2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونتم❤️ کاملا درست گفتین. باغ فیض گویا مرکز خریده و خیلی شلوغه گفتن برای زندگی خوب نیست. گلستان و ...

عزیزم خلیج فارس هم میتونین بگیرین از اسلامشهر بهتره و متطقه 18 یا 20 تهرانه

جیران عزیز شما جات دقیقا همین تاپیکه چون کاملا کار بلد بازار هستی ❤️😘 من خودم خیلی نظراتت و دوست دا ...

نه قشنگم ابدا منظورم شما نبودی و کاملا کاملا درست گفتی . ❤️

و واقعا ممنون از تذکری که دادی 🥰🥰😘😘😘

بدون تعارف میگم 

یه بنده خدایی (من اصلا به کاربری دقت نکردم) گفته بودن طلا گرون شده ما اشتباه کردیم ملک خریدبم، اصلا شاید پیامهای ما رو هم نخونده باشن، اما خب من واقعا یاد مسئولیت سنگین این تاپیک افتادم 

تو دورهمی، تقریبا همدیگرو میشناسیم نظرات بیشتر شخصی سازی میشن، اینجا آدم یه نظر کلی میده واقعا مخصوصا سر خونه، آدم واقعا به گردنش دین میاد.  

انشالله همه مستاجرها، خونه دار بشن، هیچی اندازه ملک داشتن به آدم احساس امنیت نمیده. انشالله همه یه سقفی از خودشون بالای سرشون باشه. 

من واقعا از راهنمایی اشتباه میترسم. 

وگرنه حرف شما واقعا واقعا متین و به موقع بود عزیز دلم❤️

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
سلام عزیزم اگر حرفش درست باشه تا گرمی ۴۸۰۰ میرسه

سلام ارمغان جان خوب هستین

مبارک باشه سکه های جدیدتون 

ان شالله بزودی مجدد خرید کنید

یکسوال داشتم درمورد ازمون اموزگاری 

اینکه منابع پارسال همون منابع امسال خواهد بود یا تغییر میکنه؟

اگه تغییر نمیکنه من از الان بخونم چون بچه های کوچیک دارم و برام سخت خواهد بود  :(

و اینکه کانال و گروه هایی مربوط به این آزمون دارید برام در خصوصیتون(درخواست دادم) میفرستید ممنون میشم من هیچ گروه و کانالی ندارم پیرامون این مورد

و سوال آخر اون پکیجی که ازش خرید کردید رو میشه بفرمایید منم از اونجا بخرم سرچ‌کردم چندین مورد اومد نگران بودم بعضی ها الکی باشه🥲😕

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          
نه بسیارکارخوبی کردی ماهاطلاجمع میکنیم که بعدا تبدیل به ملک کنیم...طلارو سوت سوت میخری ولی ملک رو نم ...

مرسی عزیزم واقعا طلا تو خرید ملک معجزه میکنه حتی اگر سوت سوت بخریم عالیه. ایشالله قسمت شما و همه دوستان عزیز     

بچه ها من و شوهرم قبل این اخباری که پیش اومد طلا و سکه و ماشین فروختیم سکه امامی حدود ۴۵ بود.یک آپار ...

ما هم همین کار رو کردیم 

اتفاقا خوبه که آدم ازش استفاده می کنه 

همیشه که فقط پول نیست 

ببین واقعاازبچگی بایدیادمیگرفتن حالا وقت بحث بابچه هاوشوهرت نیسن فقط خودتو بد ماجرامیکنیزمانهایی که ...

حالا ببینم چکار میتونم بکنم شاید اصلا مجبور بشم روزانه برا همون روز خرید کنم به مقدار کمتر

شوهرمنم همکار نیس کلا ول کردم فقط واسه خودم جمع میکنم و واسه بچهام

پووووف

من چند روزی دپرس بودم چون سال دیگه عروسی داداشمه کلی خرج داریم.ازطرفی پس انداز و طلاهامو دادیم برای تحویل ماشین از سایپا و داشتم امتیاز جمع میکردم برای وام ۲۰۰تومنی ویپاد که شوهرم گفت اقساطش زیاده و من نمیتونم بدم.ازون طرف هم ناراحت بودم ازین طرف هم خیلی دپرس بودم که واقعا چندسال طول می‌کشه ما ازین محله بریم یه جای بهتر.

شوهرم پرسید که به چی فکر میکنم منم گفتم یعنی میشه بریم یه جای بهتره.برگشت گفت مگه اینجا چشه😐گفتم بریم جایی که آدما بافرهنگ تر و بهتر باشن محیط برای بچه ها بهتر باشه میگه ازکجا میدونی محله بالاتر آدماش بهترین😐.

یعنی خیرندیده یبار نگفت ایشالله ازینجا میریم جای بهتر.منم قاطی کردم گفتم انشاالله من زیر همین سقف بریم همینجا خاکم کن.😢

کلا آدمی که باهات هم فکر یا هم مسیر یا هم هدف نباشه رو مخ آدمه حالا میخواد شوهر باشه یا پدرو مادر یا خواهر و برادر😮‍💨

منم الان موندم که ده ملیون وام گرفتم از بولو حالا برم گوشواره بخرم برای خودم یا بزارم همون ویپاد امتیاز وام جمع بشه برای عروسی داداشم وام بگیرم😢

هی خدایا هرچی عقده و حسرت و بدبختی میکشیم ازین پول لعنتیه😑

پووووفمن چند روزی دپرس بودم چون سال دیگه عروسی داداشمه کلی خرج داریم.ازطرفی پس انداز و طلاهامو دادیم ...

برو گوشواره بخر انگیزه بشه انشاالله تا عروسی برادرت دوباره پول جمع کنی بخری

دورت بگردم خیلی ممنون بابت حرفای قشنگت مرسی انقد با حوصله توضیح میدی وقت میزاری 🌹✨🤍عزیزدلم من با د ...

خواهش می کنم عزیزم ❤️ 

لطف داری فدات شم 😘 

عزیزم با توجه به وردیتون ...اقساطتتون خیلی زیاد 

یعنی شما در ماه 8400000اقساط میدین و یارانه اتون 

در وهله ی اول حتما سعی کن یه مقدار اقساط رو سبک‌تر کنی 

مثلا دو ماه دیگه از اقساط تموم شد ...دیگه قسط و قرعه ی دیگری برندار 

خودت تو سختی میوفتی ...بچه هات اذیت می‌شند 

همه چی در حد و اندازه اش خوب عزیزم 

مثلا با حقوق شما فوقش پنج تومن قرعه و قسط بدین

ده تومن رو هم نگه دارین واسه خورد و خوراک و لباس و تفریح 

و یارانه رو هم به عنوان پس انداز یا خرج های یه هویی بذارین 

اکه اقساط بیشتر باشه ...کار آدم بشه فقط جای قسط وام و قرعه گذاشتند ....دیگه هیچ انگیزه ای نمونه فدات شم 

در صورتی اینطوری سنگین قدم بر میدارند که با خرید خونه یه پله دو پله فاصله داشته باشی عزیزم ❤️ 

مثلا بگی معصومه ما تا پنج شش ماه دیگه باید تو خونه ی خودمون باشیم ...هشتاد درصد پول رو داریم ....بیست درصد ناقص داریم ...بله اونوقت آدم مجبور واقعا 

امیدوارم منظورم رو تونسته باشم برسونم 

چون ارزش هم نداره ها عزیزم این همه قرعه و قسط گذاشتن 

مثلا شما  از اینور این همه قسط و قرعه گذاشتین 

از اونور هم کم میارین ...قرض پشت قرض ....بدتر هم دستتون خونده میشه 👌

حالا بگزریم عزیزم  الان که اینقدر قسط و قرعه دارین 

در وهله ی اول سبک‌تر کنید حتما 🌸

در وهله ی دوم چیزی که میمونه 6600

دو تومن بذار واسه قسمت پروتین 

یک تومن بذار واسه پوشک و شیر خشک 

میمونه سه و شیصد.....

ماهانه دویست بذار واسه خرج آرایشگاه ..ماهانه.دویست بذار واسه قبوض 

میمونه سه و دویست ...اونم به چهار قسمت تقسیم کن 

هفتگی میشه ....هشتصد 

حتما لیست غذا بنویس واسه هفتگی ات 

سعی کن با بودجه ای که داری ...بهم نزدیک باشند 

اینطوری عزیزم 

انشالله اقساط کم میشه به همه چی میرسین به راحتی 

اکه همسرتون هم بتونه یه شغل پاره وقت پیدا کنه خوب میشه براتون ...باز دو تومن ...سه تومن هم باشه واقعا کمک بزرگی میشه 

حداقل قسمت تفریح و لباس پر میشه ...با شغل پاره وقت 

دندانپزشکی دانشکده شاهد میدون انقلاب دوستان از کیفیت و قیمت خیلی راضی بودن باید تلفنی ببرید نوبت بگی ...

ببخشید فقط برا آرتودنسی هس ؟ من ی دندونم باید عصب کشی و پر بشه اونجا انجام میدن؟ ممنون میشم جواب بدین

سلام خدمت همگی من همیشه از مطالب خوبتون استفاده میکنم میشه راهنمایی کنید خواهرم یه پراید ۸۷ دارن حال ...

دوست عزیز اگه پول خودرو رو سه ماه بلوکه کنند تو بانک تا وام ویپاد رو بگیرند احتمال اینکه ماشین گرونتر بشه خیلی خیلی زیاده و تو زمستون و نزدیک عید ماشین گرون میشه چون محصولات کشاورزی و دامی فروش میره و روستاییا میان برا خرید خودرو بازار رونق میگیره و ماشین گرون میشه و خدای نکرده بین شما و خواهرتون کدورت پیش میاد که شما مانع خرید اقساطی شدید و الان دیگه نمیتونیم ماشین خودمونم بگیریم ، به نظر من همون خرید خودرو لیزینگی و اقساطی بهتره.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
2810