2777
2789
واقعا!؟بعد شما چی بهش گفتی؟مشابه این موضوع واسه ماهم پیش اومد ،دیگه پشت دستمونو داغ کردیم ماشین به ک ...

هیچی نگفتم عزیزم

اما ایندفعه رو به موت هم باشه ماشینم رو نمیدم

البته اینم بگم من از زمانی که مجردی و مستقل زندگی میکنم با ٩٠ درصد دوست و آشنا قطع ارتباط کردم

از بس پرتوقع شدن

می‌دونی فکر میکنن اینکه مجرده پس بیاد کارهای مارو انجام بده

یا توقع دارن خونه‌ی من بشه محل مهمونیشون

با همه‌ی آدم‌های سواستفاده‌گر کم‌کم رابطه‌ام رو کم کردم 

خیلیم راضیم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بستگی ب خودتون داره از چه نظر و چ ملاک های دارید برای خرید خونه؟کهریزک خیلی خوب داره پیشر ...

راستش من اصلا به اون منطقه اشراف ندارم

برای سرمایه گزاری خوبه؟

یا رشد مناطق دیگه بهتره؟

ممنون عزیزم راهنمایی کردین، اره زنگ زدم بیمارستانی که انلاین پرداخت میکنه بیمه تکمیلیپرسیدم گفت باید ...

ببخشید کارتون چیه ؟ جسارت نباشه میپرسم چون خودم دنبال کارو درآمدم

سلام خانماااا یه سوالی داشتم 🤗یه طرحی بود که ایران خودرو به مادرانی که تازه زایمان کرده بودن ماشین ...

سلام عزیزم هروقت کاربری شما رو میبینم کلی ذوق میکنم لطفا بیشتر برامون بنویسین راستی من هم اول اسفند زایمان دارم😁

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
هیچی نگفتم عزیزماما ایندفعه رو به موت هم باشه ماشینم رو نمیدمالبته اینم بگم من از زمانی که مجردی و م ...

دقیقا همین مشکل رو داشتم 

چون خونه ام مجردی بود  

هر کی از شهرستان می اومد میگفتم بریم خونه ای این ک تنهاست راحت تریم 

سال ۱۴۰۱یهویی دیسکم بیرون زد عملا چهار ماه فلج مطلق بودم 

حتی ی نفر نیومد بگه مرده ای یا زنده 

الان حقوق نداری چیزی داری یا ن 

با توجه به هزینه زیاد درمانم اون موقع  بیمه نداشتم 

از همون سال پای همه رو ب خونه ام بریدم حتی صمیمی تربن دوستام و فامیل 

فامیل زنگ میزنم میگم نیستم خونه 

فامیل میبینمم فقط ی احوال پرسی ساده 

اینا گذاشت تا امسال عمل کمر شدم ب والله یک نفر زنگ نزد ک این رفت اتاق عمل اصلا چ شد 

من سی روز تهران بودم 

جوری ک همه اقوام آشنایان متوجه شدن ی ماهه بیمارستانه 

جالب همون فامیلا زنگ میزدن ضامن مون نمیشی؟؟ 

ببین چ رویی دارن تو اصلا زنگ نزدی ک ببینی این آدم تو این چند ماه مرده اس یا زنده 

اصلا من هیچ 

ب احترام خانواده ام می اومدن ی سر میزند 

الان فقط خودممم و خانواده 

خداروشکر خداروشکر ب مراحله رسیدم ک هیچ کدوم شون ذره ای برام ارزشمند نیستن 

خانومای گل یه آپ هست به اسم میلی که خیلی خوبه میتونیم از یک میلی گرم طلا تا هر چقدر که پول داشتیم طل ...

دوستان اینو بخونید حتما نصب کنید ضرر نداره برید ببینید شاید خوشتون اومد واقعا یه روش پس انداز خیلی درسته حتی میشه پول خرده های که در روز از خریدمون اضافه میاد و باهاش طلا بخریم تا آخر ماه جمع میشه با رشد طلا اونم رشد می‌کنه در آخر هم میشه یا به خودشون بفروشیم پولش رو بگیریم یا بجاش یه تیکه طلا سفارش بدیم 

خوشحالم میکنید با کد من نصب کنید 😘❤️

خانمای طلا دوست باز طلا کشید بالا، دیشب فهمیدم انس طلا بازم رفت بالا  صبح یه نیمچه خریدی زدم یه سکه پارسیان 250 سوت خریدم اینترنتی، که الان دیدم 9 هزار سود کردم 😃 تازه این پول قسط واسه وام ویپاد گذاشته بودم کنار باز گفتم خدا بزرگه جور میشه تا موقع خودش

چکار کنم پول رو کارت نمیتونم بذارم 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
دقیقا همین مشکل رو داشتم چون خونه ام مجردی بود هر کی از شهرستان می اومد میگفتم بریم خونه ای این ک ت ...

منم همین مشکلات رو دارم

طرف به من می‌گفت منو با خودت ببر مسافرت پولش رو هم بده چه اشکالی داره

دوست صمیمیم یک روز درمیون از ظهر میومد خونه‌ی من می‌خورد می‌خوابید حموم می‌رفت شب حاضر می‌شد می‌رفت بیرون حتی به منم نمی‌گفت بیا😂

چقدر ازم پول دستی گرفتن

همه‌ی اینا به کنار متلک هم بهم مینداختن

همه رو گذاشتم کنار اصلا حوصله ندارم بخوام با اینا درگیر بشم مگه روح و روانم رو از سر راه آوردم

خانمای طلا دوست باز طلا کشید بالا، دیشب فهمیدم انس طلا بازم رفت بالا صبح یه نیمچه خریدی زدم یه سکه ...

انگشتر پورتوفینوی بی گناهِ من الان سر به فلک‌کشیده🥺

بشدت عصبی ‌بداخلاق وکسل شدم تواین مواقع فقط طلا میتونه آرومم کنه اونم برای نهایت یه هفته واین پروسه تکرار میشه😐کاش گذشته ها حالم بد میشد جای آسیب‌هایی که بخودم‌میزدم طلا میخریدم الان دوسه کیلویی داشتم ولی

برعکس بودم  عین احمقا دلم میگرفت میرم طلا میفروختم

انگشتر پورتوفینوی بی گناهِ من الان سر به فلک‌کشیده🥺بشدت عصبی ‌بداخلاق وکسل شدم تواین مواقع فقط طلا ...

انقدر خودخوری نکن اون روزها رو باید می‌گذشت تا به اینجا برسی و قدر پس‌انداز کردن رو بدونی❤️

سلام خانما طرح پس انداز طلای میلی چیجوریه؟قابل اعتماده؟پولمو چطور میتونم نقد کنم یا ازشون طلا بخرم؟

سلام عزیزم من تقریبا از عید دارم با طلاسی و میلی‌ گلد کار میکنم هم خرید کردم هم فروش

عالیه عالی شده صد تومن اضافه داشتم باهاش خرید کردم

فروش هم هر موقع بزنی بعد چند ساعت به حسابت میشینه

حتما استفاده کن

2810