سلام صبح بخیر
برگرد تهران🤗
تو توی تهران، کار داری
میتونی برای خودت آسه آسه کولاک کنی
حومه اجازه رشد نمیده
من حومه رستوران فوق لاکچری زدم، با ضرر فراوون جمع کردم
غذایی که تو تهران مثلا میتونی راااااااااحت ۱۰۰ بدی، تو حومه ۶۰ دادم، بازم مشتری نمیومد. مشتری خیلی سخت جمع میشه.
من خیلی از دور نشستم و دونه دونه بیزینس های فعال و موفق حومه رو چک کردم. کار متوسط با قیمت متوسط رو به پایین. حاشیه سود رو میارن پایین، کیفیت کاملا متوسط، فروش رو میبرن بالا. کار میگیره. یعنی باید تعداد فروش خدمات بالا باشه. این باعث فرسودگی نیروی کار باشه.
من اشتباه محاسباتی کردم، فکر کردم اگر استاندارد مثلا پارک وی به بالا رو تو حومه ارائه بدی،پولدارای حومه رو جذب میکنی. اما نه. اشتباهه.
حومه خیلی پولدار داره، خیلی، من کلی بیلبورد اجاره کردم تو پولدارترین نقاط،(سه سال پیش اجاره هر بیلبورد ماهانه ۲۰ تومن بود) یعنی از نظر بیزینسی با دست پر کار کردم. تارگت مارکتم هم اتفاقا قشر پولدار بود، مشتری هم جذب شد نه اینکه نشه، خوبم جذب شد اما مثلا چند نفر کباب فلان تو روز میخان؟؟ فلان کباب، فلان تنوع باید جایی باشه که تو پول خدمات رو بتونی بگیری.
تهش یه چیزی فهمیدم، پولدار حومه چیتان پیتانش رو میاره تهران.
(این خیلی مهمه)
باید کار معمولی با فروش بالا ارائه بدی که تو تعداد، سود کم رو پوشش بدی.
ابروکار من بعد از چند سال زندگی مشترک جدا شد، چیزی از همسرش نگرفت بخاطر همین اوضاع مالیش بهم ریخته بود. به سختی خونه اجاره کرد. الان سه سال شده خونه اجاره کرده ماهی ۳۰ ظاهرش هم رو به راه شده. تازه سر جداییاش حالش بد بود سالن باهاش همکاری نکرد، مشتری بهش نمیداد کسی که نوبت میگرفتی هم باز باید دو ساعت تو صف میشستی، شب عید سه سال قبل من رفته بودم بیکار بود تو سالن، سالن اذیتش میکرد از اونجا بیرون اومد رفت یه سالن دیگه.
یعنی دو تا بحران رو همزمان گذروند.
واسه سالن برو مناطقی که تراکم جمعیت جوان بالاست. مثل منطقه ۵