2777
2789
سلام عزیزم من تقریبا از عید دارم با طلاسی و میلی‌ گلد کار میکنم هم خرید کردم هم فروشعالیه عالی شده ص ...

برنامشو از کجا نصب کنم؟

راسی ی سوال حضوری هم مکان خاصی دارن که دست ادم ب جایی بند باشه؟

حقیقتش من وام ۱۰تومنی ویپاد رو از طریق دیج.ی پی رفتم نقد کنم ۸روز طول کشید از کیف پولم خارج شه خیلی بهم استرس وارد شد واس همی دیگه میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگشتر پورتوفینوی بی گناهِ من الان سر به فلک‌کشیده🥺بشدت عصبی ‌بداخلاق وکسل شدم تواین مواقع فقط طلا ...

منم یه انگشتر نشون کردم والا پولم نرسید و اونم بفروش رفت چشمم موند دنبالش البته مبارک صاحبش

و یهخرج غیرمترقبه واسمون پیش اومد که پول انگشترو باید بدیم جاش، کلا رو دور بدشانسی هستیم مدتیه خدا رحم کنه

ولی گرونترم میشه طلا برو یه چیز دیگه بخر پایین اومدنی درکار نیست 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
برنامشو از کجا نصب کنم؟راسی ی سوال حضوری هم مکان خاصی دارن که دست ادم ب جایی بند باشه؟حقیقتش من وام ...

عزیزم طلاسی دفترش هروی هست میتونی بری ببینی ازش طلا هم میتونی بگیری شمش‌های مصرف ۵ گرم

اما شما ترس داری به یه گرم رسید فروش بزن برو از بازار طلا بخر تبدیل کن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم من تقریبا از عید دارم با طلاسی و میلی‌ گلد کار میکنم هم خرید کردم هم فروشعالیه عالی شده ص ...

خدایی عالیه شبوروزم کار میکنه ولی بورس فقط 3ساعت کارمیکنه اونم نه پنجشنبه و نه جمعه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
راستش من اصلا به اون منطقه اشراف ندارمبرای سرمایه گزاری خوبه؟یا رشد مناطق دیگه بهتره؟

ب نظرم الان همه جا رشدش خوبه، کهریزک این چند سال خیلی پیشرفت کرده باز خودتون بیشتر تحقیق کنید 

ما کرج خونه خونه خریذیم اونجام رشدش خوبه اما تهران و حومه هاش رشدشون چند برابر کرج بوده...

ببخشید کارتون چیه ؟ جسارت نباشه میپرسم چون خودم دنبال کارو درآمدم

سلام عزیزم، تو تاپیک قبلی توضیح دادم کامل قدیمیا اطلاع دارن

ولی چشم عزیزم خلاصه وار میگم شاید به درد کسی خورد یا ایده ای به سرش زد

از بازار مولوی لباس بچه گانه عمده میخرم، و میرم بازار روز غرفه میزنیم میفروشم، من چون سه تا بچه دارم،دوتاشون مدرسه میرن 

باید به درس و مشق اونها برسم، کارای خونه، خرید، کارای اداری همه چی پای خودمه برا همون هرروز نمیرم بازار فقط سه شنبه تا جمعه چهاروز میرم، یه روز هم میرم از بازار تهران جنس میارم. 

پارسال اسنپ هم رفتم یه مدت، ولی برای منو شرایط من فکر میکنم همون بازار روز بهتره درامدش از اسنپ برا من بهتره

حالا شاید یکی شرایطش با من فرق داره و میتونه صبح تا شب اسنپ برداره و راه دور بره براشون میصرفه، ولی من کار بازار روز از ساعت نه صبح میرم تا نهایت سه بعد از ظهر خونه ام

این کار هم سختیای خودشو داره، مثلا هرروز صبح اهن ها رو مثل داربست سرهم میکنم، لباسهارو روی میزی که خودمون درست میکنیم میچینم و بقیه شو اویز، باز وقتی بخوام بیام خونه، باید همه لباسها جمع بشه، اهن ها جمع بشه داخل صندوق ماشین بزارم و برکردم خونه،ولی من دوست دارم و با شرایط من جوره 

کارش دست خودمه هروقت بخام برم، نتونم کار داشته باشم نمیرم هرروز توی بازار روحیه ادم هم عوض میشه. 

سودش هم یه روز میبینی سیصد کار کردم، یه روز یک و سیصد

متفاوته، مثلا مهر ماه تا امروز نه تومن کار کردم خدارو شکربا هفته ای چهار روز کار 

سوالی داشتین با کمال میل پاسخ میدم

و دراخر دوستان دعا کنید مشکل جراحی شوهرم به خوبی حل شه و زود خوب شه و منم بتونم انشالله مدیریت کنم هزینه هامو این چند ماهی که همسرم خونه است و حقوق نداره. 

و اینکه وقتی هوا سرد میشه کار ماهم کم میشه و بازار ضعیف میشه 

بازم به امید خدا

خانوما وام ویپاد رو هم میشه تو میلی نقد کرد؟یا پول وام رو تومیلی مقداریشو طلا خرید؟

سلام عزیزم ، ویپاد وام هاشو نقدی میریزه به کارت و فرقی نمیکنه کجا خرج کنی.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

سلام خانمای شجاع و قوی خدا قوت به همتون 

گزارش این هفته من 

قسط وام ویپاد و دادم 

قسط اسنپ پی 

از میلی طلا خریدم هر چند خیلی کم (قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود ) الان خیلی خوشحالم 

ابروهامم میکرو کردم

سلام عزیزم ، ویپاد وام هاشو نقدی میریزه به کارت و فرقی نمیکنه کجا خرج کنی.

خب من وام ویپاد رو همیشه از طریق دی.جی پی نقد میکردم ک وام ده تومنیش ۸روز طول کشید تا از کیف پول دی.جی پی واریز ب حسابم شه واس همی دیگه بهشون اعتبار نمیکنم

سلام خانمای شجاع و قوی خدا قوت به همتون گزارش این هفته من قسط وام ویپاد و دادم قسط اسنپ پی از میلی ط ...

عذر میخوام چقدر طلا خرید کردین از میلی؟من گفتم روزی ۱۰۰تومن خرید کنم بنظرتون خیلی کمه نه؟

2810