2777
2789
نیایش عزیزم اون اسپیکر هم خواسته و نیاز تو بوده ک خریدی درسته پس انداز مهمه به همون اندازه بر طرف کر ...

دقیقا عزیزم ولی گاهی من برای خودم حرص بیجا میخورم گرچه ادم‌خسیسی نیستم و خدا قبول کنه به همه کمک میکنم تا جایی که میتونم ،باید کارکنم روی خودم!حالا ازقضا امروزدو‌تا ساعت مچی قدیمی همسرمم تو‌وسایل دیدیم بردیم اونام دادیم تعمیر کردن یه تومنم هزینه اونا شد اول همسرم گفت ولش کن زیاده هزینش یه مسیری رواومدیم یهو من گفتم بیا بریم‌درست کنیم چون یادم اومد چندسال پیش شوهرم باتمام وجود از یه کت خوشش اومد دومیلیون قیمتش بود دومیلیون خیلی ارزش داشت اونموقع دلمون نیومد بخریم بااینکه پولشم بود اومدیم از پارکینگ پاساژ بیرون یه ماشین زد به ماشینمون و در رفت ودقیقا دومیلیون هزینه ی تعمیر ماشین شد واین برامون درس شد،ساعتارو هم یکیش رو گفت ۱۵ میلیون ازتون‌میخرم ولی چون مال پدر بزرگ همسرمه ویادگاری دلمون نیومد بدیم وتعمیر کردیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم ❤️ بله استان خودمون قبول شدند ولی پدرشون میگه نمیتونم بذارم بره تو خوابگاه بمونه یا رو ...

ممعصومه جانم🌷😍

عریزم الان دیگه کمتر توجه میشه به اینکه مدرک از کدوم دانشگاهه

بیشتر استخدامیا آزمون دارن و صد البته پارتی

وقتی در هر رشته ایی درس میخونیم بهترین خودمون باشیم موفقیم.

حتی در پزشکی ماها خودمون پیش دکتری میریم که معتبر و با سوادتره وگرنه تا دلمون بخواد پزشک هست

در کودکی که کلاس موسیقی میرفتم موقع انتخاب ساز مادرم از استادم پرسید چ سازی رو انتخاب کنه وایشون گفتن در سازی که میتونه خوب یاد بگیره علاقه داره و به نتیجه برسه حتی ساز دهنی

نزدیک خودتون باشه بهتره .....

ان شالله بهترین مسیر علمی که براش خوبه هموار بشه

🌷🧿🥰

سلام دوستان خیلییی به دلگرمیاتون احتیاج دارم 

الان تو شرایط خیلی بدی هستیم 

از همه طرف قسط و بدهکاری ریخته به سرمون 

خودمم خانه دارم 

شوهرم تازه رفته سرکار 

چه نکاتی مهمه بنظرتون ک انجام بدم 

ک ان شالله خدا کمکمون کنه بتونیم از پس این مشکلات بربیاییم 

لطفا اگر هرچیزی به دهنتون رسید کمکم کنید 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
سلام دوستان خیلییی به دلگرمیاتون احتیاج دارم الان تو شرایط خیلی بدی هستیم از همه طرف قسط و بدهکاری ر ...

سلام عزیزم ایشالا خدا بزرگه قسط ها رو میدید تموم میشه اراده داشته باش پشت همسرت باش 

بودجه بندی کن اقساط رو اول ماه زودی واریز کنید خرج نشه توکل کن بخدا عزیزم نمی‌تونید وام بردارید از جایی کمکتون باشه ؟

سلام عزیزم ایشالا خدا بزرگه قسط ها رو میدید تموم میشه اراده داشته باش پشت همسرت باش بودجه بندی کن اق ...

سلام مهربان بانو 

ممنون از حرفات 

خیلی وام گرفتیم 

بنی به معنای واقعی تا خرخره تو قرضیم 

دیگه ان شالله خدا خودش یاری کنه صبر بده بهمون 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
خونه ی شهرستان رو‌نمیشه بفروشیم عزیزم اونجا میریم مزاحم‌کسی‌نمیشیم‌من کلا ادم‌موذبی هستم خونه بابام ...

مگه خونتون کدوم محله تهرانه  آنقدر اذیتی 

ببخشید واقعاً برام سوال شد اگه دوست داشتی میتونی جواب ندی

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
پول ک دستم زیاد میاد ماهی حدودا 6/7تومن اما نمیخوام همشو صرف سکه کنم

میتونی یکم‌پول نقد نگه داری ، یکمیشو آنلاین تو میلی و طلایی و...بخری ، یکمیشو و شمش کم سوت یا سکه پارسیان بخر 

عزیزم منم مشابه تو هستم ..بهتره پولت رو هفتگی کنی هر هفته ۲تومن....بعد به معصومه جون بگو برات برنامه ...

ممنون عزیزم بله به معصومه جون گفتم برام برنامه گذاشتن هفته ای یک تومن 

که این هفته رو فعلا با یک تومن شروع کردم 

شنبه رفتم خرید لوازم خونه رو با یک تومن انجام دادم و از باکس پوشک و شیر خشک ۵۰۰ تومن خرید کردم

و از باکس تغذیه بچه ام هم ۲۴۰ تومن خوراکی(۵۰ تومن بادام زمینی ۵۰ تومن بادام هندی و ۱۰۰ تومن شکلات ژله ای و کاکایویی و یک آبمیوه و گردو هم که دارم اینا رو از هر کدوم یکم براش میریزم تو ظرف میبره مدرسه خیلی هم دوست داره) از اینجا البته یاد گرفتم از کاربر  @2019susu    ممنونم عزیزم 

و البته پمپ هم خراب شده که سهم ما میشه ۱۵۰۰ که خدارو شکر یه اضافه کار ریختن دیگه برنامه ریزیم بهم نمیخوره 

فعلا که طبق برنامه دارم پیش میرم 

خیلی ازت ممنونم معصومه جون واقعا تکی مهربون ❤️ @masumehjoon    

2810