2777
2789
عزیزم خیلی متاسف شدم واقعا کاش با صاحب خونەها حرف می زدین شاید می ذاشتن میلە نصب کنید

فدات شم میله رو که خودمون نصب میکنیم حتی بدون اجازه😅😅مهم بقیه شرایط بود که مهیا نبود دیگه....نمی دونم واقعا سازنده های خونه ها چی خیال کردن تو طراحی خونه ها چی رو در نظر میگیرن واقعا 

ان شاالله برای همه مستاجرا خیر پیش بیاد و خونه ای باب سلیقه شون بخرن🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش بگذرد معصومه جان معصومه عزیز یادمع انگشتر ورساچه خریدین موقع طلا حدودا 3800 مقداری بدهکار طلافر ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ 

آره فدات شم اون موقع گفتم بهتون که قالی رو در آوردم 

بردم تسویه کردم که به همسرم فشار نیاد ❤️

ولی به همسرم نفهمومدم ...

اون فکر می‌کنه هنوز قرضمون مونده بهش

هر چند وقت یادش میوفته میگه قرض طلا فروش هم هست 

میگم اشکال نداره...دستت پول اومد ...گرم گرم بده تسویه کنیم 

خوشحالم که اون موقع بردم تسویه کردم 

الان طلا گرمی دقیق ۴۲۰۰هستش 🙁

عزمزمه سلام روزتون بخیرمیشه لطفا جواب من بدینآیا تعویض ۷ونیم گرم پارسیان با یه نیم سکه بانکی اشتباه ...

سلام عزیز دلم 

نه صلاح نمی‌دونم من با سکه ی بانکی عوض کنی 

بده با طلای بدون اجرت تاق بزن 

یا با سکه ی امامی 

دوستان من تابستان رفتم دخترم رو پیش دبستانی ثبت نام کنم گفتن شهریه 3 تومن چون دولتی بود🤩حالا میگن ن ...

عزیزم اکه منظور از پیش دبستانی آمادگی هست ..با همسرت حرف بزن بذار فرزندت بره ..علاوه بر یا گیری 

تو خاطرش میمونه کلاس آمادگی اش 

اکه نه قبل آمادگی ..زیاد هم مهم نیست قربونت برم 

ببین نمیتونی یه وام دیگه برداری باز اگر مجبور به فروش طلا باشم‌طلامو میفروشم برای ماشین دوستان اینجا ...

حرفات کاملا درسته. اتفاقا ماشین الان سرمایه است. هرسال روی قیمتش میاد. هم سواری ازش گرفتی هم قیمتش بالا رفته‌‌. اینجا ایرانه العجایبه   اگه خانم باشی وماشین داشته باشی که فوق العاده س

قربونت برم من عزیزم ❤️ آره فدات شم اون موقع گفتم بهتون که قالی رو در آوردم بردم تسویه کردم که به همس ...

چقدر خوب اتفاقا منم خودم پول دارم خاستم برم تسویه کنم گفتم اصلاحیه بخوره برم تسویه کنم ولی به شوهرم چیزی نمیگم بجاش دوبارع چیزی برمیدارم تا قسطشو بده 

فدایی داری فراوون عزیزم ❤️

معصومه جان خواهر یکم راجب باکس لباس برا خانواده چهار نفره کع دوتا پسر ۳ و۶ ساله دارم راهنماییم کنید 

دلم میخواد خودم بچها همیشه مرتب لباس نو تنمون باشه که فشارم نیاد نمی‌دونم چطوری برنامه بریزم 

شوهرم نصف تریلی به تازگی شریک شدع با برادرش 

هنوز شروع به کار نکرده بدونم دقیق چقدر درآمد میاره 

اما قبلش ایسوزو داشتیم ۵۰ ۶۰ داشتیم که ۳۵ تا قسط داشتیم 

امروز نشستم  قسط های جدیدو  که قراره وام بگیریم نوشتم ۵۰ تا میشد  دوتا وام جدید تو این ماه میخایم بگیریم 

۱۵ میلیونم  این ماه ریز  ریز نوشتم فقططططططططط خوردنمون.سوپری تره بار این چیزا  میشد 

گفتم چطور برنامه بریزم برا لباس که بهم فشار نیاد 

حرفات کاملا درسته. اتفاقا ماشین الان سرمایه است. هرسال روی قیمتش میاد. هم سواری ازش گرفتی هم قیمتش ب ...

ما هم ماشین نداریم 

البته پول داریم  برا ساخت خونه میخایم 

همیشه میگم بی ماشینی از بی خونه ای سختتره بخدا 

حالا ماشین پدر شوهر. بابام هم هست کلی وقتا. دسمه 

دقیقا درسته گلم ما یه هفته تصادف کردیم ماشینمون تعمیر بود نداشتیم بخدا با شوهرم هرجا می‌خواستیم قدم ...

خیلی بده مخصوصا برای کسی که عادت داره

من ماشینم رو برا حجاب توقیف کردن تو این یک هفته فقط دو تومن پول اسنپ دادم محل کارم و خونم فاصله‌اش زیاد بود روزی سیصد چهارصد پول اسنپ شد

ماشین جز اولویت‌های اوله بنظر من

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
خیلی بده مخصوصا برای کسی که عادت دارهمن ماشینم رو برا حجاب توقیف کردن تو این یک هفته فقط دو تومن پول ...

چقدر زیاد هزینه اسنپ 

شهر ما هزینه رفت آمد زیاد نیست چون شهر کوچیکه با تاکسی اسنپ هم که برم هزینش زیاد نمیشه 

بچه ها چند روزی که جارو برقی ام هی ادا میدهولی دلم نمیاد بذارم کنار یکی جدیدش رو بگیرمچون خودتون مید ...

ایشالا که عروستون به راحتی بتونه جهیزیه رو تهیه کنه 

در رابطه با مغازه تعمیراتی کسایی که همچین کاری دارند باید پایین فاکتور بنویسن که ما در قبال این جنس ...... ماه مسئولیم اگر دیر برای تحویل رجوع کنید مسئولیتی به عهده ما نیست 

اون وقت دیگه اینجوری مجبور نمیشن ضرر بدند

2810