سلام عزیزم، تو تاپیک قبلی توضیح دادم کامل قدیمیا اطلاع دارن
ولی چشم عزیزم خلاصه وار میگم شاید به درد کسی خورد یا ایده ای به سرش زد
از بازار مولوی لباس بچه گانه عمده میخرم، و میرم بازار روز غرفه میزنیم میفروشم، من چون سه تا بچه دارم،دوتاشون مدرسه میرن
باید به درس و مشق اونها برسم، کارای خونه، خرید، کارای اداری همه چی پای خودمه برا همون هرروز نمیرم بازار فقط سه شنبه تا جمعه چهاروز میرم، یه روز هم میرم از بازار تهران جنس میارم.
پارسال اسنپ هم رفتم یه مدت، ولی برای منو شرایط من فکر میکنم همون بازار روز بهتره درامدش از اسنپ برا من بهتره
حالا شاید یکی شرایطش با من فرق داره و میتونه صبح تا شب اسنپ برداره و راه دور بره براشون میصرفه، ولی من کار بازار روز از ساعت نه صبح میرم تا نهایت سه بعد از ظهر خونه ام
این کار هم سختیای خودشو داره، مثلا هرروز صبح اهن ها رو مثل داربست سرهم میکنم، لباسهارو روی میزی که خودمون درست میکنیم میچینم و بقیه شو اویز، باز وقتی بخوام بیام خونه، باید همه لباسها جمع بشه، اهن ها جمع بشه داخل صندوق ماشین بزارم و برکردم خونه،ولی من دوست دارم و با شرایط من جوره
کارش دست خودمه هروقت بخام برم، نتونم کار داشته باشم نمیرم هرروز توی بازار روحیه ادم هم عوض میشه.
سودش هم یه روز میبینی سیصد کار کردم، یه روز یک و سیصد
متفاوته، مثلا مهر ماه تا امروز نه تومن کار کردم خدارو شکربا هفته ای چهار روز کار
سوالی داشتین با کمال میل پاسخ میدم
و دراخر دوستان دعا کنید مشکل جراحی شوهرم به خوبی حل شه و زود خوب شه و منم بتونم انشالله مدیریت کنم هزینه هامو این چند ماهی که همسرم خونه است و حقوق نداره.
و اینکه وقتی هوا سرد میشه کار ماهم کم میشه و بازار ضعیف میشه
بازم به امید خدا