2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقت بخیر خانوما 30 گرم طلا بخام بفروشم چقدر درمیاد؟

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
سلام،گلم قرعه کشی شهریور بوده من ثبت نام کردم نمی‌دونستم ،از چه طریقی متوجه بشم اسمم درومده یا نه

عزیزم اگر  در میومد تا الان براتون پیامک اومد بود 

تاریخ واریز پول هم تموم شده دیگه تا الان 

تو خود سایت ایران خودرو هم تو حساب کاربری  میشه چک کرد  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوما سلام 

چند روز پیش رفتم خرید ٨ بسته اسفناج رو خریدم ١٧٠ تومن و یه بسته جعفری هم بهم اشانتیون دادند

٢۵٠ گرم جعفری خرد شده برای سوپ 

١۴ بسته هم اسفناج بهم داد که مدل‌های مختلف درست کردم گذاشتم فریز تقریبا برای یک سالم بسته

خیلی به‌صرفه و عالی شد اما واقعا جونم درومد تا تموم بشه

به این نتیجه رسیدم اینکار مناسب سبک زندگی من نیست 

شما خانوما که خودتون سبزی‌هاتون رو درست میکنین واقعا هنرمندین

قدر خودتون رو بدونین❤️❤️❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام گلم ممنون ۸۰ متره شهرستانم یک میلیارد چرانشه میشه عزیزم حالا من گشتم دیدم توشخصیا نمیتونم رفتم ...

ممنون عزیزم. به سلامتی استفاده کنی. امیدوارم بشه ما تو یکی از، شهرستانهای تهران هستیم. 

سلام عزیز دلم ❤️ نه اوراق دیگه باطل میشه ما واسه چهارصد ملیون ...دو سال پیش هشتاد ملیون هم اوراق گرف ...

سلام معصومه جون🌷🌷

الان بانک به ما  گفتن ۲۳ درصد حدودا

من حساب کردم با اون اوراقی که میخریم سودش دقیق۴۹ درصد میشه

۸۰۰ وام مسکن میدن و ۱۶۰ جعاله

که قسطش با جعاله حدود۲۰ تومن.

به نظرت امکان داره بانک بازی در بیاره نده؟ما پرسیدیم کلی اما اگر آوردن.سن ملک مهمه؟ مثلا به ۱۵ سال ساخت میدن؟

حقوق ما چی؟بانک گفته حتما فیش حقوقی بیار با ۱ ضامن.

و مانده حساب چی؟ما هیچ وقت پول نگه نمیداشتیم تو حساب 

چقدر سوال کردم🙈

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
خانوما سلام چند روز پیش رفتم خرید ٨ بسته اسفناج رو خریدم ١٧٠ تومن و یه بسته جعفری هم بهم اشانتیون دا ...

خسته نباشی عزیزم

من هیچ وقت سبزی پاک نشده نمیخرم خیلی سخته خدایی

اسفناج که نامرده یه کوه میپزی یه مشت تحویلت میده😁😁

ولی ضد حاله سبزی بخری سرخ کنی دو ساعت بار بزاری بعد شن و خاک توش باشه🥲🥲از معروفترین سبزی فروشی شهرم خریدما 😖😖

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
من واسه خونه خریدن ۲۰۰ ملیون وام میخام وگرنه باید آرزوی صابخونه شدن به گور ببرم ضامنم ندارم 😔

۲۰۰ تومن که راحت جور میشه عزیزم

یه سری خونه ها وام جانبازی دارن ۴۰۰ تومن.وام مسکنم هست هر چقدرشو بخوای میتونی بگیری

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810