2777
2789
ممنون عزیزم بله درس میگی شما وزنش بالا باشه بهتره من خاستم یه استارتی زده باشم بچه ها انگیزشون بره ب ...

بله عزیزم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
تابستون سال آینده انشاالله عروسی برادرمه.خودم فک میکنم لباسم حدود۲۰تومن بشه.آرایشگاه و میکاپ و شنیون ...

سلام عزیزم. اگه تهرانی یه سر به پاساژ شانزه لیزه بزن لباساش واقعا زیبا و قیمت مناسبن، نهایت با ۳ یا ۴ تومن میتونی بهترین لباس رو تهیه کنی، ۲۰ تومن خیلی زیاده برای یه شب.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچها من امروز وام ویپادو که گرفتم گفتم 40 تومن، دادم صندوق طلا خریدم توکل بخدا، میترسم پولمم بره چ ...

سلام ببخشید واسه خرید صندوق طلا ازکجا باید شروع کرد میشه لطفا مراحلش بگید 

عزیزم منابع دبیری و اموزگاری ۷۰ درصدش مشترک هس( اختصاصی و عمومی)

فقط قسمت تخصصی فرق داره

اموزگاری بیشتر جذب میکنن و شانس قبولی در اموزگاری بیشتره

من‌. پی دی اف  نوین استخدام خریدم. شامل اختصاصی و عمومی بود ۲ و خرده ای

سلام عزیزم بایدازقبل نوبت بگیریم یاحضوری بریم اونجابدون نوبتم کاروراه میندازن برای ویزیت اولیه...؟؟؟

میگن برو عکس بگیر بعد یه نگاه به عکس و دندونت میکنن بهت نوبت میدن.

سلام سلام   

خوب بوی چی میاد بوی طلا  

وام چهل تومنی که اداره داده بود و رفتم عصر دو تا النگو ۶ درصد گرفتم ۳۶۶۰۰   دست دوم 

اینم بگم اینا مخفی هست و کلا من اهل النگو نیستم و صرفا جهت پس انداز گرفتم

عکس جهت انگیزه میذارم  

بیشترش سهم شما

دخترم عاشقتم
این شوهرای ما فقط با گیوتین سرشون ببری🤣من چندسال پیش میخواستم راننده بشم نذاشت پشت ماشینش بشینم می‌ ...

آره شوهر منم الان میگه خیاطی نکن خسته میشی و فلان منم گفتم خیلی به فکر منی ازین به بعد سرویس ها و تو بشور😅 دیگه حسابی ازش کار میکشم گاهی غر میزنی ولی به درک😶بزار کار کنه و غر بزنه من الان سالمم میتونم کار کنم شاید ده سال دیگه نتونم کار کنم بزار چیزایی که دوس دارم الان بخرم استفاده کنم از پولم 😅

دیگه هم پول بهش نمیدم برا خودم مخفی طلا میخرم.حالا میدونم دوباره بهش میگم ولی چه میشه کرد دیگه برا اونم مشکل پیش بیاد انگار برا من پیش اومده🥴 توف سربالاست دستش جلوی کسی دراز بشه🤐

عزیزم تولیدی حتما باید مدرک خیاطی داشه باشیتا بهت کار بدن؟

نه عزیزم اصن ربطی ندارد چون سری کاری من میارم میرم تولیدی یه دونه اون میدوزه بعدش یدونه من میدوزم بعدش کار میاره من چندتا میبرم بهش نشون میدم اوکی بود دیگه تعداد بالا میدوزم.

2810