2777
2789
اسم اپ چیه و مای بی بی و مولفیکس هم میشه خرید

اكالا 

اره داره من هميشه مولفيكس ميخرم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من بدون ماشین واقعا زندگیم لنگ میمونهاما اگه راهی برای پیشرفت باشه که بتونم خونه بخرم یا ماشین ...

ممنونم که بهم روحیه میدی دوست عزیز ،حرفاتوندبرام دلگرمیه😍 تا وقتی دخترم کوچیک بود اصلأ وجود ماشین برام مهم نبود ، ولی امسال فردای تولد ۱۸ سالگیش برا گواهینامه ثبت نام کرد و با علاقه و پشتکاری که داشت برا اولین بار از هر دو آزمونش قبول شد ولی روز قبولیش ماشین رو فروختیم ، البته بیشترش هم با مشورت خودش بود ها، دوست داشت استارت اولش رو خودش بزنه ، ما رو هم بدون وسیله گذاشت🤕 ولی الان بیشتر از صد تومن روزانه هزینه رفت و آمدش به دانشگاه میشه ، از اونجایی که دو تا رشته و دو تا دانشگاه برا تحصیل انتخاب کرده ، از بس سرش درد میکنه برا دردسر🤦‍♀️ الان واقعأ تو سختی مونده و تو یه روز چند بار باید اسنپ بگیره هم برا خودش سخته و هم برا ما که با هزینه های دانشگاه و اسنپ و باقی چیزا به قول بازیگر سریال دودکش بدجوری تو آمپاس گیر کردیم 🤕 انشاالله این سه ماه هم بگذره و سایپا بدقولی نکنه و هر چه زودتر ماشینو تحویل بگیریم و بدیم دست دخترم ، خودمون که همچنان نظاره گر خواهیم موند😂

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

سلام خانومای بی نظیر و توانا 

من از تاپیک عقبم دارم کم کم میخونم بزسم میخاستم یجیز بگم نمیدونم این مدت اینجا گفته شده یا نه

ویپاد پلکانیارو کرده ۱۴ روزه 😩

باز خوبه قبلا ده روز بود الان بدتر شده 

ینی یجا تسویع میزدیم تند تند میرفتیم حلو اونم ازمون گرفت 

الان هر پله ۱۴ روز میخاد حتی سه تومنی و‌چار تومنی 

و منی که کلاااا اولین بارم بود میخاستم برسونم به ۳۵ تومنی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

سلام بچه هادوستانی که وام مسکن گرفتید ،اوراقی که میخریم بعدا قابلیت فروش داره؟کلا اون اوراقه چی میشه ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

نه اوراق دیگه باطل میشه 

ما واسه چهارصد ملیون ...دو سال پیش هشتاد ملیون هم اوراق گرفتیم 

یعنی باید اوراق بگیری که بتونی وام مسکن رو برداری 

و اینکه برای اون زمون هفده درصد بود واسه ما 

یعنی واسه چهارصد ملیون ...هفت و نیم قسط میدیم 

ممنونم که بهم روحیه میدی دوست عزیز ،حرفاتوندبرام دلگرمیه😍 تا وقتی دخترم کوچیک بود اصلأ وجود ماشین ب ...

مريم جانم دارم پيامهاتو ميخونم ميبينم كه خيلي ناراحتي من واقعا دركت ميكنم منم از وقتي كه به دنيا اومدم ماشين داشتيم تا همين سال ٩٦بخاطر خونه فروختيم اومديم بخريم نجومي بالا رفت خلاصه بعد دوسال ماشين خريديم ولي هر روز خدا ناله ميزدم خدايا من بدون ماشين نميتونم واقعا خيلي عذاب كشيدم تازه اون موقع باردار هم بودم .....ولي خواهرشوهرم دوتا ماشين داشتن ديدن سختمونه ماشين خودشو داد بهم خدا خيرش بده ....... 

حالا من ميخوام بهت بگم كاري كه كردي ...داري ماشينتو ارتقا ميدي ديگه گلم به خودت سخت نگير اين روزها هم مثل برقو باد ميگذره و برات خاطره ميشه .... يكم تحمل كن قرار ماشين صفر به اميد خدا تحويل بگيري بعد توش آهنگ مورد علاقتو بزار حالشو ببرم عزيزم 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

سلام خانما ممنون میشم راهنمایی کنید من میخام خونه بخرم مستاجرم بعد اگه بخوام خونه سند دار بخرم از محدوده اسلامشهر،چهاردانگه بنظرتون چقدر وام میتونم بردارم با سند خود خونه ؟مثلا یک ملیارد میتونم بردارم یا سقف داره هر منطقه؟

سلااام جیران عزیز چه دعای خوبی کلی انرژی مثبت گرفتم انشاالله واسه خودت هم بهترینها پیش بیاد من هم با ...

من هم موافقم که الان موقع خرید هستش

ولی مشکل اینه من اول باید خونه ی خودم رو بفروشم  خونه ی ما هم به نسبت منطقه ، قیمتش خیلی خوبه ارزون تر میدیم ولیییی الان که بازار خوابیده خریدار کم هست اونایی هم که هستن محاسن خونه رو نمیبینن و ناز میکنن😔😔خیلی نا امیدم خسته شدم واقعاااا ،هیچ وقت فکر نمیکردم فروش خونمون اینقدر سخت باشه 

سلام عزیز دلم ❤️ نه اوراق دیگه باطل میشه ما واسه چهارصد ملیون ...دو سال پیش هشتاد ملیون هم اوراق گرف ...

معصومه جان جواب منم بده خواهر ممنونت میشم وام روی خونه بگیرم تهران حومه چهاردانگه اسلامشهر میدونی چقدر میدن حدودا؟

2810