكي و پوشكي هم دارم

انشالله كارشوهرامون جور بشه شوهرم ٦ ساله كلا كار ثابتي نداره انگار طلسم شده😭😭😭

با دلاي پاكتون دعا كنيد شوهر منم  بره سركار

سلام خانومی این قانون پنج ثانیه و پومودور کدوم صفحه هست منم بخونمش، توی تاپیک گزیده ها ندیدم

گلم 

اسم هر کدوم از قانون ها رو تو گوگل سرچ کن کامل  توضیح شون هست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا شوهر منم بيكاره بچه شيرخشكي و پوشكي هم دارمانشالله كارشوهرامون جور بشه شوهرم ٦ ساله كلا كار ثاب ...

غصه نخور عزیزم خدابزرگه شوهرمنم کارش همینجوریه یه روز هست یه روز نیست ولی الان دیگه کلا یه ماهه بیکار مونده تو خونه یه پراید داریم که میره اسنپ اونم شهر ما اونقد قیمت‌های اسنپ کمه به زور دارم هزار تومن هزارتومن میذارم کنار که بتونیم قسطامونو بدیم منم دوتا بچه دارم یکی ۵سال یکی ۱سالو نیمشه ولی من شیرخودمو میدم از پوشکم دارم کم کم میگیرمش چون واقعا قیمت پوشک خیلی گرون شده الانم مواد غذاییمون تموم شده موندم چطور بگیریم انشالله کار شوهرشماهم جور میشه میره سرکار مهم این تو این شرایط پشت شوهرامونو خالی نکنیم بلاخره تو این مواقع به اوناهم خیلی سخت میگذره که جلو زن و بچشون شرمنده میشن

دوستان من تابستان رفتم دخترم رو پیش دبستانی ثبت نام کنم گفتن شهریه 3 تومن چون دولتی بود🤩حالا میگن ن ...

سلام عزیزم چه جالب اخه گفتی مدیرشون گفته اجباری در کار نیست

ولی اینجا (مشهدی هستم) موقع ثبت نام کلاس اول، حتما حتما باید پیش دبستانی رفته باشع

پسر دوستم پیش نرفته بود 

رفته بود واسه کلاس اول اسم نویسی کنه پسرشو

گفته بودن نمیشه بااااید حتما پیشش رو رفته باشع

میگفتن امسال باید بره پیش

سال بعد بیارین واسه ثبت نام

اینجوری یکسال بچه عقب میموند از هم سن و سالاش

خلاصه

دوبرابر پول هزینه پیش رو داد بودن به یک بنده خدایی که کاراشون رو راست و ریس کرده بود و بهشون برگه داده ک پسرش پیش رو رفته 

بنده خدا میخواست زرنگی کنه و خرجشو کمتر بشه 

میگفت دوبرابر ک مبلغ پیش رو دادم ک هیچ

کلییییی هم دوندگی کردیم چون کسی رازی نمیشد زیر میزی بگیره کارمون راه بندازه

عزیزم در آخر بگم ما اینهمه دوندگی میکنیم پس انداز میکنیم برای چی؟ برای کی؟ 

برای بچه هامون و بقول معروف پیری و کوری خودمون دیگه   

بچه مهم ترین و بزرگ ترین دستاورد مون تو زندگی هستش بنظر خودمن نباید توی هیچ هنری و یا مدرسه ویا کمک درسی براشون کم گذاشت

حداقل تا حد امکان ک در توانمون هس براشون کم نزاریم  

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
سلام عزیزم چه جالب اخه گفتی مدیرشون گفته اجباری در کار نیستولی اینجا (مشهدی هستم) موقع ثبت نام کلاس ...

سلام شهر ماهم پیش۲اجباره و حتما باید تاییده داشته باشی تا ثبت نام کنن بچه رو کلاس اول مامانا حتما سوال کنن این مورد رو ک بچه از تحصیل عقب نمونه

2810