2777
2789
ویپاد و بلو‌بانک باز کردم سوال میتونم من خودم وام بگیرم؟!چون‌ رسالت الان ۲۰ تومن میتونم وام بگیرم ام ...

بلو میانگین سه ماهه حسابت از ۳تا ۱۰م باشه، همون قدر هم وام میده 

خیلی خوبه باکس بندی داره 

رند داره 

پس انداز خودکار داره 

ویپاد هم اولش میتونی ۱ م  وام بگیری بعدش قشنگ با جفتشون کار کن 

گردش حسابت بره بالا وام بگیری

ویپاد و بلو‌بانک باز کردم سوال میتونم من خودم وام بگیرم؟!چون‌ رسالت الان ۲۰ تومن میتونم وام بگیرم ام ...

ویپاد میتونی هم وام پله کانی بگیری هم با خوابوندن پول تراکنش حسابت بره بالا از۱۰تا۵۰میلیون دوازده ماهه وام میدن نیازبه ضامن و...نداره

بلو سه ماه بالای سه میلیون پول بخوابون بهت وام میده تاسقف ده تومن اونم ضامن واینها نمیخواد

هرکدوم بانک جداگانه هستن وربطی به هم ندارن اگربهت اعتباربده همزمان میتونی ازهردووام بگیری

تاراهم من نمیدونم چطوریه

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزای دل معصومه ♥️سلام تیتان عزیز شب همگی بخیر و نیکی باشه ❤️ خیلی ممنون که تک به تک تبریک گفت ...

سلام به روی ماهت معصومه جان❤

خیلی خوشحالم ک از تجربه هات بهمون میگی و کمکمون میکنی روی ماهتو میبوسم عزیزم😍

عزیزم ممنون که وقت میزاری و ب منم کمک میکنی🙏

من مجردم، حقوق ثابت ندارم چون شغلم آزاد هست 

بعضی ماه هست که تا ۱۰ تومن درآمد دارم بعضی ماه هم ۴ تومن ک ۴تومن هر ماه ثابت هست 

مشکلی ک دارم آدم ولخرجیم و دوس دارم همیشه استایل های خوب و مارک بزنم یا اگه کسی و ببینم نیاز داره پولمو کامل بهش میبخشم در صورتی ک خودم نیاز دارم🥺🤦‍♀️

اینم بگم ک هر ماه برای پدر و مادرم کادو میخرم😍این وظیفه منه ک بتونم یه کوچولو از زحماتشون و جبران کنم🥰

ممنون میشم اگه برام برنامه ریزی کنید و کمکم کنید🙏❤

دوستت دارم قشنگم🌹💖👌

وای من عاشق طلای شکسته م🤌😂 عزیزم به همون‌طلافروشی که ازش خریدی فروختی؟یا بقیه راحت میخرن ازت؟امروز ...

عزیزم چون این طلافروش خیلی منصفِ کلا از همین میخرم و میفروشم ولی پارسال واسه خرید خونه طلای شکسته هم داشتم که جای دیگه فروختم و مشکلی نداشت

سلام فداتشمم خوبی ؟؟ دورت بگردم میخواستم یه مشورتی ازتون بگیرم من خواننده خاموشم ی مدتی ولی همیشه می ...

سلام عزیز دلم ❤️ صبح عالی متعالی ❤️ 

قربونت برم من ❤️ اولا که کفر نگو 

اون بچه هایی که خدا بهت اعطا کرده صحیح و سلامت هستند باید شکرگزار باشی بابتش ❤️

دوم اینکه عزیزم بیست و یک سال سنی نیست که بخوای اینطوری خودت رو ناراحت کنی ...به قول ما ترک ها که میگیم 

( هله نه یاتپسان نه یوخو قورسن )؟

معنیش میشه هنوز کی خوابیدی که خواب ببینی ؟

سوم اینکه پنج سال از زندگی مشترک هم ....سالی نیست که بگی 

ای وای عقب موندم ....به شرطی که از همین امروز شروع کنی 

اگه سفت و سخت شروع کنی قطعا تا سی سالگی بهترین شرایط رو خواهید داشت عزیزم ❤️ 

ولی از الان به فکر باش که ...بچه هات که پشت سر هم هستند 

فردا بزرگ بشند خرج هاشون هم وصل به هم 😊

مثلا باهم مدرسه می‌رند ...با هم کلاس میرند ...با هم دانشگاه میرند ...اگه پسر بود ...با هم سربازی میرند ....باهم عروسی میکنن 

فوقش یکی دو سال از هم فاصله داشته باشند که ...بازم چشم به هم بزنی رسیده عزیزم ❤️ قشنگ حواست رو بیش از بیش جمع کن ...که نقش زن خونه خیلی مهم در روند پیشرفت زندگی 

و اما وام مستأجری ....صد درصد من می‌گرفتم اکه این وام به من تعلق می‌گرفت ...با کله میرفتم 😅🤭

چرا که به پنج سال هفتاد ملیون عددی نیست 

هزاران بار گفتم تو ای ران وام شصت درصدی هم پیشرفت 

به شرطی که بگیری بدی طلا ...👌

پس حتما وام رو بگیر ...خواهی دید که چقدر به نفع ات خواهد بود 

خرجی خونه رو اکه همسرتون میده ازش بگیر ...خودت مدیریت کن ...که لنگ نمونین 👌

خوبیت نداره که آدم دستش رو بخونه برای فامیل و آشنا 

وقتی خودتون حقوق بگیر هستین ...پول منظم میاد 

چرا اونوقت قرض بگیرین ؟

و اینکه حتما بشین بودجه بندی کن ...بر اساس لیست مایحتاجت برو خرید ..👌

واجبات رو بگیر حتما ...برای هر چیزی بودجه داشته باش 

بودجه بندی خیلی خیلی خوبه 👌

مثلا ما خودمون پنجشنبه میریم شهرستان ...دیدن یکی از اقواممون که از زیارت اومده 

همسرم دیروز میگه چی ببریم ؟ میگم پول می‌بریم که به صلاح ❤️

میگه چک هامون بذار ببینیم کی وصول میشه 😊

همون چک هایی که برای دستمزد گرفته از صاحب کار 

میگه ببرم بدم خورد کنند برامون 

میگم نه رباست ...ربا نیار به زندگی امون ...که برکت می‌ره 

...میگه چیکار کنم مجبورم دیگه 👌

شنا لباس لازم هستین ....کادو باید بدیم 👌 چند روزی میریم واسه گشت و گذار..پول باید باشه جیبمون 👌

دیروز گفتم داریم نگران نباش ...به وقتش فکر این روزا رو کردم و باکس هامون هست تا حدودی که معطل نمونیم 👌بریم و برگردیم 

در حالیکه باکس هام پر ....فقط خواستم یکم راحت باشه ...زیاد نگران نباشه ...ولی عین خیالش هم نباشه که بگه هست دیگه 🙁

خلاصه که عزیزم حتما باکس بندی و بودجه بندی داشته باش 

در مورد سوال آخرت هم چشم ...شب انشالله لیست هفتگی امو میذارم براتون 

سلام منیم گوزل باجم 😍سحرین خیر السون ♥️ قربونت برم من عزیزم 😘 نبودی فدات شم سعی کن بیا دلمون تنگ م ...

قربانام جانم

حتما انشالله در خدمت هستم 

آره نوشتم که یه پلاک تونستم بخرم .

استفاده میکنیم از تجربه هاتون.

سلام عزیز دلم ❤️ صبح عالی متعالی ❤️ قربونت برم من ❤️ اولا که کفر نگو اون بچه هایی که خدا بهت اعطا کر ...

سلام معصومه جان تبریک میگم ببین من کارم طوری هست که کنکوری و فارغ التحصیلان زیادی رو مشاوره و تجربه کردم . در آزمون های استخدامی علم و دانش و مهارت و مقیاس هایی مطرح هست که در برخی موارد در یک فارغ  التحصیل دانشگاه آزاد نسبت به دولتی بعضا بیشتر هم دیده شده و استخدام هم شده اند . با توجه به تجربه زیادی که دیدم  ، رشته تحصیلی و بازار کار آینده آن خیلی مهم تر از نوع دانشگاه هست . چون امروز با توجه به امکانات فضای مجازی موضوع تبادل اطلاعات و دانش به قدری فراگیر و راحت شده که اگر فردی واقعا به بازار کار و آینده فکر کنه حتما خودش را با سرعت دانش تطبیق میده . اینکه فرستادن به خوابگاه باعث استقلال و .. میشه برای همه صدق نکرده و این مباحث به نوع تربیت و ویژگی های هر دانشجو ارتباط داره . و از طرفی تحصیل در شهر دیگه و خوابگاه هم دغدغه فکری و مسائلی داره که هم برای دانشجو و هم برای والدین آنها خیلی مهم است که باید آگاهانه جلو رفت . البته بحث علاقه دانشجو هم خیلی مهم است . مسائل بسیاری مطرح هست که موضوع پول و پرداخت هزینه را در اولویت های بعدی قرار میده . حتما با مشاوران تخصصی اشتغال و تحصیلی صحبت کنید .  

[QUOTE=356762496][QUOTE=356738172][QUOTE=356725512]سلام دوست نازنین ببخشید من پاسخ میدم شما باید به ...

سلام معصومه جون ، منم با نظر شما موافقم ، میخواستم برا این دوستمون بنویسم گفتم از شما پرسیده خودتون جواب بدین ، بهترین و خوش فروش ترین فرشا جفت شیش متری ان و راحت همه طرحش رو میتونن پیدا کنن .

در مورد طرحش هم اگه قیمت مناسب بخوان ، فرشای من کرمان قلمه مال بیست سال پیشه و هنوز هم از بورس نیوفتاده و رو زمین جلوه خوبی داره ، ولی من خودم عاشق فرش خطیبی گل ابریشم ام درسته گرونتره ولی قشنگ تره ، اما ایشون اگه سه متری میخوان فکر کنم قیمتش هم خیلی مناسب تر بیفته.

عزیزم گفتید مصالح بگیرند بدند ببافند من اصلأ تجربه خوبی در این مورد ندارم ، با اینکه بافنده آشنا بود ولی بعد از دوسال معطل کردن فرش رو نیمه رها کردند و نبافتند و یک بار دیگه هم بافنده عزیز طول و عرض فرش رو درست در نیاوردند و موقع فروش قیمت فرش هزینه مصالح و بافنده هم نشد و کلی ضرر شد برامون ، درسته هدف ما از بافتن فرش سود کردن نبود و کمک به بافنده عزیز بود تا کمک خرجی بشه ولی فکر کن اگه برا استفاده میخواستی چقدر تو وقت و هزینه و اعصابت سرمایه گذاری کردی و نتیجه ندیدی ، ولی خرید از دیوار اگه تجربه داشته باشند براشون خوبه ، میتونند قیمت پایین تر بگیرند.

بازم ببخشید من جواب دادم شما تو فرش بیشتر از من سررشته دارید و پیش اساتید نظر دادن اشتباهه ، ولی من یک عدد عاشق فرش هستم اینقدر که وقتی خانوما طلا میبینند چشاشون برق میزنه من فرش میبینم چشام قلبی میشه ، عاشق نمایشگاههای فرشم و همشون رو میرم ، تو خونه قربون صدقه تار و پودای فرشام میرم ، انقدر دوستشون  دارم همیشه مواظبم کثیف نشند و تمیز و سالم بمونند ولی هیچ وقت با روفرشی نمیپوشونم چون دوست دارم نگاشون کنم و ازشون لذت ببرم ، کلأ فرش حس زندگی داره و حس و حال بافنده ای که عمر و زندگی و وقت و چشمشو پای بافتن فرش گذاشته برام باارزشه ، کلأ دیوونه فرشم ، همسرم میگه باید یه مغازه فرش فروشی باز کنیم تا اینقدر فرش ببینی چشمت سیر بشه 😍😍 میگم مگه میشه یکی از عشقش سیر بشه اونوقت حریص تر میشم ، میگه خوبه دیگه میری میشینی تو مغازه بازاری میشی تاجر میشی😂 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
چ حیف شدالان شاغلی

آره خیلی حیف شد...

ترم شش لیسانس که بودم رفتم انصراف دادم. اما بعد یک هفته خانواده ام فهمیدن و قیامت شد! 

دیگه منم دوباره برگشتم

چند سالی تو صنعت شاغل بودم و خوب بود ، اما بعد ازدواج که محل زندگیم عوض شد اومدم بیرون و  دیگه نتونستم شغل خوب پیدا کنم.

آره خیلی حیف شد...ترم شش لیسانس که بودم رفتم انصراف دادم. اما بعد یک هفته خانواده ام فهمیدن و قیامت ...

عزیزم آزمون های استخدامی اپ رو شرکت کن

الان خیلی ها قبول شدن 

قبولی برا متاهلا و بچه دارا راحت تر

چون امتیاز دارن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام گلم من سبزواریم نمیدونم شما هم همین جا زندگی می‌کنید یا نه من از بازارچه طلافروشی نیک میخرم آقا ...

همشهری هستیم البته من اونجا زندگی نمیکنم. ولی شهری که هستم زیر ده درصد کم اجرت پیدا نمیشه. میخوام ازین به بعد پول بزنم برای مادرم برام ازونجا بخره

مرسی گلم 😘

عزیزم آزمون های استخدامی اپ رو شرکت کنالان خیلی ها قبول شدن قبولی برا متاهلا و بچه دارا راحت ترچون ا ...

اره امسال تصمیم گرفتم شرکت کنم 

یکمی هم دارم میخونم

امیدوارم نتیجه بگیرم 

از لحاظ روحی خیلی به این قبولی نیاز دارم

مرسی عزیزم که گفتی❤🌺

2810