2777
2789
سلام عزیز دلم ❤️ در وهله ی اول اگه میتونی یه کار تو خونه پیدا کن یه در آمد هر چند کوچیک داشته باش .. ...

سلام گلم ممنون ک برامون وقت میزاری 

کار تو خونه ک شهرمون کوچیکه نیست 

بیرونم ک بچه کوچیک دارم 

پس انداز ک هیچی خدا کمک کنه بدهیامون بدیم 

ان شالله خدا بهترینا نصیب قلب مهربونت کنه معصومه دلسوز

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
منم ورودی ۸۲ بودمرشته هایی مثل بینایی سنجی و شنوایی و ... می آوردم. فیزیوتراپی و تغذیه شبانه هم آورد ...

چ حیف شد

الان شاغلی

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم ❤️ بله استان خودمون قبول شدند ولی پدرشون میگه نمیتونم بذارم بره تو خوابگاه بمونه یا رو ...

سلام بچه‌ها

تورو خدا منو ببخشید

با اجازتون جواب این پیام معصومه رو بدم

ببخشید می‌دونم مرتبط با پول و پس انداز نیست

ولی با سرنوشت بچه‌ها مربوطه ک بزرگترین سرمایه هستن

ببخشید ببخشید لطفا گذر کنید ک مدیونتون نشم،🥰🙏🙏🙏

معصومه جون الان شرایط خوابگاه‌ها بشدت بد و ناامن شدن

حداقل ۹۰ درصد افتضاح شدن دیگه مثل قدیم نیست ک بگیم 

بچمون خوبه و بهش اعتماد داریم می‌تونه از پس خودش بربیاد

نه جو خیلی بد شده دختر و پسر هم نداره

پسر دوستم مشهد درس میخونه خانواده شوهرش همگی مشهد هستن فوق‌العاده پسر خوبیه ولی مامانش همیشه نگرانه میگه میترسم نکنه معتاد بشه میگه تو بیشتر خوابگاه ها بساط پیک نیک و قلیون و شیشه خیلی راحت پهن شده است خونه شخصی بگیری هم همین طور باید ترس همه چیز تو تنت باشه

باورت میشه خیلی ها نا خواسته آلوده شدن 

این از این موضوع البته نباید همیشه فکر کنیم ک بله برای همه همین میشه نه منظورم این نیست منظورم اینه الان تصمیم گیری و اعتماد سخت شده

و اینکه درس خواندن دانشگاه ملی تو شهر دیگه اگه ی حساب سرانگشتی کنیم هزینش بیشتر از دانشگاه آزاد محله خودمون میشه

و مهمتر از همه اینکه ما وقتی تو مملکتی زندگی میکنیم ک پارتی و سهمیه های ب ناحق حرف اول رو میزنن پس چرا خودمون رو برای ی اسم عذاب بدیم

چیزی ک ب اسم دانشگاه آزاد و ملی

چیزی ب اسم مدرسه دولتی و غیرانتفاعی

چیزی ب اسم مدرسه هیئت امنایی

چیزی ب اسم مدرسه تیزهوشان

مدرسه نمونه دولتی 

مدرسه البرز

کلاس کنکور

قلمچی

همه و همه فقط و فقط جویی جز برای پر کردن جیب بعضیا نیست

این دیگه چیزیه ک امسال ب وضوح همه مردم چ عادی چ غیر عادی ب چشم دیدن حق خوری تا کجا

وقتی میبینی حقت داره خورده میشه و هیچ کاری ازت برنمی‌آید

وقتی دست و پا زدن بچت رو میبینی ولی نمیتونی برای نجات دادنش،برای دردش درمان باشی یعنی هیچی یعنی هیچی یعنی هیچی جز اشک و آه 

نمی‌دونم عزیزان شاید این درد رو درک نکنند ولی درد بی درمانی هست

بچه‌ها نگید من اگه این حرفا رو زدم برای اینه ک بچم درست درس نمیخونده شاید تلاشش کافی نبوده خیرررررر

بخدا من مادری نیستم ک بخوام بچمو اون چیزی ک نیست ببینم

همیشه با توجه ب توانش ب سمت جلو هدایتش کردم اگه یک هزارم می‌دیم توان درس نداره  و ب فرض توان نجاری داشت بدون شک بسمت نجاری هدایتش میکردم

ولی پسر من واقعا خوند و تلاشش کرد و موفق هم بود

روتین روزانش این بود 

۴صبح تا ۵ صبح ورزش میکرد

۵ تا ۵:۳۵  دوش می‌گرفت و بعد از خونه میزد بیرون ک بره مدرسه

گاهی تا ساعت ۳:۴۵ دقیقه مدرسه بود ب محض اینکه میرسید خونه حدود نیم ساعت استراحت میکرد دوباره شروع ب درس خواندن تا ساعت ۱۱ شب

گاهی هم میموند کتابخونه مدرسه تا ساعت ۸:۳۰ دقیقه بعدش هرتایمی ک ب خونه می‌رسید تا ۱۱ درس بود بعدش می‌خوابید تا ۴ صبح

امسال عید هم فقط روز سال تحویل تعطیل بود

با این حال با اینکه معدلش عالی بود تراز و درصداش عالی بود ولی چون  سهمیه اش  فقط  علم و سوادو تلاشش بود موفق نشد

حالا روتین روزانه پسر داییم  

شب تا ساعت ۹ صبح بیداره با گوشی بازی می‌کنه

از ۹ صبح تا ۶ غروب خوابه

از ۶ ک بیدار میشه ی چیزی میخوره با دوستاش می‌ره بیرون تا ۱ شب

دوباره از ۱ شب تا ۹ صبح با گوشی می‌باشد

این وسطها هم اگه گاهی حال داشت می‌رفت مدرسه

دبیرستان رو ب زور تموم کرد

عزیزم کنکور امسال جزعه عجایب بود 8هزار پزشکی آورده1500فیزیو به چه امیدی بچه درس بخونه چه خبره تو این ...

عزیزم کاملا درسته حرفاتون

کنکور امسال واقعا خیلی مسخره و اعصاب خورد کن بود

ولی اینم در نظر بگیرید اکثر اینایی که با رتبه بالا رشته خوب آوردن اکثرا یا شهریه پردازن یا آزاد که فقط اسم دانشگاه و رشته رو میگن به همه

الان اطراف ما چند نفر دندان و پزشکی تهران آوردن...بعدا دیدیم که شهریه پرداز و آذاذن که ترمی بالای ۱۰۰ هست حالا خوابگاه و بقیه مسایلش بمونه...

عزیزمی 😘❤️خیلی ممنون بابت تبریکت ماشاالله خیلی خوب آوردن نهایی ..معدل نوزده بیخیال عزیزم اصلا ناراح ...

سلام باجی 

چه خبرهااا خانم

عزیزم تبریک میگم برای شما که دختر گلمون قبول شدن و

تبریک ویژه به دختر خانم عزیز 

انشالله همیشه موفق باشه تو تمام مراحل زندگیش

من خیلی وقت بود که کلا رمز  نی نی سایتم یادم رفته بود ومن نمی تونستم وارد سایت بشم .

شنیدم دختر خانم قبول شدن گفتم وارد بشم یه تبریک بگم به معصومه جون 

عزیزم واقعا همه این روزها میگذره در این شرایط یه جوی حاکم میشه تو خونه انگار چه اتفاقی افتاده بعد چند وقت خودت متوجه میشی که چطور من نمی‌توانستم تصمیم بگیرم .انشالله هر چی به صلاحتون هست همون اتفاق بیفته 

دوستان بنظرتون قرعه کشی خانگی ۱۰۰ میلیون . ماهی ۴ میلیون قسطش تا ۲۵ ماه ارزش داره شرکت کنم؟

نه عزیزم ٢۵ ماه خیلییییی زیاده

همین ۴ تومن رو خودت متعهد کن ماهی یه طلای کوچیک بگیری بعد دو سال و نیم خودت می‌دونی چقدر سرمایه‌ات بیشتر از دویست تومن شده

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام باجی چه خبرهااا خانمعزیزم تبریک میگم برای شما که دختر گلمون قبول شدن وتبریک ویژه به دختر خانم ع ...

سلام منیم گوزل باجم 😍سحرین خیر السون ♥️ 

قربونت برم من عزیزم 😘 نبودی فدات شم 

سعی کن بیا دلمون تنگ میشه برات 

از تجربه های نابت بگو برای دوستان 

از قرعه هایی که میذاری بگو 

سلطان قرعه هم به تو تعلق میگیره باجی 👋😉🤗

بیا بگو بذار استفاده کنیم عزیزم 

بابا تبریکت هم ممنونم عزیزم ❤️انشالله موفقیت گل دخترای شما عزیزم 

والا دقیقا همون‌طور که میگی شده ...شرایط سنگین شده 👌

دوستان بنظرتون قرعه کشی خانگی ۱۰۰ میلیون . ماهی ۴ میلیون قسطش تا ۲۵ ماه ارزش داره شرکت کنم؟

نه عزیزم 

قرعه فقط شش ماهه ارزش داره و آخرین حدش 10 ماهه خوبه

همونو ماهی یک گرم طلا شکسته بخر بزار کنار

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

دای براجان گلمییشم بیر گزارش ده ورم دااا😁

هن باجیلار🥰

سلام به دخترهای خوب ثروتمند 🤑

من هم تا آنجا که میتوانم که واقعیت نمی توانم 🤭دارم مدیریت میکنم بقول معصومه اعتدال در همه چیز رعایت بشه وتا میتونین وقتی بچه ها کوچیک هستن به فکر پیشرفت باشین 

وقتی بزرگ شدن بچه ها بحث ست کردن واینا پیش میاد که دیگه آدم دلش هم نمی یاد به بچه چیزی بگه 

☝️☝️البته این بحث بالایی اتفاق خانه ماست 

بخصوص دختر بچه ها که بزرگ شدن دیگه بحث شیرین ست کردن لباس تمومی نداره

منم در راستای تاپیک یکم پول داشتم 🤑یکم پول هم کم داشتم 🤔دست به گریبان خواهر شدم یدونه مدال گرفتم 5.2 پنج گرم دویست صوت شد با 7درصد 

22500شد 4تومن از خواهر بقیه با چه مصیبتی جور کردم 

دیگه ته کارتها رو خالی کردم اخراش دیگه 50از این کارت 60از اون کارت خلاصه تصفیه شد 

آوردم خونه گفتم استفاده کنم ازش ولی مخفی بود یدونه هم مدال گردنم داشتم تا شب وقت بود اومدن آقای همسر 

یهو یادم اومد این پلاک قبلی رو بزارم کنار این رو جایگزین کنم ولی مخفی هم سر جاش باشه 

پلاک رو نشونش دادم گفتم عوض کردم با قبلی اون شد 12تومن 1250هم  گذاشتم روش اینو خریدم وقرض کردم بی زحمت قرض رو بده 

پلاک قبلی رفت مخفی 4تومن پول خواهرم هم داد والان 

که براتون می‌نویسم میبینم یکم از پولام خرج شده

سلام بچه‌هاتورو خدا منو ببخشیدبا اجازتون جواب این پیام معصومه رو بدمببخشید می‌دونم مرتبط با پول و پس ...

سلام عزیز دلم ❤️ صبح عالی متعالی ❤️ 

خواهش میکنم عزیزم 

یعنی با پوست و استخوان درک میکنم چی میگی 

عزیزم ❤️دقیقا دختر من فقط روزی دو الی سه ساعت می‌خوابید 

اونم به زور ما 

می‌گفت بخوابم نمی‌رسم ...

یعنی وقتهایی میدیم که بچه ام فرت خستگی 🥺

یواشکی آلارم گوشی رو خاموش میکردم ..که یه نیم ساعتی بیشتر بخوابه ♥️

از بس که نگران می‌خوابید ...یه پنج دقیقه بعدش با نگرانی از خواب می‌پرید 😓

و هزاران بار نق میزد که چرا من خوابم برده و گوشی بیدارم نکرده 

و تا خود شب صد ها بار عذاب وجدان میکشید 👌

سر سفره که می نشست با کتاب می نشست اون پنج دقیقه رو برای خودش بینهایت زیاد میدید 

یعنی طوری فاصله افتاده بود بین دخترمون و ما که من یا پدرش 

دلتنگ حضورش می‌شدیم ♥️

هر چند روز یه تک پا میرفتیم تو اتاقش و یه ربعی کنارش می‌نشستیم 🥺

به قول شما عزیزم ❤️ سهمیه ی ما هم علم و دانش دخترم بود 

منطقه ی یک هم بودیم ...کار واقعا سخت بود 

دوستانی که بچه های کنکوری ندارند ...شاید درک نکنند 

ولی انشالله یه روزی میرسه که گل پسراشون ...دختر خانوم هاشون ...کنکور میدن ...میفهمند که چی می‌گیم ♥️

در آخر انشالله هر چی خیر بدرقه ی فرزندامون باشه 

نه طولانی مدتش پولش از ارزش میفته اگه شانس بیاری ماه های اول برنده بشی میارزه ولی در کل طولانی...

سلام عزیزم مبارکتون باشهاگر اشتباه نکنم شما همشهری من هستین. میشه بگین طلای کم اجرت از کجا میخرین و ...

سلام گلم من سبزواریم نمیدونم شما هم همین جا زندگی می‌کنید یا نه 

من از بازارچه طلافروشی نیک میخرم آقای وکیلی 

سلام به همهفکر نمیکنم کسی منو بشناسه تازه به جمعتون اضافه شدم اومدم گزارش بدم و چند تا سوال بپرسمدر ...

آره اپلیکیشن شهرزاد و نصب کن هر گوشتی بخوای و کدام قسمت گوشت رو بخوای انتخاب میکنی میاره دم خونت 

من همسرم نصب داره اول شهریور سفارش داد برامون آوردن 

2810