2777
2789
اینم برای دخترم خریدم متری ۶۰ هزار تومان۱۰۰ تومن پول پارچه دادم۲ دست لباس بهم داداین جلیقه شلوار برا ...

عالی خوشبحال دخترهاتون همچین مامان خوش سلیقه ای دارند❤️❤️❤️

بین بدنسازی ایروبیک موندم که اول اروبیک برم وزنم بیاد پایین بعد برم بدنسازی یا کلن برنامه بگیرم برم ...

با بدنسازی هم وزن میاد پایین 

یک باور غلط هست که چون ایروبیک عرق می کنیم پس یعنی داریم بیشتر لاغر میشیم 

سه جلسه در هفته برای بدنسازی کافیه 

درست ورزش کنید 

تغذیه رو رعایت کنید تا عید ۶ کیلو اضافی کامل از بین رفته تازه کلی هم بدنتون فرم می گیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من این سبک لباس نمی پوشم اما ۲۰ میلیون زیاد نیست؟؟؟؟ بعد جسارت نباشه من اینجا معروفم به این که ...

خوب بنظر خودمم زیاده که دنبال لباس قیمت مناسب تر هستم.

دقیقا من همین مانکن تو عکس هستم گلی💚

ممنون از نظر و آدرست قبل از تهیه پارچه حتما میرم تهران میگردم 😘

سلام دوست خوش تیپم،🥰😍منم چن روز دیگه عروسی داداشمهولی هرگز هزینه زیاد این چنینی نمیکنم حتی اگه داش ...

درسته عزیزم بالاخره هرکس یه سلیقه و تفکری داره.

دیگه ازین ساده تر بپوشم با مهمون های درجه چهار یکی میشم چون بقیه اقوام مون سنگ تموم میزارن نمیشه من به عنوان تنها خواهر داماد لباس دم دستی بپوشم.بله پول زیادیه مسلما من هم بعدش نمیزارم تو کمد سریع می‌فروشم بقیه لباس مجلسی هامو هم فروختم چون بیشتر از یه بار نمیپوشیم.

حتی گاهی بالاتر از قیمت خریدم فروختم.

خودمم دنبال لباس آماده همین شکلی با قیمت کمتر هستم.

ولی حاضرم برا لباس بیشتر هزینه کنم در عوضش هزینه رنگ و لایت رو کم کنم.

البته ناگفته نماند که فیس و اندام خوبی دارم همیشه با هرمدل مو و میکاپی خوب شدم همه رنگ هم لباس بهم میاد.

فقط خودم درگیر قیمتشم میخواد کیفیت عالی قیمت کم باشه.

دیگه داداشم که هرروز عروسی نمیگیره 😘

لباسای گل دخترات هم عالیه مبارک باشه.

درست گفتی اون لباس تو مغازه آیه هم زشته هم نمیارزه واقعا من چند وقت پیش یه لباس برا دخترم پرو کردم عکس نگرفتم خیلی قشنگ بود۴۰۰تومن.

سرشونه ها مروارید بود خیلی ناز بود فقط چون مناسب خاصی نداشتیم نخریدم😅.

عکسشو ندارم ولی عالی بود .

سلام دوستای قشنگ خودم ، الهی تنتون سالم و جیبتون پر پول و دلتون شاد و لبتون خندون باشه.

وای مگه میشه ؟ اصلأ مگه داریم؟ الان ده روزه که ماشینو فروختیم و هر وقت میام تو تاپیک حرف اینه که بدون ماشین آدم افسرده میشه و بی ماشینی سخته و روحیه آدم خراب میشه🤦‍♀️ وای الان من خودم در شدیدترین حالت پشیمانی قرار دارم که سه ماه باید این وضع رو تحمل کنم و بدتر از همه دخترم میره دانشگاه و مجبوره یک ترم با اسنپ بره و بیاد و سختشه ، دوست داشت از اولش با ماشین میرفت و هزینه اسنپ هم که چند برابر میشه ، الان وسط این پشیمونی فروش ماشین هر وقت میام تاپیک دیگه نور علی نور میشه😂 

دوستان جدای از شوخی واقعأ به هر چی فکر کنی همون رو جذب میکنی و برات اتفاق می افته ، الان چون بیشترین افکاری که من دارم اینه که چرا طمع کردم و برا دو مدل بالاتر ماشین رو فروختم اینطوری میشه که هر چی میبینم و میخونم از مشکلات بی ماشین بودنه ، چرا ؟ چون افکارم تبدیل به نوشته میشه و میاد جلو چشمم🤕 هرگز قانون جذب رو دست کم نگیرید و به چیزای منفی فکر نکنید سعی کنید مثبت فکر کنید. یکی از راه های مثبت فکر کردن شکرگزاریهد، برا کوچکترین چیزی که دارید روزی چندین بار شکر کنید این باغث میشه داشته هاتونو ببینید و مثبت اندیش باشید و روحیه اتون بالا بره😍 

یه چیز دیگه هم بگم و از منبر بیام پایین ، من همیشه فکر میکردم خیلی وابسته به دنیا نیستم و همیشه اینو قبول داشتم که همه چیز دنیا فانیه و فقط خدا موندنیه ، ولی این فروش ماشین یه تلنگر از طرف خدا بود برام که اینقدر که ادعا میکنی نیستی ، ایمانت اینقدرا هم قوی نیست🥲 تو کمبود یه ماشینی که خدا منت به سرت گذاشته و بهت داده بود رو اینقدر تو زندگیت احساس میکنی ، بسیار بسیار دلبسته دنیا و مال دنیا هستی و خیلی راه داری تا به خدا برسی 🥲 الی خدا دست هممونو بگیره و کمکمون کنه جز خودش وابسته هیچ چی نباشیم و با تمام وجود این آیه رو درک کنیم. که همه چیز دنیا فانی است جز خدا .

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام الهی به امید تو، این پست رو میذارم صدای اذان میاد، خدایا همه مستاجرها صاحب خونه خودشون باشند خد ...

سلااام جیران عزیز چه دعای خوبی کلی انرژی مثبت گرفتم 

انشاالله واسه خودت هم بهترینها پیش بیاد 

من هم با اطمینان میگم کسانی که توانایی خرید خونه رو دارن با وام و ....همین الان پاشید بیفتید دنبال خرید خونه 

پایین بیاد ؟ 

بالا بره؟ 

اینا مقطعی یه اصل اون خونه اس که شما خریدی ،خیلی هم برد کردی  

خودمون به نگاه به دور و اطرافمون کنیم اونایی که رو مسکن و زمین سرمایه گذاری کردن ،بهترین کار و سرمایه گذاری بوده 

اطرافیان خودم که اینطوری بودن خیییلی بیشتر از طلا و سکه سود داشته البته ملک ارزنده 

حتی مسکن مهر شهر ما هم همینطور  

طلا و مسکن هر وقت پول و موقعیت شو داشتین بخرین هیچ شکی درش نیست خریدش همیشه برد هست 

ما خونه خودمون رو یه مدت گذاشتیم فروش از اونجایی که آدمای دندون گرد نیستیم و هم اینکه می‌خواستیم زودتر ملک مورد نظرمون رو بخریم زیر قیمت گذاشتیم ولی فروش نرفت  

من واقعاً تعجب میکردم از مردم خونه عااالی با موقعیت عالی ،زیر قیمت ناز میکردن ،به خودم میگفتم چرا واقعا؟ 

چرا از این موقعیت استفاده نمیکنن؟ 

حاضر بودیم علاوه بر تخفیف یه مقدارش هم چک قبول کنیم. 

ولی باز جور نمیشد 

عزیزان موقع خرید خونه ،نقشه و جنوبی بودن ،از لحاظ دسترسی ،فرهنگ محیط زندگی اینا خیلی مهمه ،ولی کمی باز سازی و نور پردازی و ....با هزینه کم هر کس طبق سلیقه خودش می‌تونه خونه رو درست کنه 

بعضی یا تا وارد خونه میشن ظاهر خونه نظرشون رو جلب می‌کنه ولی هیجان اولیه که خوابید بعد متوجه نقایص خونه میشن  

دوست من دقیقاً اینطوری شد ،یه خونه کوچیک و بدون پارکینگ خرید گفتم چرا؟گفت اینقدررر نور پردازی و ...کرده بود و داخل خونه چیتان پیتان بود چشممو گرفت بعد متوجه شدم که به دردم  نمیخوره   

حالا خونه ما شخصی ساز ،دو طبقه بیشتر نیست ما دومی هستیم  

بالا سرمون کسی نیست خیییلی آرومه  

جنوبی ،تراس بزرگ و دوبلکس  .آفتابگیر 

انباری و پارکینگ ،از لحاظ دسترسی هم عالی  

نکته مهمش اینه هم قیمت یه آپارتمان این متراژ همون منطقه می‌دادیم باز ناز میکردن ،خوب اینا بهترین موقعیت خرید رو نمی‌دیدن و از دست دادن  

هر کی خونه ما رو می‌خرید ،برد کرده بود  

حتما سوال براتون پیش اومده چرا میخواستم بفروشم 

قبلا تو یه پست گفتم  

میخواستم حتما بچه ام فلان مدرسه باشه یا فلان خیابون باشم و سه خواب میخواستم که درسته الان دو خوابه ولی اطاقا بزرگه  

الان میگم خدا رو شکر که اومدم خونه خودم لذتشو میبرم. 

باشگاه و مدرسه کنار خونمونه بچه هام با هم میرن مدرسه و باشگاه سرویس لازم ندارن ،کلا خیییلی راضی ان 

بچه ها میگن کاااش زودتر اومده بودیم خونه خودمون 

خواستم اینو بگم همیشه خرید خونه برد هست  

و اینکه اگه موقعیت خوب دیدین اما و اگر نکنید بخرید  

یه سقف بالای سر به آدم اطمینان و آرامش بیشتری میده 

طبق سلیقه خودت دیزاین می‌کنی  

اگه از نظر فرهنگی و امکانات رفاهی جایی اوکی باشه حله  

میخواد شهرک اطراف باشه و ... 

من هم از ته دلم دعا میکنم همه تو خونه مورد نظرشون زندگی کنن چه صاحب خونه باشن یا مستاجر  

هر کی خونه داره مبارکش باشه. 

هر کی هم مستاجره انشاالله موقعیتش پیش،مییاد حتما میخرین

مرسی🫶🏻💚💚 اون دو ساله برام بهتره چون میخام کنارش سپه رو تم ایشالا بردارم‌راستی عزیز دل من قرار بو ...

ببخشی عزیزم این وامو کجا میدن ک سه ماه سپرده بخابونی ؟؟بعدش وام چهار درصد با بازپرداخت یک ماهه میدن مثل مالت خودت ک داری حرفشو میزنی ؟؟

عزیزم توی گوگل اسم بیمه تکمیلی رو سرچ کن که با کدوم بیمارستانا قرارداد دارهبعد با بیمارستان تماس بگی ...

ممنون عزیزم راهنمایی کردین، اره زنگ زدم بیمارستانی که انلاین پرداخت میکنه بیمه تکمیلی

پرسیدم گفت باید بری مطب پیش دکتری که این بیمارستان جراحی میکنه اون بهت نوبت و نامه بستری عمل میده اونوقت بیای. منم زدم سایت بیمارستان یکی از متخصصاشو نوبت گرفتم برای یک شنبه

تا ببینم خدا چی میخاد

دعا کنید دوستان گره کارمون باز شه و همه چی به خیرو خوشی تمام شه و منم بتونم این چندماهو که همسرم از کار میوفته با کارکرد خودم مدیریت کنم. 

همیشه باید پسانداز داشته باشیم تا دستمون جلوی کسی دراز نشه، غرورمون خرد نشه

واینکه به حز حقوق همسر یا خودمون کارکنیم یا همسر شغل دوم داشته باشع، یا یه منبع درامد دیگه داشته باشیم، من الان یک ماهه همسرم خونه نشین شده و خدارو شکر با کار کردن خودم داریم خرج خونه رو میدیم، همش میگم خدایا شکرت کاری دارم و درامدی که تو این شرایط به دردم خورد

درسته عزیزم بالاخره هرکس یه سلیقه و تفکری داره.دیگه ازین ساده تر بپوشم با مهمون های درجه چهار یکی می ...

آره درسته 

ولی بنظرم لباس آماده تمیز سخت پیدا می‌کنی

من مزون قیمت گرفتم حداقل باید تا ۵۰ هزینه میکردم

برای پارچه هم تمام پارچه فروشی‌ها رو گشتم

اگه تهرانی حتما برو زردشت اونجا میتونی حداقل پارچه ای پیدا کنی ک بابت خریدش حداقل بگی کیفیت داره پارچه هاش از بازارهای دیگه و نسبت ب لباس آماده خاص تر بودن

ببین پارچه ای ک زردشت بود همون طرح و همون رنگ مولوی بود ولی تفاوت کیفیت کامل مشخص بود

سلام خانماااا یه سوالی داشتم 🤗

یه طرحی بود که ایران خودرو به مادرانی که تازه زایمان کرده بودن ماشین بدون نوبت میداد اگه اشتباه نکنم،  

هنوزم هست؟  

بعد شرایطش چجوریه؟ 

من پارسال بهمن یه ماشین خریدم به اسممه اگه ماشین به اسمم باشه هم تعلق میگیره؟ 

من ان شاءالله امسال بهمن زایمانمه،  گفتم اگه بشه پول جور کنیم این ماشین و بگیریم بعد عیدم واسه وامش اقدام کنیم که مبلغ و احتمالا بیشتر کنن... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
ممنون عزیزم راهنمایی کردین، اره زنگ زدم بیمارستانی که انلاین پرداخت میکنه بیمه تکمیلیپرسیدم گفت باید ...

سلام عزیزم من بیشتر خاموش می خونم تاپیک رو. قبلا دیدم در مورد کارتون صحبت کردین. میشه اگه امکانش هست بگید حدودا در ماه چقدر درآمد دارید؟

تیکر تولد 
2810