2777
2789
سلام مریم جان ما هم ان شا الله برای ساخت زمین شمالمون میخوام از این وام استفاده کنیم ولی تا اونجا که ...

ممنونم عزیزم ، انشاالله قسمت بشه باهم شروع به ساخت کنیم و بیاییم از پیشرفت ساختمون اینجا بگیم 😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تابستون سال آینده انشاالله عروسی برادرمه.خودم فک میکنم لباسم حدود۲۰تومن بشه.آرایشگاه و میکاپ و شنیون ...

عزیزم من این سبک لباس نمی پوشم اما ۲۰ میلیون زیاد نیست؟؟؟؟ بعد جسارت نباشه من اینجا معروفم به این که خیلی بقیه رو به ورزش تشویق کنم 

من جای شما باشم از همین الان ورزش رو شروع میکنم

مراقب تغذیه ام هستم تا بدنم فرم بگیره و درصد چربی بدنم کم بشه 

حالا اگر ورزش می کنید و بدن فرم داره که چه بهتر 

چون لباسی که انتخاب کردید بدن باید خیلی رو فرم باشه تا خودش رو نشون بده 

تهران خیابون مفتح/ خیابون شانزه لیزه می تونید لباس معقول تر پیدا کنید حتی مزون های زیادی هست چون من که خودم هرگز حتی برای عروسی نزدیک ترین افراد زندگیم ۲۰ میلیون پول لباس نمی دم

حالا باز هر کی صلاح کار خودش رو می دونه من فقط نظرم رو گفتم.ایشالا که بهترین لباس رو انتخاب می کنید🌿💎

چجوری با کد پوشک میخرین؟

اول بايد اپليكيشنشو نصب كني خريد كني بعد كد برات پيامك ميشه مثلا ١٠٠ميتوني خريد كني ٣٠تومن تخفيف بعد خود كالا هم يه تخفيفي داره مثلا الان پوشك ٢١٠تومنه ميشه ١٧٠تومن 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
عزیزم من این سبک لباس نمی پوشم اما ۲۰ میلیون زیاد نیست؟؟؟؟ بعد جسارت نباشه من اینجا معروفم به این که ...

سلام دوست خوش تیپم،🥰😍

منم چن روز دیگه عروسی داداشمه

ولی هرگز هزینه زیاد این چنینی نمیکنم حتی اگه داشته باشم

چون من هم ساده پوشم

هم ترجیح میدم الان چون اقساطم زیاده اول اونا رو پرداخت کنم

اگه بدهی داشته باشم تمام روح و روانم بهم میریزه

پس به هیچ وجه پرداخت هزینه زیاد برای من تو این لحظات 

اصلا هیچ لذتی نداره

و یک نکته دیگه ک اکثر لباس ها فقط وفقط قیمت نجومی دارن کیفت افتضا

من فقط مفتح رو نرفتم هر کجا ک ب ذهنم رسید لباس مجلسی دارن چه بچگانه چ زنانه گشتم واقعا چیزی ک ارزش این قیمت ها رو داشته باشه ندیدم 

حتی رغبت نمی‌کردم پرو کنم،،،😔

زن داداشم یکی برای دختر کوچیکم پرو کرد ۲ میلیون و ۳۰۰

افتضاح بود تازه تاجش هم  جدا ۳۶۰ تومن بود

دیگه خودم پارچه خریدم باکیفیت و مدل بهتر ۴۵۰ تومن شد

یعنی اگه همون مدل رو میدوختم نصف این قیمت میشد(البته ی سری تزیینات و سنگدوزیش مونده ک همه وسایلش رو تو خونه دارم سر فرصت براش خوشگل مشگلش میکنم) 

حالا اگه شد عکس میزارم

هرچند من برای عروسی ندوختمش  دخترم از وقتی داداشم عقد کرده  خیلی نقش عروس رو دوست داره بازی کنه

منم لباس دوختم تو خونه بپوشه ک بازیش خوشگلتر بشه

اینا رو گفتم

ک بگم بچه‌ها نقش هنر رو تو زندگیمون دست کم نگیریم

حالا می‌تونه هر هنری باشه

خیلی می‌تونه ب کیفیت زندگی کمک کنه

،🌹❤️❤️🌹

اینم برای دخترم خریدم متری ۶۰ هزار تومان

۱۰۰ تومن پول پارچه دادم

۲ دست لباس بهم داد

این جلیقه شلوار برای دختر بزرگم

برای کوچیکه رو هنوز ندوختم

شاید براش سارافون کنم یا همون جلیقه شلوار

۱۰۰ تومن هم پارچه شومیزی سفید خریدم ک هم زیر جلیقه بپوشن

و هم برای استیایل دیگه ک اونم هنوز ندوختم،،🙈🙈

دقیقا درسته گلم ما یه هفته تصادف کردیم ماشینمون تعمیر بود نداشتیم بخدا با شوهرم هرجا می‌خواستیم قدم ...

منم هیچوقت فراموش نمیکنم که بچم‌ ۱۷ روزش بود 

دکتر شهرمون گفت باید بستری شه عفونت داره 

ما چون میدونستیم دکترای شهرمون واقعا درمان هاشون ایراد داره و من زار زار اشک میریختم اما یه ماشین نداشتیم که بچه رو تا شهر بغلی ببریم 

جالب اینجاس هیچکی از اطرافیان حاضر نشد ماشینش رو بده منظور خواهر برادرای شوهرمه 

اما همسایمون ماشینش رو داد خدا خیرش بده  رفتیم یزد و دکتر گفت که این بچه هیچ مشکلی نداره اگر اون درمان رو میگرفتین کلا بچه دچار مشکل میشده   

و‌یکبار‌دیگه همینطور ما اسنپ گرفتیم تا شهر دیگه ای 

که اسنپ بابت منتظر موندن چقدر پول گرفت 

چقدر تند رانندگی کرد که من همش داشتم میترسیدم 

گرما سرما چقدر تحمل کردیم

ماشین واقعا برای هر خونه ای لازمه 

مهم ترین دلیلمم روحیه اس واقعا بی ماشینی باید بکشی تا قدر ماشین رو‌بدونی 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
عزیزم من این سبک لباس نمی پوشم اما ۲۰ میلیون زیاد نیست؟؟؟؟ بعد جسارت نباشه من اینجا معروفم به این که ...

عزیزم دیدم گفتین  علاقمند ورزشین  خارج از تاپیک ولی مجبورم همینجا بپرسم چون نمیتونم دورهمی تگتون کنم 

جستارتا یه سوال ازتون داشتم من حدود ۶کیلو باید وزن کم کنم که شکم پهلو بیشتر دارم  حالا اروبیک کار ‌کنمی یا بدنسازی تو باشگاه یا تو خونه با حلقه جم فیت اینا کار کنم ؟؟؟؟؟؟

رژیم غذایی هم وقتی ورزش میکنم خیلی مراقبت میکنم ولی وقتی ورزش ول میکنم خود به خود رژیمم ول میشه 

عزیزم دیدم گفتین علاقمند ورزشین خارج از تاپیک ولی مجبورم همینجا بپرسم چون نمیتونم دورهمی تگتون کنم ...

عزیزم ورزش و تن سالم خودش مهمترین سرمایه هر آدمی هست 

من خیلی تخصص ندارم اما تجربه خودم رو می گم 

بدنسازی منظم و مستمر+ تغذیه سالم باعث میشه اول چربی بدن کم بشه و بعد عضله سازی کنید چون اکثر مشکلات در سن بالا به خاطر اینه که عضلات بدن کم و ضعیف هستند 

مثلا کسی که کمر درد داره معمولا به خاطر وزن بالا/ ضعیف بودن فیله کمر و بی تحرکی هست 

باز زانو همین جور و باقی قسمت های بدن 

من خودم بدنسازی خصوصی میرم اما خوب شاید یکی خرج های دیگه داشته باشه و نخواد انقدر هزینه کنه 

می تونید بدنسازی برسد و برنامه ماهانه از مربی بگیرید 

تغذیه خیلی مهمه 

من همسرم با همین چیزهایی که الان به شما گفتم حدود ۲۰ کیلو کم کرد فقط استمرار باید باشه حتما 

عزیزم ورزش و تن سالم خودش مهمترین سرمایه هر آدمی هست من خیلی تخصص ندارم اما تجربه خودم رو می گم بدنس ...

بین بدنسازی ایروبیک موندم 

که اول اروبیک برم وزنم بیاد پایین بعد برم بدنسازی یا کلن برنامه بگیرم برم بدنسازی 

سلام دوست خوش تیپم،🥰😍منم چن روز دیگه عروسی داداشمهولی هرگز هزینه زیاد این چنینی نمیکنم حتی اگه داش ...

آفرین به شما چقدر لباس ها رو قشنگ دوختید عالیه 

وقتی خودتون کارتون انقدر خوبه دیگه چرا پول لباس بیرون بدید برای بچه واقعا تمیز دوختید 

من کلا هیچ وقت زیاد قسط و قرض نداشتم خداروشکر اما هرگزززز انقدر پول لباس نمی دم که یکبار بپوشم بذارم تو کمد 

من حتی بخوام مراسمی برم لباس کوتاه می خرم که چند جا مثل تولد و غیره بشه پوشید 

این مراسم ها برای شادی هستند نه که یک جوری برای خودمون خرج بتراشیم که چند ماه بعدش بهمون فشار بیاد 

2810