2777
2789
ممنونم قلبممممم چقدر چقدرررررررررر به این صراحت کلامت نیاز داشتم که گفتی برگرد‌ ،میبینی اینجا استعدا ...

قربونت 

ببین حومه میدونی برای کی خوبه؟؟ 

یا خودش اونجاست و کارو بارش هم اونجاست 

اونجا مغازه داره یا هر چی 

یا 

کارمنده (اکثرا هم آقا کارمند، خانم خانه دار،

چون خانم شاغل نمیتونه تنظیم کنه حومه باشه مخصوصا وقتی بچه مدرسه ای داشته باشه)  

شغل و درآمد ثابت تو تهرانه 

خونه رو می‌بره حومه که هزینه رو بیاره پایین 

تو کارت رو بردی اون ور 

همیشه پایین آوردن هزینه، راه پیشرفت نیست 

گاهی هزینه بالاتر میدی اما درآمد بالاترم پیدا می‌کنی 

فک کنم تا پایان مدرسه بچه آن باید صبر کنی 

همین خیلی خوبه 

یکم مملکت انشالله آروم بگیره 

ببینیم چند چندیم 

برگرد 

یه سالن پر مشتری پیدا کن 

رو درصد چک و چونه نزن خیلی،  بذار شناخته تر شی 

حتما پیج بزن 

خیلی ها نمیذارن شما تلفن بدی، اما پیج که داشته باشی شناخته میشی 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
سلام صبح همگی بخیردر ادامه پستم فراموش کردم بنویسم ....بابت قیمت و مظنه طلا از فروشنده سوال کردیم گف ...

سلام صبح بخیر

یعنی تا گرمی چند؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت ببین حومه میدونی برای کی خوبه؟؟ یا خودش اونجاست و کارو بارش هم اونجاست اونجا مغازه داره یا هر ...

جیران نظرت درمورد ملک چیه؟تاکی راکد میمونه...الان همسایمون دوتا خونه گذاشته برا فروش خییلی هم زیرقیمت گذاشت ولی میگه خبری نیست.... یا ما خودمون از یه آدم خیلی کله گنده زمین خریدیم اون میناله میگه بازار نیست...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام ببخشید الان شرکت سایپا ثبت نام داره؟

سلام عزیزم من سال قبل ثبت نام کرده بودم و تکمیل وجه نکردم و از پارسال مرتب هر چند ماه یکبار برا تکمیل ظرفیت برام پیامک میومد یه بار خودرو سهند و مابقی ساینا اس ، و چون در عرض یک هفته باید پول رو میریختی ما بیخیالش میشدیم تا اینکه هفته پیش دیگه جوگیر شدیم و ماشینو فروختیم و تکمیل وجه کردیم ، همین ماشین رو هم دو و نیم سال پیش از کارخونه گرفته بودیم، کلأ ثبت نام ساینا اس نداشت ولی نمیدونم چه اصراری داشت که هر چند ماه برامون پیامک میفرستاد ،

اما الان تا جایی که من میدونم ثبت نام کوییک داره میتونید ثبت نام کنید.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام عزیزم خواستم ازت تشکر کنم دخترم رو دیروز بردم اونجا قالب گیری کردن هر کی میومد اونجا می گفتدو ...

سلام عزیزم خداروشکر 🥰 

منم دوست دارم برم اما چون راهم دوره و بچه مدرسه ای دارم نمیتونم.

انشاالله که به سلامتی💚

سلام خانما خوبین ؟ من دو تا بچه دارم ۳ سال پیش چرخ خیاطی صنعتی و اتو. ،،،، این چیزا خریدم ولی چون تو خونه کار می‌کنم مشتری ندارم اصلا با اینکه کارم تمیزه ، دوست دارم بفروشم وسایلمم و برم میکاپ و شنیون یاد بگیرم تو شهری که زندگی می‌کنم خیلییییی ارایشگری درآمد داره ، البته به استعداد هم بستگی داره ،،، حالا دو دل هستم برم اینکار یا نه از خیاطی دلسرد شدم پارچه ها به شدت گرونه حتی خواهرو دوستامم نمیارن لباس بدوزم میگن میریم آماده میخریم بهتره ، خودمم اعصابم  نمیکشه همیمجور الکی بغل خونه گزاشتم استفاده نمیکنم فقط تو اسباب کشی ها اذیتم و جا گرفته خیلی به درآمد نیاز دارم البته همسرم پول میده ولی دوست دارم مستقل باشم ، نمی‌دونم برم ارایشگری با نه ؟ 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
سلام عزیزم خداروشکر 🥰 منم دوست دارم برم اما چون راهم دوره و بچه مدرسه ای دارم نمیتونم.انشاالله که ب ...

ممنون عزیزم منم دیروز مرخصی گرفتم دخترمم رو هم مدرسه نفرستادم چون ارزش داشت  دعا کن  دندوناش درست و حسابی درست بشه من از چند نفر اونجا بودن از کارشون راضی بودن

دخترم عاشقتم

سلام دوستان چندوقتیه خاموش میخونم، تو این مدت فقط شصت پس انداز داشتم نهایت شصت تومنم بهم وام بده روی کارکردم، مشکلی که خواستم دوستان راهنمایی کنند، یه ماهه شوهرم خونه نشین شده چون سرکار زمین خورد و رباط زانوش پاره شده، دیشب رفتیم متخصص گفت عمل میکنم تو بیمارستان خصوصی با هزینه هفتاد تومن، حالا موندم برم شهرستان وامو بگیرم که خب جندروز طول میکشه و شاید دیر بشه، از طرفی میگم دوتا سکه دارم بفروشم هزینه عمل کنم، بعدا سرفرصت وامو بگیرم و سکه هارو دوباره بخرم، اخه حیفم میاد نصف پول سه تا سکه و یه نیم، مال کارکرد پسرمه، موندم شما جای من بودین چکار میکردین، بیمه تکمیلی کمک رسان داریم ولی این بیمارستانی که دکتر میخاد عمل کنه قرار داد ندارن، کسی اگر میونه تهران کدوم بیمارستان با تکمیلی این عملو انحام میدن لطفا راهنمایی کنید

ممنون از همه

ممنون عزیزم منم دیروز مرخصی گرفتم دخترمم رو هم مدرسه نفرستادم چون ارزش داشت دعا کن دندوناش درست و ...

آخه احتمالا باید چندبار برم مدرسه پسرم شغل همسرم دخترم که کوچیکه همه باعث شده نرم😢

انشاالله که درست میشه کارشون هم چند نفر من معرفی کردم راضی بودن.

انشاالله که برا شما هم اوکی باشه💚

تموم شد بیا بگو چند بار رفتی و چقدر طول کشیده.🌹

سلام دوستان چندوقتیه خاموش میخونم، تو این مدت فقط شصت پس انداز داشتم نهایت شصت تومنم بهم وام بده روی ...

عزیزم با خود دکتر صحبت کن بگو بیا بیمارستان دولتی من مشکل مالی دارم و هزینه دستمزد خودت چقدر میشه من بتونم اونو بخود میدم ولی بیا دولتی.

بیمارستان دولتی که خودش قرارداد داشته باشه میاد.

مثلا ده تومن ۱۵تومن بده دکتر دیگه بیمارستان نمیدونم چقدر بشه.

این راهی بود که آشنایان ما انجام دادن حالا انشالله که برا شما جواب بده💚

2810