2777
2789
بمیرم هم حاضر نیستم ساکن نسیمشهرو اونورا باشم. همکار شوهرم میگفت برای فرار از دست اجاره نشینی در تهر ...

شما نوشتی منم جواب دادم 

نمیدونم چی بگم من خیلی رفتم هر جور آدم هست ولی ندیدم مثلا شش جیب و اینا درسته خیلی محله داره ولی احتمالا خود گلستان نرفته همکار شوهرتون 

از مسئول بیمه کمک رسان بپرسین تو سایت کمک رسان برینپشتیبانی تماس بگیرینبیمه خوبیه سالهای قبل این بیم ...

ممنون عزیرم حواب دادین

منظورتون اگر همون بیمارستان ازاد برم عمل کنند

بعدا فاکتورهارو ببرم بیمه بعد از پوتزده روز هزینه رو میدن

بعضیا گفتن چندماه از سه تا شش ماه طول میکشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بانو جان. چون خودتون میگین دیر میشه به قول معصومه پس انداز برای همین وقتاس دیگه. خداروشکر که پو ...

ممنون عزیزم جواب دادی، بله بقول شما ببینم چاره ای نیس نهایت میفروشم، ادم کار میکنه جمع میکنه برای همچین وقتایی رو به کسی نزنه و دسش دراز نباشه

البته که هیج کس هم کمکی نمیکنه 

خدا کنه همیشه پول صرف خوشیو شادی بشه نه اینجور جاها

واقعا نمیدونم ولی تا ریسک ها پایین نیان، ملک خیلی نقد شوندگیش سخت میمونه. حالا یه آپارتمان شسته رفته ...

پس همون بچسبیم به طلا.ممنونم مثل همیشه کامل توضیح دادی لطف کردی♥️♥️♥️♥️♥️♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام معصومه جون میشه یک برنامه ماهانه برای خرج و مخارج و خرید بهم بدید با توجه به اینکه موقع مدارس هست و سه تا بچه محصل دارم و کرایه خونه ندارم 

کلن برای خانواده ۵ نفری با این شرایط نهایت خرج ماهانه باید چقدر باشه ؟خرج و مخارج نی خیلی بالاس میخوام یک ماه با باکس بندی شما پیش برم ببینم میتونم متعادل کنم مخارجمون رو البته بچها و شوهرم اصلا همکاری نمیکنن باهام مثلا ۴کیلو میوه که میخرم همون روز که چه عرض کنم همون لحظه میشینن همشو میخورن و....

اگه لطف کنید یک باکس بندی بهم بدید ممنون میشم

سلام بچه ها. من اصلا نی نی سایت عضو نبودم. امشب بخاطر شماها ثبت نام کردم تا از تجربیات همتون استفاده کنم.   سلام به همگی. من اصلا اهل مجازی نیستم. ببینید چه طلاهایی هستید شماها قربون تک تک تون

ممنون عزیزم جواب دادی، بله بقول شما ببینم چاره ای نیس نهایت میفروشم، ادم کار میکنه جمع میکنه برای هم ...

من یکجور رفتم توی کار پس انداز و سخت گرفتم به خدا از تیر یک مانتو نتونستم بخرم. از خجالتم بیرون درنمیام  البته خیلی کار اشتباهیه ولی موقته

بچه ها من و شوهرم قبل این اخباری که پیش اومد طلا و سکه و ماشین فروختیم سکه امامی حدود ۴۵ بود.یک آپارتمان کوچک تو شمال خریدیم الان می بینم هر سکه ۵۰ شده به نظرتون کار اشتباهی کردیم؟ پیشرفت طلا بیشتر از ملک هست؟

سلام معصومه جون میشه یک برنامه ماهانه برای خرج و مخارج و خرید بهم بدید با توجه به اینکه موقع مدارس ه ...

ببین واقعاازبچگی بایدیادمیگرفتن حالا وقت بحث بابچه هاوشوهرت نیسن فقط خودتو بد ماجرامیکنی

زمانهایی که خونه نیستن خریداتوبکن مثلا بچین توکشو یخچال پارچه نخی بکش روشون هرروزیکم دربیار توسبد طبقه اول یخچال بچین

یامثلا گردو واینهاخریدی بزارداخل کابینت بعضی روزا بزارواسه مدرسه بعضی روزهاصبحانه و..

بقیه اقلامم همینجوری

یکم مجبوری باسیاست جلوبری

الهی ربی ومن لی غیرک💖
بچه ها من و شوهرم قبل این اخباری که پیش اومد طلا و سکه و ماشین فروختیم سکه امامی حدود ۴۵ بود.یک آپار ...

نه عزیزم کارخیلی خوبی کردید

طلااحتمال سرقت و....داره اماملک موندگاره

حتی تعطیلات هم ازش استفاده کنید ضررنمیکنید بعدهابه دردبچه هاتون میخوره

اگراجاره است ازهمون پول بازم طلابخرید اگر نه بازهم ازخرج ومخارج چیزی موندطلابخرید دوباره جمع کنید

خوبی طلاقدرت نقدینگی بالاشه 

الهی ربی ومن لی غیرک💖
نه عزیزم کارخیلی خوبی کردیدطلااحتمال سرقت و....داره اماملک موندگارهحتی تعطیلات هم ازش استفاده کنید ض ...

مرسی عزیزم از پاسخت چون پولمون نرسید رهن کامل دادیم تا بعدا پول جور کنیم خودمون استفاده کنیم

2810