سلااام جیران عزیز چه دعای خوبی کلی انرژی مثبت گرفتم
انشاالله واسه خودت هم بهترینها پیش بیاد
من هم با اطمینان میگم کسانی که توانایی خرید خونه رو دارن با وام و ....همین الان پاشید بیفتید دنبال خرید خونه
پایین بیاد ؟
بالا بره؟
اینا مقطعی یه اصل اون خونه اس که شما خریدی ،خیلی هم برد کردی
خودمون به نگاه به دور و اطرافمون کنیم اونایی که رو مسکن و زمین سرمایه گذاری کردن ،بهترین کار و سرمایه گذاری بوده
اطرافیان خودم که اینطوری بودن خیییلی بیشتر از طلا و سکه سود داشته البته ملک ارزنده
حتی مسکن مهر شهر ما هم همینطور
طلا و مسکن هر وقت پول و موقعیت شو داشتین بخرین هیچ شکی درش نیست خریدش همیشه برد هست
ما خونه خودمون رو یه مدت گذاشتیم فروش از اونجایی که آدمای دندون گرد نیستیم و هم اینکه میخواستیم زودتر ملک مورد نظرمون رو بخریم زیر قیمت گذاشتیم ولی فروش نرفت
من واقعاً تعجب میکردم از مردم خونه عااالی با موقعیت عالی ،زیر قیمت ناز میکردن ،به خودم میگفتم چرا واقعا؟
چرا از این موقعیت استفاده نمیکنن؟
حاضر بودیم علاوه بر تخفیف یه مقدارش هم چک قبول کنیم.
ولی باز جور نمیشد
عزیزان موقع خرید خونه ،نقشه و جنوبی بودن ،از لحاظ دسترسی ،فرهنگ محیط زندگی اینا خیلی مهمه ،ولی کمی باز سازی و نور پردازی و ....با هزینه کم هر کس طبق سلیقه خودش میتونه خونه رو درست کنه
بعضی یا تا وارد خونه میشن ظاهر خونه نظرشون رو جلب میکنه ولی هیجان اولیه که خوابید بعد متوجه نقایص خونه میشن
دوست من دقیقاً اینطوری شد ،یه خونه کوچیک و بدون پارکینگ خرید گفتم چرا؟گفت اینقدررر نور پردازی و ...کرده بود و داخل خونه چیتان پیتان بود چشممو گرفت بعد متوجه شدم که به دردم نمیخوره
حالا خونه ما شخصی ساز ،دو طبقه بیشتر نیست ما دومی هستیم
بالا سرمون کسی نیست خیییلی آرومه
جنوبی ،تراس بزرگ و دوبلکس .آفتابگیر
انباری و پارکینگ ،از لحاظ دسترسی هم عالی
نکته مهمش اینه هم قیمت یه آپارتمان این متراژ همون منطقه میدادیم باز ناز میکردن ،خوب اینا بهترین موقعیت خرید رو نمیدیدن و از دست دادن
هر کی خونه ما رو میخرید ،برد کرده بود
حتما سوال براتون پیش اومده چرا میخواستم بفروشم
قبلا تو یه پست گفتم
میخواستم حتما بچه ام فلان مدرسه باشه یا فلان خیابون باشم و سه خواب میخواستم که درسته الان دو خوابه ولی اطاقا بزرگه
الان میگم خدا رو شکر که اومدم خونه خودم لذتشو میبرم.
باشگاه و مدرسه کنار خونمونه بچه هام با هم میرن مدرسه و باشگاه سرویس لازم ندارن ،کلا خیییلی راضی ان
بچه ها میگن کاااش زودتر اومده بودیم خونه خودمون
خواستم اینو بگم همیشه خرید خونه برد هست
و اینکه اگه موقعیت خوب دیدین اما و اگر نکنید بخرید
یه سقف بالای سر به آدم اطمینان و آرامش بیشتری میده
طبق سلیقه خودت دیزاین میکنی
اگه از نظر فرهنگی و امکانات رفاهی جایی اوکی باشه حله
میخواد شهرک اطراف باشه و ...
من هم از ته دلم دعا میکنم همه تو خونه مورد نظرشون زندگی کنن چه صاحب خونه باشن یا مستاجر
هر کی خونه داره مبارکش باشه.
هر کی هم مستاجره انشاالله موقعیتش پیش،مییاد حتما میخرین