2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کمکم میکنید امروز برای معامله برای یکی از نزدیکانم رفته بودم بعد فروشنده خودش ی بنگاهی بود و ...

سلام عزیزم احتمالا دو قولنامه ای کرده

ینی خودش از مالک میخره و با ی کم بالاتر میفروشه 

اکثرا دیدم برا تنظیم قرار داد وکیل میبرن 

البته ببشتر بنگاه های بزرگ خودشون وکیل دارن آدم میترسع ی چیزی بنویسه ک بعدا نتونی هیچ ادعایی کنی جدیدا ی سری وکبلا.....

بخاطر همینه حتما قراردادتونو به نفر متخصص این کار نشون بدین

اینقد ک املاکی ها دروغگو و زبان بازن هیچ صنفی نیستند 

👏👏👏👏👏آره عزیزم یه حرفایی کلیشه ای افتاده رو زبون که بچه ها برن خوابگاه مستقل میشن در صورتیکه ف ...

حالا همه جای دنیا بچه ها از ۱۵ سالگی میرن پی سرنوشتشون 

والدین ایرانی به اسم دلسوزی بندناف بچه رو از خودشون نمیتونن جدا کنن 

این پیشم باشه خیالم راحته که میگین نشون دهنده ی وابستگی ناایمن شماست 

خوابگاه برای من بهشت بود و خیلی باعث رشد و مستقل شدنم شد 

اتفاقا چون خانوادم ادم های فهمیده ای هستن و به بچه شون پروبال فرصت روبرو شدن با چالش رو میدن 

احتمالا خودتون از چنین خانواده ای که توصیف کردین اومدین !

چون دوستان هم خوابگاهی من هم همگی از خانواده های خوب و علاقمند به تحصیل بودن 

انقد راحت نسخه کلی نپیچین 

سلام به روی ماهتون الهی دلتون شاد و لبتون خندون و جیبتون پر پول باشه👌❤

آقا ب دادم برسین😫من خیلییی ولخرجم یعنی اگه ۱۰هزار هم داشته باشم میخوام ببخشمش ب دیگران چکاررررر کنمممم😔🥺

سلام به روی ماهتون الهی دلتون شاد و لبتون خندون و جیبتون پر پول باشه👌❤آقا ب دادم برسین😫من خیلییی و ...

منم همینجوریم عزیزم تنها چیزی که نجاتم داد وام و قسط هست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام جیران جان بیمه تکمیلی sos

سلام قشنگم 

پزشک معتمد یه بیمه ای آشنام بود، خواستم ببینم میتونم کاری کنم یا نه 

ولی این بیمه نیست متاسفانه 

من حتی اسم sos رو هم نشنیدم🥲

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
پووووفمن چند روزی دپرس بودم چون سال دیگه عروسی داداشمه کلی خرج داریم.ازطرفی پس انداز و طلاهامو دادیم ...

بخدا خیلی سخته...یوقتایی توفکرمیرم سردرد میگیرم..من به شوهرم میگم بابا این بچه ها آینده می‌خوام میگه هنوز سنی ندارن میگم خب همین الان باید بفکرشون باشیم کی از آینده خبر داره

دوست عزیز اگه پول خودرو رو سه ماه بلوکه کنند تو بانک تا وام ویپاد رو بگیرند احتمال اینکه ماشین گرونت ...

سلام عزیزم 

بنظرتون واقعا ماشین تاعید گرون میشه

الان چند وقته ما میخواهیم ماشین مون بفروشیم پژو۴۰۵ هست ولی قیمتا پایینه مشتری هم نیست برا ماشین 

پووووفمن چند روزی دپرس بودم چون سال دیگه عروسی داداشمه کلی خرج داریم.ازطرفی پس انداز و طلاهامو دادیم ...

سلام خوبی،؟؟؟ عکس لباسی که میخوای،بدوزی رو میفرستی من خیاط خوب سراغ دارم تهرانی،،؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عزیزم می تونی اینهمه قسط بدی؟ گفتی دوتا وام ۱۰۰ تومانی و ۲۰ تومانی براتون دراومده می خواهی بزاری سپر ...

وام 20 تومانی تا عید تموم میشه که مخفیه وام 100 تومانی هم قسطش 2 میلیونه زیاد نیست قسط میتونم بدم تا 5 تومان اما نمیدونم میترسم طلا گرون بشه ارزش داره بزارم بانک یا نه همین الان برم طلا بخرم چون میخام خودم جمع کنم یه خونه بخرم اگه ازم نگیرشون

بخدا خیلی سخته...یوقتایی توفکرمیرم سردرد میگیرم..من به شوهرم میگم بابا این بچه ها آینده می‌خوام میگه ...

درسته الان پدر خودم یه خونه ساخته داده به داداشم یکی دیگه هم داره میسوزه میگه انشاالله برای اون یکی داداشم باشه میگم نگاه کن پدر من چقدر به فکر بچه هاشه میگه بالای تو پیره😑

میگم خوب از دیروز که نبوده از سال ها قبل به فکر بوده میگه اول خودمون بعدا بچه ها 😢

حالا من ولش کردم میگم خودم پولامو جمع میکنم حالا میخواد ده سال طول بکشه بالاخره یه خونه میخرم برا خودم 😅 جدیدا هم دیگه راه درآمدمو زیاد کردم هی تند تند کار میکنم اما بعضی وقتا واقعا ناامید وخسته میشم متاسفانه یا خوشبختانه خونمون دوبلکس و کلی تمیز کاری داره🥴

برنامه ریزی برای رسیدن به اینهمه کار آدمو خسته و فرسوده می‌کنه😔

حالا این وسط یکی هی غر بزنه چرا آنقدر کار می‌کنی پولاتو چیکار میکنی چرا شام و نهار اینجوریه چرا بچه گریه می‌کنه اصن میخوام نصفش کنم😶

2810