2777
2789
آره نوشته بود حداکثر هفت روز اما می خوام بدونم ممکنه بعد از ساعت دو بیاد کارتم؟(خارج از تایم اداری)

عزیزم کد رهگیری که تو خود اپ هست رو  چک کن ببین بسته ات کجاست الان 

اونطوری متوحه میشی کی بسته رو قرارع برات بیارن 

من حدودا تا  ساعت ۲.۳۰ ظهر هم بسته برام اوردن از پست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزمممنونم ازتبه احتمال خیلی زیاد منابع ازمون همون منابع قبلی باشه چون تازه دوساله عوض شدهبله ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی ممنون بابت پاسخت شما همون پکیج رو خرید که ۴ و خورده ای قیمتش هست؟ یا ۲و خورده ای رو؟

سوال آخرم ازت هست شرمنده وقتت رو گرفتم❤️

بنظرتون آزمون اموزگاری راحت تره یا دبیری؟ برای کدومش بخونم که راحت تر باشه؟

و کدوم بیشتر سهمیه میخوان و احتمال قبولیش بیشتره؟ چون مثلا میگن تعداد اموزگارها بیشتر میخوان میخوام ببینم صحت داره یا خیر

در آخر هروقت مدتی مشغول به کارشدین برامون از این کار بنویسید که چطور هست درمورد حق الزحمش هم تمایل داشتین بنویسید پیشاپیش تشکر میکنم

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          
من کمرمو عمل کردن حاضرم دیگه کار نکنم چون توانشو نمی‌بینم عملم شدم انکاری هیچ

خب عزیزم شما شرایطت فرق داره 

وگرنه هر آدمی دیگه از ١٨ سالگی باید بدون خانواده بتونه زندگی کنه

انجام کار شخصی مثل غذا پختن و لباس شستن رو همه باید انجام بدن وظیفه‌ی فردیه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم بحث بند عاطفی نیس گلم بذار بهت بگم از سختی هایش ( برق خونه خراب بشه خودت باید برق کار بیاری وس ...

من تو سن ۱۸ سالگی  ۴ سال زندگی خوابگاهی داشتم،دانشگاه جندی شاپور رشته علوم آزمایشگاهی درسا هم سنگین تقریبا

نصف هفته غذای خوابگاه رو دوس نداشتم و میرفتم خرید میکردم و غذا درست میکردم 

چقدر با دوستامون استخر رفتیم 

کوه رفتیم 

سینما رفتیم

بازار رفتیم 

اردو رفتیم

چقدر شبها دوچرخه سواری و والیبال 

گاهی سختی کشیدن و تحمل کردن ،من بدخواب بودم و به سروصدا به شدت حساس،همینا مارو صبور میکنه قوی میکنه 

سال چهارم دانشگاه بیمارستان کار میکردیم ،عصرش میرفتم آزمایشگاه خصوصی 

اینجا عقد کردم

بعد از یکسال هم طرحم شروع شد و ازدواج

ضمن طرح حسابی خوندم برا استخدامی قبول نشدم

بعد هم بارداری و به دختر اومدن دخترم

سن ۱۸ماهگی دخترم استخدامی قبول شدم 

کم‌کم دخترم رو پاره وقت مهد گذاشتم و از سه سالگی تمام وقت و بچه م واقعا بین بچه ها رشد کرد 

الان کلاس چهارم هست و یه دختر مستقل

سالهاست کوه و طبیعت گردی میرم و ورزش میکنم 

اصلا هم خداروشکر خسته نشدم

خستگی روحی آدم رو خسته میکنه،من فک میکنم دوری از خانواده بعد از سال‌های دانشگاه باعث خستگی دوستمون شدن

لطفا اجازه بدین بچه ها ازتون دور بشن و رشد کنن

من تو سن ۱۸ سالگی ۴ سال زندگی خوابگاهی داشتم،دانشگاه جندی شاپور رشته علوم آزمایشگاهی درسا هم سنگین ...

عزیزم شمالانم ساکن اهوازهستین؟یه سوال داشتم راجب خونه های اهوازمن قصددارم خونموازشهرستان منتقل کنم اهوازیکی ازهمکارهای همسرم ساکن کیانشهرهستن وتعریف اون منطقه رومیکنندکه نزدیک کیانپارس واینده داره بنظرتون جای خوبیه برازندگی باوجودبچه مدرسه ایی؟

من تو سن ۱۸ سالگی ۴ سال زندگی خوابگاهی داشتم،دانشگاه جندی شاپور رشته علوم آزمایشگاهی درسا هم سنگین ...

دقیقا من همین مشکل رو داشتم 

وقتی ازدواج کردم چون اولین بار بود از خانواده دور شدم خیلییی برام سخت بود 

من تو سن ۳۵ سالگی تازه چند شب پیش برای اولین بار تو عمرم تنها شدم تو خونه برای خواب( سه شب بود و عین سه شب رو نتونستم بخوابم) 

به قول شما اجازه بدید بچه ها دور بشن و خودشون تجربه کنند هنر اینه که بچه بتونه مراقب خودش باشه والا که با بادیگارد هنر نیست 

بیکاری آدم رو خسته می‌کنه نه فعالیت داشتن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام خانما ااز یکماه پیش برای بچه ها قلک خریده بودم چون جنسش کارتن بود سرش فلزی آب خورده بود پاره شده بود خلاصه باز کردیم وسوسه شدم ببینم چقدر جمع کردن دیدم نفری ۴۵۰ تومن جم😂ع کردن منم رفتم طلافروشی یه ۱۰۰سوتیش و دوتا ۵۰سوتیگرفتم چون یه دونه صد سوتی داشت خلاصه ۱۲۰۰ شد بعد اومدم بیرون وسوسه شدم برای خودمم یکی بگیرم عیکم نقد داشتم تو کیف پولم بعد رفتم یه مغازه دیگ پرسیدم ۵۰۰ تومن گفت صد سوتی رو دو دستی کوبیدم تو سرم گفتم وای ۲۰۰ تومن از دستم رفت گرون خریده بودم☹️خلاصه یکم خودمو دلداری دارم گفتم تجریه اولم بود اشکال نداره🤣حسابی سر خودمو شیره مالیدم بچه هامم کلی ذوق کردن سکه طلا خریدیم😍تصمیم دارن دوباره جمع کنن بازم سکه بخرن به قول پسر کوچیکم پولدار بشن

خانما درمورد خرید سکه نکته ای چیزی اگه میدونید لطفا اینجا بگید سرمون کلاه نره چون میگن فیکش زیاد شده

مبارکه عزیزم ولی بشخصه نظرم اینه بزارید پولتون بیشتر بشه و سکه حداقل ۵۰۰سوت بخرید من خودم کمتر از یه گرم نمیخرم 

چون موقع خرید و فروش پول پک کم میکنن و شما ضرر میکنید 

سکه هم باید هولو گرام داشته باشه درش باز نشده باشه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
مبارکه عزیزم ولی بشخصه نظرم اینه بزارید پولتون بیشتر بشه و سکه حداقل ۵۰۰سوت بخرید من خودم کمتر از یه ...

ممنون عزیزم بله درس میگی شما وزنش بالا باشه بهتره من خاستم یه استارتی زده باشم بچه ها انگیزشون بره بالا واسه پس انداز ..هلوگرام همون برچسب نقره ای روشو میگی؟

2810