2777
2789
دوست من تازگی عروسی اقوام درجه یک داشتن برای دخترش لباس خرید ۲۰ تومن برا خودش از همونجا لباس تن پوش ...

سلام عزیزم ۱۰ و ۱۲ میلیون برای اجاره خیلی خیلی زیادههه

اونم لباس اجاره معلوم نیست کس پوشیده عرق کرده خدایی نکرده مریضی پوستی و شپش اینا نداشته باشه

نهایت ۵ میلیون آدم پارچه می‌خره میده خیاط یا آماده ۵ تومن هست تا ۶۰ تومن حیف به پول نیست ۱۲ میلیون آدم بده اجاره کنه 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
روکین جان خونە تون رو عوض کردین قراردادتون تیرماه تموم شد درستە؟

سلام نارین جان بله درسته تیر ماه بود اما متاسفانه نتونستم خونه مناسبی که با مشکلات و مسایل مادرم هماهنگ باشه پیدا کنم در نهایت همین جا رو تمدید کردم 

که خوب متاسفانه با افزایش ۶ میلیونی اجاره، همه برنامه هام به هم ریخت دیگه و همه ارزوها و اهدافم نقش بر آب شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نارین جان بله درسته تیر ماه بود اما متاسفانه نتونستم خونه مناسبی که با مشکلات و مسایل مادرم هما ...

رکین جان میشه الان هم دنبال خونه بگردید زمستون خونه های بهتر و قیمت مناسبتری پیدا میشن 

مهم نیست که الان قرارداد بستید میتونید به صاحبخونه بگید از پس اجاره بر نمیاید میخواید بلند شید

سر فرصت یه خونه خوب پیدا کنید با قیمت کمتر بتونید بلند شید خیلی بهتر میتونید پس انداز کنید

الان هر چی افزایش حقوق بخورید باید یه چیزی هم روش بذارید بدید اجاره

میدونم این پروسه ی خونه پیدا کردن خیلی استرس زا هست

من خودم هر وقت بخام خونمو جابه جا کنم افسردگی میگیرم همسرم که کلا عصبی میشه از زندگی نا امید

ولی اگه بتونید این مرحله رو بگذرونید خیلی تو پیشرفتتون تاثیر داره

امیدوارم موفق بشید 

رکین جان میشه الان هم دنبال خونه بگردید زمستون خونه های بهتر و قیمت مناسبتری پیدا میشن مهم نیست که ا ...

درسته من و همسرم توی یک خونه اجاره ای بودیم. صاحبخونه انقدر بهمون فشار آورد و پول خواست که نتونستیم از پسش بربیایم. زمستان جابجا شدیم. رفتیم جای دیگه. مستاجری خیلی سخته. واقعا یاد اونروزام میفتم ناراحت میشم. بیشترین فشارش روی خانماس چون باید وسایلا رو ببندن و باز کنن و بچینن... دوباره روز از نو و روزی از نو

سلام نارین جان بله درسته تیر ماه بود اما متاسفانه نتونستم خونه مناسبی که با مشکلات و مسایل مادرم هما ...

هیچ وقت تا امید نشو با شرایط فعلی برنامه بریز 

حتی شده با قدم های خیلی خیلی کوچیک

[QUOTE=357167945]عزیزم شما گفتی تازه سکه گرفتی. من یه سکه دارم یه طرفش سال 1375 زده یه طرفش عکس 

عزیزم چون سال ۸۶ نزده بهار ازادی یا طرح قدیم هس

یعنی اگر سال روی سکه هازده ۸۶ که اخرین‌سال ضرب سکه هست ، امامی محسوب میشه

در غیر اینصورت سالهای پاینتر از ۸۶ ، بهار یا طرح قدیم حساب میشن

الان قیمت سکه امامی ۵۲ هس

بهار ۴۶ ت هست

سلام عزیزای دل معصومه 

ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه 

به رسم یادبود یه حمد و سوره ای نثار کنیم 

برای عزیزان آسمانیمان !🖤

و از خداوند متعال برایشان طلب مغفرت و رحمت بخوایم 🌸

و اما چالش این هفته 

چالش تمیزی یخچال و فریزر #

قشنگ تمیز و مرتب شسته بشه 

دونه دونه 😍

مواظب جا تخم مرغی ها و یا شیشه ی زیرین یخچال باشید که موقع شستشو سر نخوره از دستتون ...بشکنه و از چشم بیوفته 

بعد شستشوی فریزر ...

احتمالا اگه یخچال رو اینور اونور کشیدین 

دو ساعت به برق نزنین 

زیاد ریز باز نمیکنم .ماشاالله پیکه خودتون کد بانو و خانه دار هستین 

تو راه هستیم ..داریم میریم چند روزی 

دور از هیاهوی زندگی...یه هوایی تازه کنیم 

تا خیلی پر قدرت بیاییم ادامه بدیم به زندگیمون 

به اهداف ریز و درشتمون 😍

ریپلای هارو هم یواش یواش جواب میدم 

[QUOTE=357167945]عزیزم شما گفتی تازه سکه گرفتی. من یه سکه دارم یه طرفش سال 1375 زده یه طرفش عکس عزیز ...

ممنون چند تا دیگه دارم همشون روشون زده 86 ولی این یکی زده 75 تو نت زدم نوشته بود سکه های قدیمی عکس امام نداره و تا سال1370 ضرب شدن. 

سلام عزیزای دل معصومه ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه به رسم یادبود یه حمد و سوره ای نثار کنیم برای ع ...

خوش بگذرد معصومه جان 

معصومه عزیز یادمع انگشتر ورساچه خریدین موقع طلا حدودا 3800 مقداری بدهکار طلافروش بودین 

تسویه کردین بدهیتون موقع طلا رفت بالا ؟

سکه امامی و نیم و ربع ریسک فروششون خیلی بالاست چون من چند وقته تو فروششون بودم میدونم. از هر جا میخ ...

دقیقا موقع فروشم میگن حباب داره ارزونتر برم میدارن همون کم اجرن از همش بهترع فاکتورم داشته باشه چه بهتر 

2810