2777
2789
تاسیساته برق و لوله وو ساختمان نصف روز شرکت کار نی کنه نصف روز هم برای مردم حمالی با کمترین پو ...

پول شرکت که ثابته رو نمیده دستت؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پول شرکت که ثابته رو نمیده دستت؟

۱۴  تومنه  ۴ تومن کرایه خونه   

اوایل سال ۷تومن گوشواره ۲ گرمی  خریدم  برای پس انداز تو اون ماه  خیلی سختی کشیدم   بعدش باردار شدم  

خارو بار رو کلی می خریم   اگر یک ماه پول دستش بمونه باید خرج کنه کتاب و وو از دی جی کالا  

خانوما ببینید عاشق این طلاها شدم 😍😂 بخصوص اون ک مال چشم زخمِ در آینده بزنم برا بچه م😍😂 نظرتون چی ...

ببخشید عزیزم نظر  می دم  منم فکر  می کردم نماد چشم زخمه  در صورتی که نماد  چشم دجاله      نهی شده تو خونه باشه  بدی میار

دقیقا گلی جان باهات موافقم مدتیه ورزش رو شروع کردممن چون اضافه وزن دارم همیشه مشکل لباس دارم، گرونتر ...

سلام عزیزم‌من تا حالا به راحتی ۳۰ کیلو کم کردم تاپیک آخرم هدف ۲۰ کیلو دارم خوشحال میشم باهم ادامه بدیم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
ببخشید عزیزم نظر می دم منم فکر می کردم نماد چشم زخمه در صورتی که نماد چشم دجاله نهی شده تو ...

عزیزم چشم دجال چیه 

این نماد ایرانی هست مال قبل از اسلام 

بغیر از اون خود اسلام دستی که وسطش چشم داره رو استفاده می‌کنه

دقیقا مثل همین

چشم زخم کجا چشم دجال کجا

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم چشم دجال چیه این نماد ایرانی هست مال قبل از اسلام بغیر از اون خود اسلام دستی که وسطش چشم داره ...

دستی که وسطش چشم‌داره مال اسلام نیست عزیز

اونی که دیدی مال سایر ادیانه،که بازم خدا پرست نیستن

اقتصادیش کنیم که بحثم به بیراهه نره:

یه مثل دیدم که میگفت آبدوغ خیار با دل دردش هم قیمت چلو کباب میشه😂👌

منظور اینکه بعضی کارا اولش اقتصادی به نظر میاد اما با حواشی و سایر چیزها از اونی که فکر میکردی گرونه،،گرونتر درمیاد

سعی کنیم هوشمند و خوب خرید کنیم نه صرفا ارزون

پ ن:منظورم برند بازی و لاکچری بازی و این دک و پزهایی که بیشترش برای چشم مردمه  نیست😜

2810