2777
2789

سلام به پولی که دستمون داریم خرید خونه در اسلامشهر، نسیم شهر، سبزدشت و گلستان و قلعه میر  پیشنهاد شد  اونایی که این مناطقو میشناسن بفرمایند کدومش بهتره از لحاظ فرهنگ و سرمایه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خواستم ازت تشکر کنم دخترم رو دیروز بردم اونجا قالب گیری کردن هر کی میومد اونجا می گفتدو ...

سلام خوبید میشه بگید چ جوری وقت گرفتی هر سری من میخوام وقت بگیرم میگه ظرفیت تکمیل

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

عصر همگی خوش😘

این چند صفحه آخر نظرات دوستان رو میخوندم خواستم نظرمو بگم البته صحت و سقمش رو نمیتونم تایید کنم 😬

من فکر میکنم اگه طلا یا ارز دارید یا حتی پول نقد فعلا به ملک تبدیل نکنید حتی اگه ارزشمند باشه 

دستتون رو به هیچ وجه خالی نکنید🙄 ما الان روی خط گسل ایستادیم 🫤ممکنه هر لحظه اوضاع عوض بشه و بعد اونجا میبینید که  چقدر نقدینگی  با ارزش میشه 😐

البته من داخل پرانتز گفتم ولی خوب یه تحلیل ساده از شرایط گویای همه چیز هست و الان همه به اخبار دسترسی دارن و از کم و کیف شرایط خبر دارن🤔😕🤐

برای خورشید پس از شبهای طولانی
اصلا توی منابع تاریخی چیزی ب عنوان ۱۳صفر که فلان باشه بهنام باشه نداریم ب نظرم کار خود طلافروشی هاست ...

چه ترفنی، اتفاقا به نفع مردم شد 13 صفر طلا 3500 بود الان 4100 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
میشه ی توضیحی درباره هم صندوق طلا هم برنامه ی ویپاد بدین؟؟ ممنونتون میشم واقعا

ویپاد یه برنامس نصب کن پولاتو بذار روش سریع وام میده

صندوق هم مال بورسه، اگه کد بورس داری میتونی بری ببینی

من خواستم پولمو بذارم تو صندوق نذاشتم امروز آخه طلا یکم منفی شد

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
باید آموزش ببینم شهریه کلاسش و وسایلش هست ، خودم خیلی علاقه دارم ،

من هفته قبل پرسیدم اموزش شینیون ۲۲ میکاپ ۲۲ خودآرایی ۱۷

رنگ ۱۸

تازه منطقه اش بالا هم نبود یه جای معمولی

کلا منصرف شدممم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
واقعا نمیدونم ولی تا ریسک ها پایین نیان، ملک خیلی نقد شوندگیش سخت میمونه. حالا یه آپارتمان شسته رفته ...

درسته عزیزم حرفتون کلیتش کاملا درسته 

ولی خوب به نظرم اینو نمیشه تعمیم داد به جمع خانوم هایی که اینجایی ام ،چون ما اینجا بیشتر خانگی هستیم 😀 ( به قول بازار طلا فروش ها ).  کار ما اینجا خرید و فروش و درآمد نبست 

بیشتر دنبال یه سرپناه و یه خونه برای زندگی هستیم 

حتی اگه به دو یا سه تا ملک هم برسه پولمون بازم ملک بهترین گزینه اس

بازارهای مالی همه با هم رشد می‌کنند فقط با فاصله 

الان مسکن عقب هست ولی مطمیئنا اگه اوج بگیره خیلی میره بالا و جبران میکنه 

فقطططط نکته مهم که بارها تو این تاپیک در موردش حرف زدیم ولی این چند وقت یادآوری اش فراموش شده ✅ خرید ملک ارزنده هست 

این خیلی مهمه یعنی جوری نباشه که صاحب اول و آخرش خودتون باشید یا نهایت یا بخاین با هر شرایطی شده بفروشید بره 

حالا اینم استثنا داره اگه واسه استفاده اس و مشکلی ندارین باز شرایط. بهتره هم خودتون صاحبخونه هستین هم بعدا همون و تبدیل به احسن میکنید 

مثل دوستمون خانمی ، درسته مسکن مهر هستن ولی خودشون هم دارن زندگی میکنن و دارن تلاش میکنن که تعویض بهتری داشته باشه 

در مقابل یه کاربر دیگه که الان ایدی شون یادم نبست میگفتن سومین خونه ای که برای سرمایه گذاری خریدن اصلا موقعیت خوبی نداره و برای فروش گذاشتن و مشتری نداره خوب تو این شرایط اشتباهه به هر قیمت خریدن 

🌺🌺

یه نکته دیگه هم هست که خرید تو رکود خیلی راحت تر از خرید تو بازار رونق داره من تجربه جفتش و دارم 

سال ۹۷ که اولین خونه رو خریدیم بخدا شب میرفتیم یه قیمت صبح که میخاستیم نظرمون و بگیم یه قیمت دیگه بود 💔💔

آنقدر ها میشناسم که تو اون سال بی خونه شدن 

خونه خودشون و فروختن و تا جنبیدن نتونستن خونه بخرن دوباره 

دوستان سلام 

من اومدم یه گزارشی بدم

من دیروز رفته بودم دندونپزشکی توی راه یه وانتی دیدم هویج داره کیلو ۱۵ و بسته های ۴ کیلویی میفروخت منم هویج میخواستم یه بسته خریدم 

بعد رفتم بازار دیدم هویج کیلویی ۳۵ هست به خوبی اونی که منم خریدم نبود 🥴

بعدم بادمجون گرفتم کیلویی ۱۰ 

گوجه ۱۰ یعنی خیلی خوب خرید کردم 

به خودم افتخار کردم

من برای اولین بار هست که میخوام فریز کنم همیشه تازه گرفتم

ولی دیدم اگه بگیرم و فریز کنم خیلی راحت تره برام 

خلاصه خریدامو دارم مرتب و تمیز فریز میکنم 

قبلا توی کیسه فریزر میذاشتم الان توی زیپ کیپ میذارم بهم حس خیلی خوبی و مرتبی میده 

خلاصه من اینا رو اینجا یاد گرفتم 

قبلا هیچ وقت فریز نمیکردم بیشتر مرغ و گوشت اینا 

الان مواد لوبیا پلو ،هویج پلو ،بادمجون کبابی،پوره گوجه ،فلافل 

،پوره عدس برای کوکو 

اینا رو فریز کردم

2810