2777
2789

دوستان دیدم بحث خرید طلا یا ماشین هست گفتم منم تجربمو بگم

ما تابستون ۴۰۲ ماشین خودمونو فروختیم و با وامی که گرفتیم یه ماشین شاسی خریدیم.

تو این یک سال نیم خیلی خرجش کردیم در حد ۵۰ تومن شد،بلاخره خرابی پیش میاد

چند روز قبل خواستیم بفروشیم فقط ۵ ملیون بالاتر از قیمت خرید خودمون ،ازمون میخریدن

متاسفانه الان شرایط به این شکله،کسی هم از آینده خبر نداره

ما چون برامون مهم بود چه ماشینی سوار میشیم اینو خریدیم،ولی اگر پارسال همون وامو که ۲۷۰ ملیون بود طلا میخریدم الان حداقل فقط وامه ۵۰۰ تومن شده بود،ماشین قبلیمونم که سر جاش بود

به نظرم دنیال مقایسه اینکه سود چی بیشتره یا کمتر نباشیم،ببینیم اولویتمون چیه

خونه خوب یا پس انداز یا ماشین خوب؟

اگر پس اندازه که سود بده فقط وفقط طلا بخرید. 

از داشته هامون لذت ببریم.ما هم تو این یک سال با اینکه ضرر کردیم ولی از داشتن ماشین لذت بردیم👌👌

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداقوت❤️ببخشید از پیامتون خیلی خندیدم😂😂😂❤️

سلام عزیزم

وضعیتم رو می‌دیدی بیشترم میخندیدی خیلی سخته بابا

شماها چجوری انجام میدین من بعدش یه تومن به خودم جایزه دادم از بس برام سخت بود یادم بره😂😂😂🤦🏼‍♀️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
خسته نباشی عزیزممن هیچ وقت سبزی پاک نشده نمیخرم خیلی سخته خداییاسفناج که نامرده یه کوه میپزی یه مشت ...

واااای نکنه توش شن باشه

بدترم کردیییی😂😂😂😂

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
ببخشید شما قبل تسویه وام اولی تونستین سکه جمع کنید برا وام دومی؟

عزیزم جمع کردن سکه محدودیت نداره 

حتی وام فعال هم داشته باشی به موجودی حساب ات سکه تعلق میگیره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خانوما.شبتون بخیرجریان ویپاد چیه؟چرا بعد تسویه وام میزنه باید دو هفته از تسویه کامل وام قبلی بگ ...

جریان خاصی نیست

شرایط جدید اش هست برای وام پله ای 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
که الان تو این سن محتاج پسر نمونمچشمم به دنبال دستشون نباشه 👌الان همون مادر که برای عروس ها فقط لوا ...

معصومه باورت نمیشه که کلمه به کلمه حرفات برای من مثل یک جرعه آب خنک هست

بیا من از مهر ماه برات بگم

این ماه من فقط یک سکه پارسیان ۵۰۰ سوتی تونستم بگیرم

یعنی متاسفانه طلای کمی شد

اما یک عروسی داشتیم و تولد ۳ تا خواهرزاده هام بود.

به علاوه که تقریبا تمام قرض به آدم ها رو دادیم. یعنی دیگه تقریبا قرض نداریم و فقط به بانک بدهکاریم.

فقط ۵ میلیون تومن مونده که آبان ماه میدیم. بعد از اون فقط ۵ میلیون قسط بانک میمونه ماهانه

یعنی از آذر ماه تنها ۵ میلیون قسط میمونه. 

دیگه از آذر ماه ماهیانه حدودا ۲۲ ۲۳ میلیون تومن برامون میمونه که از این مبلغ ۱۰ میلیون خرج زندگی و داروهای پدرم میشه

و مابقی رو باید به روش تو بودجه بندی کنیم. هم طلا بشه هم تعویض وسایل خونه که سالهاست نشده عوض کنیم. مثلا مبل عوض کنیم، کف خونه رو کفپوش بزنیم، فرش هامون رو عوض کنیم و کارهای اینطوری که هرکدوم شاید حداقل ۱۰ ۱۵ میلیون تومن خرجش باشه. 

منتها باید قسطی ابن کارا رو کرد. اینقدر اوضاع بازار خرابه که راحت میشه جاهایی رو پیدا کرد که با سر قسطی قبول کنن. 

خیلی راحت میشه مثلا مبل ۲۰ تومنی رو توی چهار تا قسط پرداخت کرد. مثال میگما. اینم برای این گفتم که کسی مثل زهرای قدیم نباشه گه توی مغازه ها جوگیر میشدم و از همون مغازه اول خرید میکردم. الان یک کیلو خربزه میخوام بخرم ۳تا مغازه رو میپرسم.

بقیه پول هم سریعا باید طلا بشه. همینطوری برای عید نوروز من و مامانم و خواهرم که مجرد هست، میشه سه جفت گوشواره خرید. یا زنجیر و پلاک خرید.

آدم صبر داشته باشه و هدف  مدیریت و برنامه داشته باشه و به بالاسری اعتماد کنه، خیلی زود به همه جی میرسه.

فقط لطفا کار خیر رو هم فراموش نکنید و تا میتونید  تبلیغ کار خیر کنید. دوست من چندماهه یک خیریه کوچیک زده و برای کودکان محروم از تحصیل یا بیمار دارو یا وسایل مدرسه تهیه میکنه. اتفاقا همشهری تو هست و تبریزی هستش 😍

من باور دارم که همون مبلغ کمی که به دوستم دادم، باعث برکت شده. جوری که دیگه به هیچ کس نیازمند نیستیم.

خدا به پول هممون برکت بده

منم مدتی هست که خیلی کم میام سایت، چون دارم بخش مهمی از پایان نامه ام رو انجام میدم و تقریبا تمومه. بعد از اون دیگه میتونم اقدام کنم برای دوره کوتاه مدت خارج کشور. 

الان در دوره خوشحالی از زندگیم هستم. درسته که از نظر مالی هنوز در مضیقه هستیم، اما تنمون سلامت هست و با دوستان عزیزی در اینجا آشنا شدم که تونستم به زندگیم هدف بدم.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
واااای نکنه توش شن باشهبدترم کردیییی😂😂😂😂

عه من فکر کردم خودت شستی خورد کردی

من خورد شده خریدم فقط آوردم سرخ کردم

ببین شبونه بردم در مغازش سبزیا رو ریختم جلوش.هی بهونه  میاورد که حتما قابلمت کثیف بوده😄😄

منم زنگ زدم بازرسی،صبحش رفتن دیدن و بهشون اخطار دادن دیگه یارو پولمو هم پس داد.

ولی خیلی حس بدی بود😖

دیگه رفتم یه خانم مطمئن پیدا کردم از اون خریدم

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810