2777
2789
نه قبلی میشه عزیزم من الان باز بیست تومنیو مجبور شدم فعال کنم دیگه واینیادم واسه ۲۵ تومنی 😑

البته واسه مامانم ویپاد نصب کردم اون الان رو دو تومنیه وامروز سه تومنیو بهم نداد گفت ۱۴ روز 😑

بنظرتون بهتر نیست بجای سه تومن چارتومن و اینطوری جلو رفتن مامانم همون ویپاد خودمو ادامه بدم ؟من ۴۰ میخام بشه پولم که الان مرحله بیست هست ویپاد خودم . یه هفتش تقریبا رد شده بود که زد بسزم امروز باز ددرخاست دادمو بیستیپ برداشتم ده تومن ارسال کردم‌ویپاد مادرم که اونم دیدم نمیده . 

چیکار کنم بنظرتون که سریع ۴۰ نومنم جور بشه 

@مامان_سبحان7    

مامان عزیز شما درجریانید برای سپرده سپه میخام که اینم اینطور شد 😢😢😢 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومای گل یه آپ هست به اسم میلی که خیلی خوبه میتونیم از یک میلی گرم طلا تا هر چقدر که پول داشتیم طلا بخریم هر یه میلی گرم طلا الان تقریبا چهار هزار و دویست تومنه یعنی میتونیم حتی کم تربت پولامون تبدیل به طلا کنیم و رشد کنه هر وقتم جمع شد یه طلای فیزیکی میشه ازش سفارش داد یا اینکه همون خیلی گرم طلاهایی که جمع کردیم به خودشون توی برنامه بفروشیم 

در ضمن میتونید هر یه نفر که وارد اپ می‌کنید طلا بگیرید خیلی خوشحالم میکنید اگه خواستین دانلود کنید کد معرف من و بزنید 😊milli-hiax5

بعد میشع با کد حضوری از کوروش خرید کرد درسته؟

من بعضي وقتا با كد خونه خريد ميكردم كار داشتم خونه نبودم ميرفتم تو همون تايم حضوري ميگرفتم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
البته واسه مامانم ویپاد نصب کردم اون الان رو دو تومنیه وامروز سه تومنیو بهم نداد گفت ۱۴ روز 😑بنظرتو ...

عزیزم برای وام های پلکانی ویپاد تا اونجا که من امتحان کردم وقتی به پله بعدی میخوان برسید باید همون مبلغ که میخوان وام بگیرید حدود ۱۰ روز داخل حسابتون باشه .

سلام وام اولمو با نگه داشتن سه ماه متوالی پول در حسابم گرفتم به اندازه همون مبلغ که توی حسابم مونده ...

سلام گلم وام بلو تسويه ٦ماهه داره؟ يعني سه ماه پول بزارم بعدش وام بگيرم ٦ماهه ميتونم تسويه كنم؟

اين ويپاد وام ٦ماهشو برداشت برمامه هام بهم ريخت

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
معصومه باورت نمیشه که کلمه به کلمه حرفات برای من مثل یک جرعه آب خنک هستبیا من از مهر ماه برات بگماین ...

چقدر هدفمند نوشتی😍😍😍

منم یه بدهی دارم به چند نفر تا آخر پاییز بدم نفس میکشم دیگه میمونم خودم و بانک راحت میشم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عه من فکر کردم خودت شستی خورد کردیمن خورد شده خریدم فقط آوردم سرخ کردمببین شبونه بردم در مغازش سبزیا ...

نه من خودم شستم🥲🥲🥲

اما اینجوری گفتی استرس گرفتم

البته دیگه فدای سرم

شن هم داشته باشه میخورم😂😐

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام خانما خ بین من یه وام دیگه از اقساط ویپاد م مونده میتونم از الان دوباره پول بزارم ؟سکه برام مین ...

بله عزیزم الان من وام فعال دارم همزمان با گردش پول تو حسابم امتیاز سکه هامم جمع شده الان موعد تسویه ی وامم برسه میتونم با امتیازم مجدد اقدام به دریافت وام کنم

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام و روز همگی بخیر🥰🥰🥰

امیدوارم ایام به کام باشه و جیباتون پر از پول و زندگیاتون سرشار از برکت❣️

من مرتب میخونمتون و گفتم انصاف نیس چند خطی ننویسم

13 ساله ازدواج کردم و تا مدت ها نمیدونستم پس انداز چیه و دارم چیکار میکنم

سال 96 یا 97 بود،خیلی ناراحت بودم از اینکه پس اندازی نداریم و نمیدونستم باید چیکار کنم مستاجر بودیم و ماهانه کلی پول اجاره میدادیم،ناراحتی منم از تمدید خونه با قیمت بالا شروع شد

درآمد متوسط رو به بالایی داشتیم،فقط داراییمون یه ماشین بود و یه مقدار طلایی که سرعقد خریده بودم🥲

یه دختر داشتم که تنها کار مثبتم این بود برای دخترم طلای خوشگل بخرم،دید پس انداز نداشتم،خیلی خرج قر و فر میکردم،اینم به همون دید بود😄😄😄😄😄

اومدم سرچ کردم و تاپیک سفیدبرفی رو پیدا کردم
شروع کردم به خوندن و یادداشت کردن و بکار بردن اصول،از اون موقع همه تاپیکهای پس انداز رو دنبال کردم

همزمان تلاش کردم واسه شاغل شدن که خداروشکر همون موقع شرایط خوبی جور شد و رفتم سرکار
و درآمد منم اضافه شد 💕

هرچقد تونستم مدیریت کردم و همزمان طلا خریدم،حتی طلا گرون شده بود و یادمه همه به طمع سود، طلاها رو فروختن که بعدا ارزون بخرن،من همون موقع هم باز میخریدم

تا چند سال این رویه رو داشتم،تبدیلشون کردم به یه زمین،بازم راهمو ادامه دادم تا 1401 که زمین و ماشین و طلاهام و چندجا وام گرفتیم همه رو تبدیل کردم به خونه مورد علاقمون(اینم بگم تا اون موقع نمیدونستم وام خوبه،بعدش وام میگرفتم و طلا میخریدم،علاوه بر خریدهای کوچیک)

سال بعدش تونستیم ماشین بخریم و خداروشکر به نقطه امنی برسیم،هرچند کوچیک

الان دوتا بچه دارم و دارم تلاش می‌کنم برای سه تا هدف:
1-پس انداز خوبی برای آیندشون بذارم(بیشتر بصورت طلا)اگه روزی کسب و کاری نیاز بود داشته باشن برای استارتش کمکشون باشه

2-میخوام خونه رو عوض کنم و سه خواب بخرم(بچه هام دختر و پسر هستن و بهتره اتاق مجزا داشته باشن)

3-خرید یه باغ جمع و جور و خوشگل برای تفریح و ایام تعطیل

امیدوارم که همه به اهدافشون برسن و بتونن قدمای مثبت در جهت پیشرفت و آرامش بردارن😘😘😘😘😘😘 

اینم بگم دنبال شغل دوم هستم چون عصرها وقتم آزاده و میخوام کار کنم اگه خدا بخواد همه این سال ها چون م ...

اگه امکانش هست با چن نفر دیگه با هم خونه اجاره کنین مبلغ اجاره پایین بیاد

و تلاشتون رو برا انتقالی به شهر خودتون بگیرین

2810