2777
2789
وام 20 تومانی تا عید تموم میشه که مخفیه وام 100 تومانی هم قسطش 2 میلیونه زیاد نیست قسط میتونم بدم تا ...

واقعا الان با شرایط موجود نمیشه پیش بینی کرد تا یکی دوماه دیگه چه اتفاقی میوفته ولی واقعیت اینه شرایط اقتصادی و سیاسی بی ثباته ....

من خودم آدم محتاطی هستم به جاتون بودم همین ها رو فعلا طلا می خریدم 

اگه بزارید تو بانک برای وام ممکنه از نظر اقتصادی به نفعتون باشه ولی استرس دارید 

سلام‌دوستای‌خوبم وقت و عاقبتتون به خیر😊💮

دیروز رفتیم برای همکار همسرم که تازه صاحب بچه شدن هدیه بخریم گفتم بجای لباس بریم براش سکه بخریم که هم به‌چشم‌بیاد هم به دردشون بخوره☺️

خلاصه بعدازظهر راهی طلافروشی  شدیم و‌رفتیم‌طلافروشی‌که من همیشه طلاهای مخفیموازشون‌میخرم و اشنا هستن و‌بهشون اعتمادداریم(این وسط استرس داشتم یوقت این اقا چیزی بگن و لوبرم که طلای مخفی میخرم)ولی خداروشکر اصلاحرفی نشد😁

یه سکه پارسیان ۲۰۰سوتی برداشتیم برای هدیه 

تو یه حرکت مظلومانه یه دستبند رو به همسرم‌نشون دادم و گفتم وای این دستبند چقدر نازه کاش پول داشتیم بخریمش(میدونستم پول داره)

همسرم گفت اره خیلی خوشگله اگردلت میخادش بردار

گفتم اخه دلم نمیخاد توفشارباشی🤭

گفت پولموگرفتم عزیزم بخریمش

باذوق آنچنانی رفتم سراغ دستبنده و گفتیم وزنش کردو ۲گرم و صد سوت بود چون اشناهستن باهامون راه میان باتخفیف و چونه ۹میلیون حساب کردن برامون😍

خلاصه با یه تیر دونشون زدم

انشالله ببشترش نصیب شما❤️

عکسشم میزارم جهت انگیزه☺️

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بایدازقبل نوبت بگیریم یاحضوری بریم اونجابدون نوبتم کاروراه میندازن برای ویزیت اولیه...؟؟؟

سلام عزیزم  نمی دونم چجوریه تلفنی هم نوبت میدن یا نه من حضوری رفتم و فکر می کنم معاینه بشی دفعه اول و بعد بهت نوبت بدن

دخترم عاشقتم
سلام‌دوستای‌خوبم وقت و عاقبتتون به خیر😊💮دیروز رفتیم برای همکار همسرم که تازه صاحب بچه شدن هدیه بخر ...

خیلیییییییییییی مبارکه خیلی بهش بیشتر می خوره قیمتش

دخترم عاشقتم

خانما  شماها که صاحب خانه هستید و تجربه خرید ملک های خوب در محله خوب دارید بفرمایید بگید که شمام از خونه های نقلی در محله پایین شروع کردین؟   من با خودم فکرمیکنم همه پس اندازمو بدم یک خونه نقلی بخرم و تا چندسال دیگه توسعه اش بدم. درست فکرمیکنم؟ 

سلام دوستان اگه کسی می دونه راهنماییم کنه🥲🙏

من درخواست کارت ویپاد دادم و الان چهار روز گذشته و هنوز نرسیده دستم...از طرفی کار دارم و باید برم بیرون از خونه از طرفی می ترسم پستچی کارتو بیاره و نباشم🤦🏻‍♀️

دوستان خارج از تایم اداری هم امکانش هست پستچی بیاره کارتو؟؟

عزیزم بحث بند عاطفی نیس گلم بذار بهت بگم از سختی هایش ( برق خونه خراب بشه خودت باید برق کار بیاری وس ...

سلام عزیزم منم مستقلم اما حتی یک روز استقلالم رو با هیچی عوض نمیکنم 

این‌هایی که شما گفتی سختی نیست چیز عجیب غریبی نیست روتین یک زندگی عادی هست 

ازدواج هم بکنیم باز همه‌ی این‌ها هست

واقعا دلت میاد استقلالت رو از دست بدی چون مثلا نمیخوای ظرف بشوری🥲😁

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم بنظرتون واقعا ماشین تاعید گرون میشهالان چند وقته ما میخواهیم ماشین مون بفروشیم پژو۴۰۵ هست ...

سلام عزیزم ، بستگی به قیمت طلا و دلار داره ، اگه اونا بره بالا خودرو هم گرونتر میشه ، تو این مملکت هیچ چیز رو نمیشه قطعی گفت که با یه خبر مثبت و منفی تورم بالا پایین میشه .

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
2810