2777
2789
ممنونم قلبممممم چقدر چقدرررررررررر به این صراحت کلامت نیاز داشتم که گفتی برگرد‌ ،میبینی اینجا استعدا ...

عشقم برگرد تهران کار کن

اینهمه آدم هر روز از حومه میان تهران برای کار

شما الان داری زحمت می‌کشی اما آدم‌هایی که باهاشون کار می‌کنی هم سطح شما نیستن درآمد هم نداری اینجوری فقط خستگی برات میمونه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام دوستان چندوقتیه خاموش میخونم، تو این مدت فقط شصت پس انداز داشتم نهایت شصت تومنم بهم وام بده روی ...

بلا دور باشه 

من برادرم بیمارستان معیری دستشو دو بار عمل کردن تو کشتی آسیب دید رایگان میخواید یه سر اونجا بزنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبین ؟ من دو تا بچه دارم ۳ سال پیش چرخ خیاطی صنعتی و اتو. ،،،، این چیزا خریدم ولی چون تو ...

عزیزم وسایلت رو نفروش 

اول برو یه آرایشگاه کار کن ببین به روحیه و استعدادت میخوره بعد تصمیم بگیر

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
همه ب شهرها داره؟افساطش چجوريه ميشه يكم توضيح بدين

عزیزم نمیدونم چه شهرآئینی داره من تهرانم 

اقساطشم خوبه اون روزی که سفارش میدی تا ماه بعد قسط اوله که تقریبا یک سوم مبلغ کل میشه 

عزیزم وسایلت رو نفروش اول برو یه آرایشگاه کار کن ببین به روحیه و استعدادت میخوره بعد تصمیم بگیر

باید آموزش ببینم شهریه کلاسش و وسایلش هست ، خودم خیلی علاقه دارم ، 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
سلام من برا همسرمم ویپاد نصب کردم و باهاش کار میکنبم امروز وام ۱۰ تومنی پشتوانه رو تسویه کردم و میخا ...

هردم ازین باغ بری می رسد...

دلمون به ویپاد خوش بود اینم هرروز داره سخت ترش میکنه 😢

سلام عزیزم خواستم ازت تشکر کنم دخترم رو دیروز بردم اونجا قالب گیری کردن هر کی میومد اونجا می گفتدو ...

عزیزم کارهای درمانی هم انجام میدادن؟مثل عصب کشی یا ترمیم ؟و ایمپلنت ؟بنظرتون کارشون خوب بود ؟منم دندونام خیلی هزینه داره دنبال یه جای قیمت مناسب بار کار خوبم 

ممنون میشم پاسخ بدین

سلام عزیزم خواستم ازت تشکر کنم دخترم رو دیروز بردم اونجا قالب گیری کردن هر کی میومد اونجا می گفتدو ...

عزیزم کارهای درمانی هم انجام میدادن؟مثل عصب کشی یا ترمیم ؟و ایمپلنت ؟بنظرتون کارشون خوب بود ؟منم دندونام خیلی هزینه داره دنبال یه جای قیمت مناسب بار کار خوبم 

ممنون میشم پاسخ بدین

سلام دوستان چندوقتیه خاموش میخونم، تو این مدت فقط شصت پس انداز داشتم نهایت شصت تومنم بهم وام بده روی ...

سلام بانو جان. چون خودتون میگین دیر میشه به قول معصومه پس انداز برای همین وقتاس دیگه. خداروشکر که پولی جمع کردی و محتاج دیگران نیستی. من بودم حتما پول رو خرج عمل میکردم. انشالله همسرتون سلامت باشن و چندبرابر این پول دوباره بهتون برسه. بعد عمل انشالله برین وام رو بگیرین و تبدیل کنین

البته این نظر منه باز دوستان دیگه هم نظر بدن جمع بندی کن ولی من تو همچین شرایطی بودم یک لحظه تعلل نمیکردم برای فروختن طلا و سکه 

جیران نظرت درمورد ملک چیه؟تاکی راکد میمونه...الان همسایمون دوتا خونه گذاشته برا فروش خییلی هم زیرقیم ...

واقعا نمیدونم 

ولی تا ریسک ها پایین نیان، ملک خیلی نقد شوندگیش سخت میمونه. 

حالا یه آپارتمان شسته رفته متراژ پایین منظورم نیستا 

کلیت ملک 

یکی از معدود خونه باغ های خیلی متراژ بالای تهران رو دیشب شنیدم گذاشتن برای فروش 

اصلا قصد فروش نداشتن 

و جالبه قیمت رو خیلی پایین گذاشتن 💔💔💔 

کلنگی های مناطق خاص  فروش نمیرن 

یه وضع عجیبی شده 

سازنده کم شده، ریسک ساخت بالا رفته،مصالح خیلی گرون شده 

دو تا کیس تو اطرافیان خودم دیدم مشارکت بوده، سه ساله خونه رو زمین زدن هنوز طبقه اول رو هم نزدن. 

نمیگم جایی ساخت و ساز نیستا 

میگم ازون سازندگی قدیم خبری نیست 

پدر یکی از دوستانم، انبوه سازه، مسکن مهر کلی از استان ها رو ساخته، کارو تحویل دادن، شرکت رو جمع کردن رفتن انگلیس. 

شرکتی که از ۷۵ داشت میساخت

بازارهای مالی یه کوچولو داره شبیه اوایل انقلاب میشه ریسک ها بالا رفته ، تا ریسک ها پایین نیاد مسکن بعیده جایی بره، تورم میشه ها،رونق نمیشه 

من خیلی بعید می‌دونم مسکن حالا حالا ها رونق بگیره 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
عزیزم کارهای درمانی هم انجام میدادن؟مثل عصب کشی یا ترمیم ؟و ایمپلنت ؟بنظرتون کارشون خوب بود ؟منم دند ...

اره ایمپلنت و عصب کشی وجرم گیری و ...  هم داشت فقط باید حضوری بری من پر کردن از یه خانم پرسیدم گفت دندونم 250 هزار تومن شد از خیلیا در مورد کار پرسیدم همه از طولانی بودن کار می نالیدن ولی از کار و هزینه صد درصد راضی بودن به نظرم برو .

دخترم عاشقتم
ممنون دوست عزیز که اعلام کردین ...دوستان از یه آدم‌کاربلد شنیدم که ۲۸ مرداد طلا ، دلار و .... نخرید، ...

اصلا توی منابع تاریخی چیزی ب عنوان ۱۳صفر که فلان باشه بهنام باشه نداریم ب نظرم کار خود طلافروشی هاست که مشتریرو بکشونن سمتشون با این ترفند 

2810