2777
2789
همشهری هستیم البته من اونجا زندگی نمیکنم. ولی شهری که هستم زیر ده درصد کم اجرت پیدا نمیشه. میخوام از ...

همشهری جونم از خوشحالم از آشنا ییتون 

این بنده خدا تازه پیج زده و شنیدم تخفیف های خوبی میده اگه از پیج سفارش بدین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم ❤️ بله استان خودمون قبول شدند ولی پدرشون میگه نمیتونم بذارم بره تو خوابگاه بمونه یا رو ...

سلام معصومه جون تبریک میگم قبولی دختر گل تون رو 

الان متوجه شدم 

انشالا موفق باشه

همشهری جونم از خوشحالم از آشنا ییتون این بنده خدا تازه پیج زده و شنیدم تخفیف های خوبی میده اگه از پی ...

قربونت عزیزم همچنین 💚

واقعیتش تاحالا همه طلاهامو اینترنتی میخریدم ولی چون چندتا از بچه ها گفتن بسته خالی رسیده دستشون یه کم ترسیدم

با این حال بذار پیجشو عزیزم فالوش کنم شاید نیاز شد  

سلام به همگییک تجربه از خودم رو بگم من چند بار قبلا برام پیش اومد که مهمونی یا دور از جمع ختم باید م ...

افرین خانم خوشتیپ و باکلاس 

ممنونم از مطالب خوبت 

بازهم برامون از نوع استایل و ست کردن بگو 😊

خانمهاراجب خریدلباس میگن چطوری مدیریت میکنیدوهرچندوقت یکبارخریدمیکنید؟من پارسال تابستون یه مانتوگرفت ...

بازار دلگشا طبقه منفی ۵ محصولات حجاب هست اگر تهرانی برو حتما با همسرت برو مانتوی مناسب یا مانتو عبایی مناسب اگه میپوشی پیدا میشه 

البته من واسه خرید عید رفتم نه خودم خوشم اومد نه همسرم چون با پارچه طرح دار ژاکارد روش منجوق دوزی کرده بودن 😑😑😑

ولی من دنبال ی چیز شیک و مناسب بودم 

البته بگرد قشنگ پیدا میشه

سلام گلم ممنون ک برامون وقت میزاری کار تو خونه ک شهرمون کوچیکه نیست بیرونم ک بچه کوچیک دارم پس انداز ...

کآرای آنلاین شاپ

کارای هنری گلسر سازی نمد مکرومه چرم شمع سازی رزین بافتنی تریکوبافی دیزاین عقد گیفت عقد و عروسی خیاطی  میتونی توی ای ن س ت ا بفروشی ربطی به شهر کوچیک و بزرگ نداره

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
[QUOTE=356794159][QUOTE=356762496][QUOTE=356738172][QUOTE=356725512]سلام دوست نازنین ببخشید من پاسخ ...

عزیزم من فوق العاده از نظرتون سپاسگزارم مرسی که تجربیات خودتونو برام نوشتید من بسیار حوشحال میشم

راستش در تهیه جهیزیه ازبس که گرونی شده خرید سخت شده

منم خیلی دوست دارم جفت شش متری بخریم اما از قیمتاش ترس داریم حالا خیلی پرسجو میکنیم ببینیم مناسب پیدا میکنم

معصومه جون چند تا برند فرش گفتن که درباره اشون تحقیق می کنم .

منم عاشق فرش دستبافت هستم❤️

😘🌷🙏🏻

خواهش میکنم عزیزم ❤️ خدا ازت قبول کنه ...میلیارد برکت به اموالت قطعا خیر و برکت اش رو تو زندگی ات خو ...

معصومه جون باورت میشه مشکلم امروز حل شد خیلی خوشحالم مطمئنم دعای اون فرشته های معصوم هست 😭😭😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
2810