2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما.ما ۱۰۰ تومن سپرده کردیم همین روزا قراره ۱۰۰ بگیریم.قرار بود ۱۰۰ طلا بفروشم ماشین بگیریم. ...

سلام‌

من باشم ماشین می‌خرم اما نه با فروش طلا 

چون‌وقتی ماشین داشته باشی از خیلی از هزینه های دیگه ات کم‌میشه 

روحیه ات خیلی بیشتر میشه 

اعتماد به نفست میره بالاتر 

دیگه ساعت‌ها منتظر اسنپ‌و اینو اون نیستی بیان ببرنت تا یه جایی 

کلی دستت باز میشه برای پیشرفت های دیگه چون روحیه میگیری 

برای من که اینجور بوده 

البته این نظر شخصی منه و تخصصی ندارم باز ببین صلاح خودت چیه ❤️

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام خانمهای که طلای قسطی برمیدارین شرایطتتون چطوریه باطلافروش؟باقیمانده روبه قیمت روزحساب میکنه طلا ...

سلام 

من با اینجور طلافروشی کار می‌کنم 

جدیدا شوهرش اومده بغل دستش و‌حس می‌کنم داره مبلغ رو زیادی میگه ولی قبلا که خودش تنها بود منصف بود 

اگر آشنا باشی باهاش هرچقدر پول‌داشته باشی پیش پرداخت میدی طلا هم میده دست خودت 

باقیمانده هم به روز حساب میکنه 

مثلا من ماهی دوتومن میدمش به قیمت روز از گرم‌طلام کم‌میکنه 

من‌چون شوهرم پول دستش نمیمونه مجبورم اینجوری خرید کنم و خب همینجوری برای دخترم النگو و گوشواره و‌زنجیر‌خربدم 

اگر اینجوری نمیدادن اونوقت من یه سوت طلا هم نداشتم 

برای من خیلی کاربردی و خوبه 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
عزیزم اگه طلا نفروشم پولمون کمه

ببین نمیتونی یه وام دیگه برداری 

باز اگر مجبور به فروش طلا باشم‌طلامو میفروشم برای ماشین 

دوستان اینجا گفتن ماشین سرمایه نیست 

ولی آدمی که ماشین نداره خیلی باید سختی بکشه 

ما سه سال ماشین نداشتیم و آدما رو خوب شناختم تو‌این مدت 

ماشین قبلی مون چی بود؟ سراتو 

واقعا یه ماشین رااااحت توی جاده 

تا قبلش شوهرم میگفت خواهرم گفته بیا تا قشم بریم سریع فرداش میگفت بپوش بریم قشم 

خواهرم فلان گفت بریم 

ال کرد بریم 

خداشاهده وقتی شوهرم ورشکسته شد یکبار نگفتن تا خونه مادرمون بیا ببریمتون  

البته که وظیفه کسی نیست ولی خب وقتی طرف نمیذاشت ما نفس بکشیم هی مسافرت میچید برامون ( که البته شوهر منم خیلی خانواده دوست شد بعد ازدواج 😒) حالا بعدش که بی ماشین شدیم نباید یه تعارف بزنه؟ 

تو‌این مدت میرفتن سفر و میومدن با آب و تاب جلو من تعریف میکردن 

یه مکانی که هرماه باید میرفتیم رو اون خواهرا با ماشین خالی میرفتن اما به من نمیگفتن بیا تو هم ببریم که با اسنپ مجبور نباشی اون مسافت رو بری 

اما دوماهه شوهرم ماشین قسطی گرفته که امیدوارم به حق همین لحظات اذان بتونم قسط هاشو بدیم   

دوتا سفر یه روزه رفتیم 

دخترم روحیه گرفته 

من‌از حال بدم خیلی فاصله گرفتم 

خونه ام تمیز تره باورت میشه ؟ با اینکه مدت زیادی با ماشین میرم اینور اونور ولی خونم تمیز تر از قبله . 

چرا؟ 

چون روحیه ام قوی تر شده 

دانشگاه ثبت نام کردم چون میدونم ماشینی هست که بتونم باهاش اون‌همه راه رو برم و نخوام روزانه ۱۲۰ هزار تومن بدم اسنپ 

چون‌من اصلا در توانم نیست پرداخت این مبلغ همین میشه شهریه دانشگاهم خدا بخواد 

تو جاده کم و بیش میرم و میتونم برم سر مزار مامان بابام تا قبلش سالی یکی دوبار اگه شوهرم میبرم میتونستم برم 

داداشمم‌چون میدونست ناراحت میشم حتی یبارم نمی برد منو 

وسایل خودمو اکثرا خودم می‌خرم میتونم بهتر کنترل کنم خروجی خونه رو 

پولم پای اسنپ نمیره 

دخترم هروقت دلش بیرون بخواد میتونم ببرمش 

قبلا گریه می‌کرد که بریم بیرون ولی ماشین نداشتیم 😢 داداشت اگر بیکار بود میومد بنده خدا میبردش دور‌میزد تا آروم بشه 

ووووو هزار تا چیز‌دیگه 

به نظرم طبق تجربه من ماشین خیلی خوبه خیلی خیلی خوبه 

الهی همه مردم ماشین دار باشن و به سلامت برن‌و بیان 

ببین نمیتونی یه وام دیگه برداری باز اگر مجبور به فروش طلا باشم‌طلامو میفروشم برای ماشین دوستان اینجا ...

متاسفانه نمیشه ادیت زد 

مدل ماشین قبلی رو گفتم 

یادم‌رفت مدل ماشین الانی رو بگم 

الان با یه کوئیک کلا روحیه من عوض شده 

میخوام بهت بگم‌مدل ماشین مهم نیست 

مهم‌اینه‌یچیزی زیر پات باشه که خالی نباشی 

امیدوارم بهترینا برای هممون رقم بخوره 

سلام خانوما.ما ۱۰۰ تومن سپرده کردیم همین روزا قراره ۱۰۰ بگیریم.قرار بود ۱۰۰ طلا بفروشم ماشین بگیریم. ...

سلام عزیزم وام تو این تورم بهترین گزینه است مطمعن باش دوسال بعد پنجاه تومن اصلا به چشم نمیاد اگه توان داری هم وام بگیر هم از خواهرت قرض بگیر اگه نشد از خواهرت هم قرض بگیری اشکالی نداره ولی طلاهات و نفروش یکی از دوستام یه هفته پیش یه پراید ۸۹گرفت ۱۹۰ تومن بدون هیچ خرابی و خرجی ( تازه میخوای بخری عزیزم اصلا به این فکر نکن که مدلش پایینه انشاالله سال بعدشم باز پس انداز می‌کنی بهترین میگیری ) چون پارکینگ نداری مدل پایین بهتره باز اینطوری هم طلا داری که روند رشد طلا هرساله خیلی بیشتر از ماشین و خونه است هم اینکه ماشین گرفتی و از شر کرایه تاکسی و آژانس و اسنپ راحت میشی هرجاهم دلت بخواد میری میگردی

متاسفانه نمیشه ادیت زد مدل ماشین قبلی رو گفتم یادم‌رفت مدل ماشین الانی رو بگم الان با یه کوئیک کلا ر ...

دقیقا درسته گلم ما یه هفته تصادف کردیم ماشینمون تعمیر بود نداشتیم بخدا با شوهرم هرجا می‌خواستیم قدم برداریم باید دست کم دویست تومن پول میزاشتیم برا هزینه آژانس یه خرید برا خورد و خوراک خونه رفتیم چقدر اذیت شدیم دستمون پر از وسیله منتظر اسنپ بودیم در صورتی که همیشه ماشین و دم فروشگاه پارک میکردیم می‌رفتیم با خیال راحت خرید و سریع خریدارم میزاشتیم تو ماشین یه دوریم می‌زدیم بیرون یه روز یه بانک رفتم چون تنها بودم به اسنپ اعتماد نداشتم آژانس گرفتم خدا می‌دونه چقدر تو گرما معطل شدم توی همون یه هفته یه سری مراسمات داشتیم همش در حال رفت و آمد بودیم بالای یک میلیون هزینه اسنپ و آژانس کردیم ماشین یه نعمت بزرگ من که بدون ماشین حس کردم فلج شدیم انشاالله هیچ خانواده ای بی ماشین نمونه 

سلام مینو جان ممنونم از همفکریت عزیزم باورت میشه تو همون تایم تیرماه من بالای ۳۰ تا خونه دیدم با قیم ...

عزیزم خیلی متاسف شدم واقعا کاش با صاحب خونەها حرف می زدین شاید می ذاشتن میلە نصب کنید

سلام 

الهی به امید تو، این پست رو میذارم 

صدای اذان میاد، خدایا همه مستاجرها صاحب خونه خودشون باشند 

خدایا کسی رو با اضطراب کرایه خونه و پول پیش امتحان نکن 

اگر کسی الان شرایط خرید خونه نداره، دلش نگیره 

خدا بزرگه 

انشالله به لطف و کرم خدا، همت ما،  همه صاحب خونه باشیم 

من دو سه شب پیش، نظر کاملا غیر تخصصی دادم در مورد بازار مسکن 

الان داشتم اینستا چک میکردم، این رو تو پیج یه آقای تحلیلگری دیدم، گفتم بذارم برای اصلاح نظر قبلی 

امیدوارم دین پست قبلی از گردن من برداشته شه😁 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
2810