2777
2789
عذر میخوام چقدر طلا خرید کردین از میلی؟من گفتم روزی ۱۰۰تومن خرید کنم بنظرتون خیلی کمه نه؟

من ۲۵میل یا سوت،😅😅😅 

ولی همینم زیاده چون پولش و خرید نمیزدم ب قول دوستان ب چشم نمی‌شوند و چاله براش کنده میشد

من ۲۵میل یا سوت،😅😅😅 ولی همینم زیاده چون پولش و خرید نمیزدم ب قول دوستان ب چشم نمی‌شوند و چاله برا ...

مال من  ۱۵میل شده😂امروز ۶۰تومن زدم

راستش یکم میترسم وگرنه بیشتر خرید میزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال من ۱۵میل شده😂امروز ۶۰تومن زدمراستش یکم میترسم وگرنه بیشتر خرید میزنم

خدار وشکر عزیزم انشاالله زیادشو بخری

عالی همین روش میتونیم مثل دوستان دیگه ب 

۱یا۲گرم رسید فروش بزنیم

من صفحه اسنپ پی رو باز کردم دیدم اگه میلی رو نصب کنم ۵سوت هدیه میده میلی و نصب کردم کد هدیه اسنپ پی رو زدم و هدیه مو گرفتم 

دوستان اگر اسنپ دارید میتونید از این طریق هم هدیه دریافت کنید از میلی

سلام عزیزم، تو تاپیک قبلی توضیح دادم کامل قدیمیا اطلاع دارنولی چشم عزیزم خلاصه وار میگم شاید به درد ...

عزیز خداقوت ایشالا همسرت زودتر حالشون خوب میشه بازارروز کجااجناس تون رو براي فروش می برید

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
اسم اپلیکیشن رو میشه بگین

Okala

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
خب من وام ویپاد رو همیشه از طریق دی.جی پی نقد میکردم ک وام ده تومنیش ۸روز طول کشید تا از کیف پول دی. ...

فعلأ که نیاز به این کارا نیست و پول نقدی تو حساب میشینه ، چرا باید از دی جی پی نقدش کنی؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام عزیزم ببخشید شماصدمیلیون ازمیلی خرید زدید بعد چند درصده

سلام عزیزم 

نه من صد میلیون رو هیچوقت مجازی نگه نمیدارم تبدیل به طلای ٣ درصد میکنم

طلاسی و میلی‌گلد رو دیگه تا ٢٠ ٢۵ تومن نگه میدارم بعد تبدیل می‌کنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810