2777
2789

سلام دوستان عزیزم 

خیلی وقته نیومدم گزارشی بدم 

گفتم بیام ‌.. بعد از کلی مشغله ذهنی 

با فروش طلاهام وماشین یه زمین گرفتیم خداروشکر دوسال پیش هم یه خونه ویلایی اینم بگم بجها ما از صفر شروع کردیم 

انشالله دوباره به دست می‌آوریم مدل ماشبن رو آوردیم پایین و فعلا فاقد هیچ طلایی ‌. و 50قرض داریم انشالله تا 3ماه دیگه تسویه کنیم  .

البته من سعی میکنم حداقل پارسیان بخرم هرچقد شد  با پول یارانه و.. پارسیان هامم فروختم که فقط چهار ماه گرفته بودم  با پول های خرده که 8تومن شد دوتومنم داشتم خواستم بخرم پارسیان که دیگه بحث خرید زمین شد 

انشالله آخرماه میرم 1گرم پارسیان رو میخرم می‌زارم جهت انگیزه 

انشالله که دلتون شاد و لبتون خندان بیشترش روزی دوستان عزیزم 

خانم ها ملک از قدیم الایام با ارزش ترین دارایی افراد بوده ، می تونید رهن و اجاره بدید و ازش درآمد داشته باشید ولی در نظر داشته باشید از طلا نمیشه درآمد ماهیانه داشت 

من خودم منبع درآمدم اجاره ای که از آپارتمانم می گیرم 

تو این اوضاع اگه ملک دارید نفروشید تبدیل به طلا کنید 

ولی سعی کنید پس اندازتون رو به صورت طلا نگهدارید تا یکم اوضاع آروم بشه 

کلا در شرایط آرامش ملک بهتره ، در شرایط ناامنی و جنگ طلا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خدمت همگی من همیشه از مطالب خوبتون استفاده میکنم میشه راهنمایی کنید خواهرم یه پراید ۸۷ دارن حالا شوهرش میگه بفروشن ویه پراید وانت صفر شرایطی بخرن یعنی پول فروش پراید رو به عنوان پیش قسط بدن چون الان شغل شوهرش حقوقش پایین هستش ولی پراید وانت بگیره حقوقش بیشتر میشه اما من میگم پراید رو بفروشن دوماه بزارن ویپاد۱۰۰ وام بگیرن بعد پراید وانت بگیرن لطفا همگی نظر بدید از همگی تون تشکر میکنم خیلی دوستتون دارم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
درسته عزیزم حرفتون کلیتش کاملا درسته ولی خوب به نظرم اینو نمیشه تعمیم داد به جمع خانوم هایی که اینجا ...

صد البته 👍👍👍

قطعا همینطوره که میفرمایید 

من شاید سوال رو بد متوجه شدم 

من فکر کردم کلیت بازار ملک رو میگن 

وگرنه که اصلا خونه سرپناه آدمه 

هیچ وقت رو خونه که بحثی نیست 

تمام تلاش آدم اینه یه خونه بخره، احساس امنیت کنه 

من بحثم چیز دیگه ای بود 

من بازار ملک رو کلی گفتم 

حتی گفتم منظورم آپارتمان کوچک متراژ نیست 

به قول شما، زمانی که ملک صعود کنه خیلی بالا می‌ره. 

اصلا بهترین خرید، خرید تو آرامش بازار مالیه. 

وگرنه وقتی یه موجی شروع میشه منم دیدم امشب میتونی واحد ۶۰ متری بخری، فردا میری فروشنده پشیمون میشه،واحد پنجاه متری میتونی بگیری 

امیدوارم، دوستمون این پست رو هم بخونن. 

من فقط و فقط بازار ملک رو در حالت کلی گفتم، به هیچ وجه شرایط کسی رو نمیدونم که بخوام نظری برای زندگی کسی بدم. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

دوستان گلم من اشتباهی اومدم این تاپیک 🤣🤣🤣

برمی‌گردم اون یکی تاپیک 

من حرفم اصلا و ابدا خونه خریدن/ نخریدن نبود 

اگر خونه خریدین حتی خونه دهم، مبارکتون باشه خیلی هم کار خوبی کردین، شما وام میگیرید رو خونه، خونه رو رهن میدین یا خودتون ساکن میشید همه اینا سوده 

من فقط و فقط رونق بازار ملک رو گفتم که اونم والا من نظر غیر تخصصی خودم رو دادم

از من نپرسیدن خونه بخریم یا نه، گفتن بازار ملک چی میشه، من مثل یه راننده تاکسی خوب تحلیل سیاسی کردم. 

با احترام ویژه به قشر زحمتکش راننده تاکسی

توروقران مدیون کسی نشم. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
ممنون عزیزم .باید صبح زود رفت ؟

ساعت کاری از ۹ تا ۱۲ پنج شنبه ها تعطیل. ما ته و نیم اونجا بودیم تو صف بودن ۵ یا ۶ نفر ولی ده دقیقه بعد نوبتمون شد اگر رفتی بیا بگو قیمتا و کارشون چجوری بود

دخترم عاشقتم
بچه ها من و شوهرم قبل این اخباری که پیش اومد طلا و سکه و ماشین فروختیم سکه امامی حدود ۴۵ بود.یک آپار ...

نه بسیارکارخوبی کردی ماهاطلاجمع میکنیم که بعدا تبدیل به ملک کنیم...طلارو سوت سوت میخری ولی ملک رو نمیشه سانتدسانت خرید.مبارکته.انشالله قسمت همه😁😍♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام خدمت همگی من همیشه از مطالب خوبتون استفاده میکنم میشه راهنمایی کنید خواهرم یه پراید ۸۷ دارن حال ...

بنظرم تو این شرایط پول خوابوندن اشتباهه همین رو تبدیل کنند درآمد می‌ره بالاتر روی اون درآمد برنامه‌ریزی کنن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
دوستان گلم من اشتباهی اومدم این تاپیک 🤣🤣🤣برمی‌گردم اون یکی تاپیک من حرفم اصلا و ابدا خونه خریدن/ ...

جیران عزیز شما جات دقیقا همین تاپیکه 

چون کاملا کار بلد بازار هستی ❤️😘 

من خودم خیلی نظراتت و دوست دارم 

باور کن بعضی وقتا برمیگردم دو بار هم میخونم 🥰

صحبت من فقط مکمل حرف شما بود و الا منم با این شروع کردم که 

کلیت صحبت شما در مورد ملک کاملا درسته 👏👏

و من یکم بحث و باز کردم چون اینجا با هر دید و نگاهی وارد میشن 

گفتم برای یک قشر خاص از دوستان سو برداشت نشه 

اخه شما هم جز پیشکسوتان هستی و نظراتت قابل تامل هست 

امیدوارم که منظور منو بد برداشت نکرده باشی و 

مغز حرف منو گرفته باشی 🙏❣️❣️❣️

دوستان گلم من اشتباهی اومدم این تاپیک 🤣🤣🤣برمی‌گردم اون یکی تاپیک من حرفم اصلا و ابدا خونه خریدن/ ...

تو عشقی♥️♥️♥️♥️من هدفم پرسش این بود بدونم کی راه میفته بازار ملک‌...وگرنه ما خودمون برای خرید زمین ماشین فروختیم سه سال ونیم پیش.الانم اگه پولم برسه بازم ملک میخرم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام دوستان من یه ده روزی مرخصی کاری گرفتم و به همراه همسرم یه تایمی یه سری کارا داشتیم که نتونستم بیام گزارش بدم ولی از امشب برگشتیم خونمون از سفر کاری ولی تاپیکو خوندم تا اینجا و گفتم یکم گزارش بدم

🩷خب مبلغ۶۴میلیون پول گوشی من به کمک وام بانک مهر تسویه شد

🩷باهمسرم کارای همسرم رو رو به راه کردیم میتونم بگم ده روز شبانه روز کار کردیم تا کاراش اوکی شد

🩷در کنار همسرم به پدر مادر همسرم هم در انجام کاراشون کمک کردم که روز آخر مادرشوهرم برام یه خرد کن دوکاسه ای خرید به مبلغ۳میلیون تومان که خب من توقع نداشتم ولی ایشون اصرار کردن

🩷مامان و بابام ۷کیلو سبزی خورشتی برام خریدن و خودشون اماده کردن که ۲۳تا بسته شد ۵تا دادم به مادرشوهرم۵تا هم مامانم و خودم۱۳بسته گیرم اومد که پدرم هم پولشو نگرفت

🩷انبارمو چک کردم حدود۱۱شیشه رب گوجه داشتم که فک میکنم برای امسالم کافی باشه

🩷مادر همسرم برام یه مرغ درشت خریدن و خرد و بسته بندی کردن همچنین کلی سبزی خوردن تازه و فلفل و سیب برام گذاشتن که خدا به مالشون برکت بده

🩷امروز برگشتنی حدود۶۰۰خرید داشتیم ۴۰۰فروشگاه جانبو لبنیات و خارو بار خریدیم یه کروسان خریدم که یکی هم هدیه بهم دادش روش ۲۰۰هم گوجه و خیار و گلابی و خرمالو 

خریدا رو جا ب جا کردم و لباس هارو شستم و با گوجه های یکم نرم تر املت درست کردم هزینه شام صفر شد بجاش

الانم همسرم فوتبال میبینه منم براتون گزارش مینویسم در کنارش چایی میخوریم درسته این ده روز خیلی خسته شدم ولی ارزششو داشت 

برنامتون اینه بقیه مرخصی من استراحت کنیم و یکم بریم گردش

همچنین یه سری خرید خونه دارم که اساسی هستن و باید به وقتش با همسرم بریم جای قیمت مناسب و نمیشه عجله ای گرفت

انشاالله همه به اهدافشون برسن من با۲۶سال سن کلی بار روی دوشم دارم دعا کنید منم به اهداف قشنگم برسم خیلی دوستتون دارم

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

2810