2777
2789

خانوما رسالت بدون سپرده با رتبه اعتباری و سفته وام میده؟

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
حالا همه جای دنیا بچه ها از ۱۵ سالگی میرن پی سرنوشتشون والدین ایرانی به اسم دلسوزی بندناف بچه رو از ...

عزیزم بحث بند عاطفی نیس گلم 

بذار بهت بگم از سختی هایش ( برق خونه خراب بشه خودت باید برق کار بیاری 

وسایل خونه ت میسوزه باید خودت تعمیر کار بیاری 

اسباب کشی خودت باید پی همه چی رو بگیری) 

اکثر کسانی ک دیدم پشیمون شدن 

من خودم 18سالگی جدا شدم 

دانشگاه 

بعدش هم خونه مستقل و کار 

الان سی سالمه اینقد خسته ام ک حد نداره 

خستگی جسمانی و روحی

حالا این خستگی از چی میاد؟

از اینکه یهویی میفتی تو راهی ک همه چی باخودته 

مقطع دانشگاه همه ش سرکاری بعدش میای خوابگاه ب جای استراحتت 

باید غذا درست (غذا سلف هست ولی استقبال کمه) کنی 

بعدش جم جور کردن اتاق 

شستن لباس ها با دستت 

خرید مواد غذایی 

خب واقعااااا سخته 

یهویی این حجم درس و کار شخصی آشپزی و جم جور کردن 

بعدش وارد بازار کار میشی چندین برابر میشه 

۱۲ساله از دانشگاه تا الان مستقلم 

دوستم دارم باز با خانواده باشم ولی خب شغلم اجازه نمیده

آرزومه بیام خونه دیگه راحت بخوابم ولی خب باز باید کار کنم 

واقعا آرزومه 

و ای کاش روحیاتم جوری بود ک فقط دختر خونه بودم😐😐

باور کن  شیش بیدار میشم تا خونه برسم پنچ عصره 

روزای ک مامانم میاد پیشم خودش دلش میسوزه اینجوری وضعیت مو میبینه ولی چ میشه کرد 

به هیچ وجه خوابگاه 

دوری 

و مستقل شدن رو پیشنهاد نمیکنمممم

زودتر از هم سنات پیر میشی 

یکی دیگه از دوستام وکیله و اونم مستقله ب خاطر کارش رفته ی استان دیکه

اونم میگه کاش خونه مون بودم و مستقل نبودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه چی داشت باید حضوری بری حتما برو من اتاق ایمپلنت و کامپوزیت و جرم گیری رو دیدم یه خانمی هم ...

سلام عزیزم بایدازقبل نوبت بگیریم یاحضوری بریم اونجابدون نوبتم کاروراه میندازن برای ویزیت اولیه...؟؟؟

درسته الان پدر خودم یه خونه ساخته داده به داداشم یکی دیگه هم داره میسوزه میگه انشاالله برای اون یکی ...

آره گلم میفهممت شوهرم میگه خودشون کارکنن جمع کنم مگه قراره کاری کنیم واسشون شماشغلت چیه

لطفا راهنمایی کنید منو میخام برم آموزش خیاطی یه بچه 5 ساله دارم  31 سالمه  شوهرم مانع میشه خودم هم دو دلم نمیدونم یاد میگیرم یا نه آیا در آمدش خوبه  بخام برم   فکر میکنم سنم زیاده دیگه  . ولی آموزش رایگان مدرک فنی حرفه ای میده  برا همین دوست دارم برم  آرایشگری هم میتونم رایگان برم اما خواهرم آرایشگاه داره من میخام برم خیاطی بیشتر علاقه دارم دوست دارم برای خودمو دخترم لباس بدوزم

لطفا راهنمایی کنید منو میخام برم آموزش خیاطی یه بچه 5 ساله دارم 31 سالمه شوهرم مانع میشه خودم هم د ...

این شوهرای ما فقط با گیوتین سرشون ببری🤣

من چندسال پیش میخواستم راننده بشم نذاشت پشت ماشینش بشینم می‌ترسید، الان رانندگی بلد نیستم اعتماد بنفسمم صفر کرد بس که گفت تو یاد نگیری گیج بازی درمیاری یکی دوبار که نشستم پشت فرمون. 

بعد گفتم بیممو رد کنم گفت نه بیمه برا چته تا زمانی من سایم رو سرته بیمه نمیخوای

خلاصه مانع همه کارام میشه 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
@royayezendegi رویا جون لطفا یک تاپیک رژیم و تناسب اندام بزن دوستان خیلی استقبال کردند

سلام عزیززززم

خیلیم عالی هستش ولی …

تاپیک های تناسب اندام و و دورهای لاغری قوی ای تو همین سایت هست مثل تاپیک بامداد خمار و خیلیای دیگه که خیلی از بچه های تاپیک خودمون هم  توشون عضون و خیلی اصولی و پیگیر و با آگاهی ریز به ریز جزییات مرحله به مرحله پیش میرن از اونجایی که هیچکونه آگاهی علمی و اصولی تو این زمینه ندارم به نظرم همراه اعضای این تاپیک ها بشید خیلی بهتره اینطوری حداقل هم تخصصی پیش میرید هم اگر سوالی مسئله ای براتون پیش اومد توسط مشاورینشون به جواب میرسید 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بچها من امروز وام ویپادو که گرفتم گفتم 40 تومن، دادم صندوق طلا خریدم توکل بخدا، میترسم پولمم بره چ ...

نترس صندوق طلا بورس 

خیییییلی مطمئن تر از طلاسی و میلی و این اپلیکیشن ها هس

داداش من هفتصد میلیون گذاشته صندوق طلاهر روزم ماشاالله داره سود میاد روش

عزیزم بحث بند عاطفی نیس گلم بذار بهت بگم از سختی هایش ( برق خونه خراب بشه خودت باید برق کار بیاری وس ...

شستن لباسا با دست خوب اومدی😃

منم متنفرم از اینکار

نترس صندوق طلا بورس خیییییلی مطمئن تر از طلاسی و میلی و این اپلیکیشن ها هسداداش من هفتصد میلیون گذاش ...

کدوم صندوق گذاشته؟ صندوقا فرق هم دارن یا سودشون یکیه

لطفا راهنمایی کنید منو میخام برم آموزش خیاطی یه بچه 5 ساله دارم 31 سالمه شوهرم مانع میشه خودم هم د ...

عزیزم اگه برای رفع نیاز شخصی میخوای بری برو خیلی خوبه ولی اگر به دید درامد زایی میری به نظرم یه مقدار زمانبره تا اینکه بخوای سفارش قبول کنی و کارت بگیره البته بازم به خودت بستگی داره 

ولی از اونجایی که حرفه آرایشگری بازده بازار کارش سریع تر و همونطور خودتم میگی خواهرت آرایشگاه داره پس بسترش هم فراهمه ترجیحااا آرایشگری برات نتیجه بخش تره 

باز ببین نظر دوستان چیه

موفق باشی و بهترین ها برات پیش بیاد عزیزززم 🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810