2777
2789

بچه ها وام بیست میلیونی پیدات روگرفتم مثل بلو جدول اقساط نمیده که کاش میداد

بعد اینکه من میتونم‌ماهی دوتا قسطشو‌بدم که باز سکه جمع شه وام بگیرم؟اخه دوازده ماهه خیلی طولانی میشه بنظرتون همچین چیزی؟ یا نه چون خود سیستم دوازده ماهه زده باید همون دوازده ماه پرداخت کرد؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها وام بیست میلیونی پیدات روگرفتم مثل بلو جدول اقساط نمیده که کاش میدادبعد اینکه من میتونم‌ماهی ...

جدول اقساط میده...شایدچندروز دیگه براتون میاره...

منم ۴۰تومنیش روگرفتم سه چهار روز بعدواریزوام بحسابم جدول اقساط اومد...

افرین خانم خوشتیپ و باکلاس ممنونم از مطالب خوبت بازهم برامون از نوع استایل و ست کردن بگو 😊

خواهش می کنم عزیزم لطف شماست 

مهمترینش رو همیشه گفتم ورزش کردن منظم( پیاده روی نه) 

که هم باعث شادابی روحیه میشه هم بدن رو سلامت نگه میداره، هم به مرور استایل آدم درست میشه 

ارزون ترین لباس ها تو اندام متناسب قشنگ ترین دیده میشه و برعکس گرون ترین لباس ها تو بدنی که اصلا ورزش نمی کنه خودش رو نشون نمی‌ده 

ورزش کردن از مهمترین سرمایه گذاری هاست 

حتی تو خونه با شبکه جم فیت میشه روزی نیم ساعت ورزش کرد 

دوستان اونایی که اطلاع دارند بنظرتون ملک از اینم پایین تر میاد ؟؟ پولم کمه . میگم صبرکنم پولم زیاد ش ...

من خودم باشم ریسک نمی کنم می خرم 

چه طلا چه هر چیز دیگه ای که بخوام 

اگر خونه اصلا ندارید که حتما اقدام کنید 

با این قیمت طلا و دلار وگرونی چهار موتوره هم بدوییم  بازم از تورم عقبیم  رسما بدبخت شدیم  منکه به کل امیدم رو ازدست دادم  فقط از خدا میخوام سریع روزها بگذره و عمرمان تموم بشه 

موعد آزمون آپ کی هست؟؟؟ لطف میکنی بهم بگی اگر شد منم شرکت کنم؟

عزیزم دقیق معلوم نیست که آزمون چه موقع هست

اما چند جا شنیدم دی ماه باشه 

پارسال اسفند بود 

اگر میخوای بخونی از الان شروع کن چون منابع زیاده 

خواهش می کنم عزیزم لطف شماست مهمترینش رو همیشه گفتم ورزش کردن منظم( پیاده روی نه) که هم باعث شادابی ...

دقیقا گلی جان باهات موافقم 

مدتیه ورزش رو شروع کردم

من چون اضافه وزن دارم همیشه مشکل لباس دارم، گرونترین لباسها رو همیشه یا میخرم یا میدوزم .... اما یهو میرم تو جمع میبینم کسی با یه تیشرت شلوار ساده از من خوش استایل تره 

بالاخره عروسی ای که منتظرش بودیم فرا رسید و من پارچه تقریبا گرونی خریدم و مزون معتبر و گرونی هم دوختم..... اما در نهایت بخاطر اضافه وزن، احساس میکردم کسی که پیراهن ساتن ساده هم پوشیده از من بهتر و خوش لباس تره 

پس دوستانی که مثل من اضافه وزن دارید بیایین لاغر کنیم حتی شده یک نفر تاپیک بزنه چالش بگذاریم و گزارش هفتگی از تغذیه و ورزش و میزانی که کم شدیم بگذاریم که در جمع باشیم بهتر انگیزه میگیریم

2810