2777
2789

که الان تو این سن محتاج پسر نمونم

چشمم به دنبال دستشون نباشه 👌

الان همون مادر که برای عروس ها فقط لوازم آرایشی..و بهداشتی و اکسسروری ...و لباس جمع کرده بود

به همون پسر بزرگ میده ...بیست ملیون بده ...موندیم

بدیم به بدهی ها ...میگه چرا بدم ؟

به ما اصلا ربطی نداره....برو خونه اتو بفروش 😓

بله عزیزان حقیقت خیلی خیلی تلخ

الان عمه ام پشیمون که چرا خورد خورد طلا نگرفتم که الان طلا ها بیاد وسط ...خونه ام فروخته نشه

متاسفانه دیگه دیر شده و خونه فروخته شده

و الان اون برادر ( پدر خدا بیامرزم)هم نیست بیاد 🖤

دوباره برادری کنه و یه متر زمین بگیره

همون خواهر عمه ام ...منظور اون یکی عمه ام  خودش جلوی جمع برگشت گفت ❤️

عاطفه چند وقت این خونه رو داداش براتون خرید ؟

عمه ام گفت ...پونوزده سال پیش

گفت خب تو پونوزده سال بدون اینکه اجاره بدی

چقدر تونستی جمع کنی ؟

چقدر داری ؟

عمه ام یکم رفت تو فکر

گفت هیچی 👌

گفت آهان خدا پدرتو بیامرزه ...تو پونوزده سال نتونستی

جمع کنی چیزی در پشت داشته باشی

الان چطوری از من قرض میخوای ؟اونم پنجاه ...صد ملیون

تو بدون اجاره پونوزده سال نتونستی چیزی جمع کنی

الان با اجاره چه جوری میخوای قرض منو بدی ؟

همه چی تو دستهای خودمون عزیزان ....این ماییم که می‌سازیم زندگی امون رو چه به غلط چه به درست 👌

الان همون اون یکی عمه ام بیا ببین خونه زندگی اش رو

آدم حذ می‌کنه واقعا

دیگه جمع بندی میکنم عزیزان ...دو ساعت فقط مینویسم

دیگه وراجی نکنم 😊🤭

بله عزیزان ...الان زمونه ی سختی شده

آدم از هیچ کس نمیتونه انتظار یه ملیون بلاعوض داشته باشه

پس قدردان زحمات همسرتون باشین ❤️

در احترامشون باشید 😐

هرچی آوردند رو خوب مدیریت کنید ❤️

یه دونه رو دوتا کنید

که خداوند در قرآن خودش فرموده که امانت دار خوبی باشید برای همسراتون ❤️.

از اموال و مال همسرانتون به خوبی نگهداری کنید ❤️

منظورش نیست که خرج نکنید

منظورش اینکه درست و بجا خرج کنید ❤️👌

تو این زمونه هیچکس دلش به حال آدم نخواهد سوخت

مطمین باشین که خودتی و همسرت ♥️

که الان تو این سن محتاج پسر نمونمچشمم به دنبال دستشون نباشه 👌الان همون مادر که برای عروس ها فقط لوا ...

سلام معصومه جان خوبی عزیزم. ممنون از پست های با انگیزه ات. 

می دونم تو پست های قبلی در مورد خوراکی بچه ها صحبت کردی. ولی اگه میشه دوباره بگو برا خوراکی چی میذاری؟ من دوتا بچه مدرسه ای دختر و پسر دارم. هر روز براشون یه تیکه میوه و چند تا لقمه میزارم. ولی خوب باید یه خوراکی هم بگیرم. همون یه تیکه برا دوتاشون هفته ای بین 200 تا25 میشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

که الان تو این سن محتاج پسر نمونمچشمم به دنبال دستشون نباشه 👌الان همون مادر که برای عروس ها فقط لوا ...

معصومه جون میشه لطفا راهنماییم کنی صد تومن پول رو میخوام طلا بخرم بنظرتون چه طلایی خوبه؟مستعمل سکه یا چیز دیگه؟

دورت بگردم خیلی ممنون بابت حرفای قشنگت مرسی انقد با حوصله توضیح میدی وقت میزاری 🌹✨🤍عزیزدلم من با د ...

سلام گلم منم مثل شما دوتا بچه دارم يكي مهد ٤ساله يكي ٢ساله تمام خرج خونه با منه همسرم فقط اقساطو پرداخت ميكنه حالا كارهايي كه من ميكنمو ميگم شايد يه چيزهايي بهت كمك كرد عزيزم

مهمترين كارم ليست نوشتنه يه برگه زدم به يخچال تا يچي تموم ميشه يا يچي يادم مياد از همه چي لوازم منزل خوراك لوازم بچه ها همه چي مينويسم بعد ليست روزانه هفتگي ماهانه سالانه چندساله دارم كه هدفهامم توش نوشتم چون از همين ريز خرجهارو بايد رعايت كنم تا به هدف اصليم برسم زنجيروار بهم متصل هستن گلم

خب ميگفتم بعدش الان دو سه ساله از كوروش خريد ميكنم بيشتر با كد براي بچم پوشك ميخريدم باور نميكني بيشتر طلاهايي كه خريدم باعثش كوروش بود كه خورد خورد و تو تخفيف خريد كردم و پولهام برام ميموند اگه فروشگاه ميرفتم كلي خرج ميكردم حتي با ليست برم باز خرج ميشه چشمم وسيله ديگه رو ميبينه

بعدش ميوه دونه اي بردار نه كيلويي مثلا ٧تا نارنگي ٨تا سيب ٣تا انار هر ده روز خريد كن 

هميشه تو خونه نون تو فريزر ، تخم مرغ، سيب زميني پياز داشته باش اصلا نزار صفر بشه البته ضروريات من كه نبايد صفر بشه رب روغن چايي شكر تخم مرغ سيب زميني پياز  و نون هستش

حتما تايمي رو براي خودت در نظر بگير برو هوا بخور روحيه بگير قرصهاي ويتامين اهن دي .....نوروبيون فراموش نشه

كل هزينتو در ماه بنويس بعدميبني كجاها زياده روي كردي

حقوق گرقتي قسطهارو دادي يه تيكه طلا يه پارسيان حتي شده ١٠٠-٢٠٠سوت بخر هم روحيه ميگيري اعتمادبه نفست بالا ميره براي ماه هاي بعد بيشتر تلاش ميكني براي جمع كردن 

باز چيزي يادم اومد مينويسم

از تاپيك عقبم دوستان 😫

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام عزیزم خواستم ازت تشکر کنم دخترم رو دیروز بردم اونجا قالب گیری کردن هر کی میومد اونجا می گفتدو ...

چه دعاي دلبري كردي🤭به زودي طلاي زيادي بخري

پر از انرژي و حس خوب بود به دلم نشست 👌

خودتم ان شاءالله به زودي طلاي زيادي بخر ي گرم بالا بخري 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

عزمزمه سلام روزتون بخیر

میشه لطفا جواب من بدین

آیا تعویض ۷ونیم گرم پارسیان با یه نیم سکه بانکی اشتباه هست؟؟؟

دوستان من تابستان رفتم دخترم رو پیش دبستانی ثبت نام کنم گفتن شهریه 3 تومن چون دولتی بود🤩

حالا میگن نه 6 تومن باید بدین 

حالا همسرم لج کرده میگه چون دبه کردن فقط کتابهاش رو بگیریم تو خونه باهاش کار کنیم 🙄

از طرفی ساعت‌های کلاسشون خیلی بده 

گفتن قسطی ام میتونین بدین ولی من خودم به دلایلی باید حسابی به خودم استراحت بدم 😒

مدیرش نم گفت اصلا اجباری در کار نیست 

حالا من موندم چی کار کنم 😣 

عزیزای دلم شدیدا نیازمند راهنماییتون هستم🙏

@masumehjoon    

سلام خانوما.ما ۱۰۰ تومن سپرده کردیم همین روزا قراره ۱۰۰ بگیریم.قرار بود ۱۰۰ طلا بفروشم ماشین بگیریم.امروز همسرم رفته بود گفته بودن پرداخت ۱۰۰ تومن برجی ۶۳۰۰۰۰۰  ۲ ساله. ۱۵۱ میلیون میگیرن.حالا همسرم انتخابو گذاشته عهده  من.میگه اگه دوس داری  ۲۰۰ تومن طلا بگیریم منم خیلی فکر کردم ماشینم برامون خیلی واجبه فقط مشکل پارکینگ داریم.از یه طرفم همسرم میگه بانک خیلی سود میگیره.۵۱ میلیون برای دو سال.

پارسیان نه برا سکه امامی اینا چه نکاتی باید دقت کنیم

سکه امامی و نیم و ربع  ریسک فروششون خیلی بالاست چون من چند وقته تو فروششون بودم میدونم. از هر جا میخری باید به همون بفروشی مگه اینکه فروشنده ای نیاز داشته باشه ازت برداره.من از یک صرافی و یک سکه فروش سکه هام خریدم ولی صرافی که خریده بودم گفت الان بودجه ندارم ازت بردارم. خلاصه دو تا صرافی چند تا کوچه اونورتر رفتم گفتن به خودشون بفروش من ازت بر نمیدارم. خلاصه آخرش شانس آوردم یک صرافی که خرید داشت ازم برداشت ولی به دقت چک کرد. باید هولوگرام داشته باشه بهتره مهر و امضا داشته باشه سال ۱۳۸۶ باشه روش هم زده باشه تضمین شده بانکی. ولی میگم بازم ریسک فروشش خیلی بالاست.

اینم یادم رفت بگم که یک سکه فروش که تو گاندی همیشه پیشش میرفتم کارش عوض کرده بود و شده بود نقره فروشی وقتی راجع به سکه ها بهش گفتم میگفت یک صرافی اطرافشون باز شده بوده سکه تقلبی داده به مشتریاش  از اون موقع دیگه میترسن سکه های کسای دیگه رو بخرن. به اینم دقت کنید که سکه بانکی بخرید بعدا میگن بانکی نیست نصف قیمت میخرن. اونم من نمیدونم از کجا میشه فهمید چون روشون فقط میزنه تضمین بانکی. من که خودم دیگه برای سرمایه گزاری سکه نمیخرم چون خیلی استرس کشیدم. همون طلای بدون اجرت بهترینه.

عزمزمه سلام روزتون بخیرمیشه لطفا جواب من بدینآیا تعویض ۷ونیم گرم پارسیان با یه نیم سکه بانکی اشتباه ...

عزیزم تو پستهای قبل توضیح دادم به نظرم طلای کم اجرت بگیر خیالت برا فروش راحت تره

دوستان من تابستان رفتم دخترم رو پیش دبستانی ثبت نام کنم گفتن شهریه 3 تومن چون دولتی بود🤩حالا میگن ن ...

سلام عزیزم شهریه سال قبل رو بهتون گفتن  هر سال افزایش شهریه دارن

کدوم شهر هستید ؟؟؟ پیش دبستانی فقط کتاب نیست حتما بفرستش رست ورزی دارن کلاژ کاردستی اموزش قرآن لوحه نویسی قصه سفالگری خمیر بازی و آموزش اعداد اموزش شغل ها و خیلی چیزای دیگه 

من خودم امسال میخواستم ببرم دولتی اما گفتم هنوز کوچیکه مدرسه اش رو هم دوست نداشتم هزینه اش خیلی خیلی بیشتر از مدرسه شده اما گفتن قسطی بدید

اشتباه نکن همه این کار ها رو نمیشه تو خونه به بچه یاد داد اصلا همون تعامل با بچه ها و صبح بیدار شدن خودش یه مبحث جدلست

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
2810