2777
2789
قربونت برم عزیزم ♥️ واقعا با پستت دلگرمم کردی 🥺🤗دوروز فقط ناراحتم از اینکه ...پدرش نمی‌ذاره بره نذ ...

سلام معصوم جون  واقعا سخته تصمیم گیری  اینجور که دوستان گفتن دانشگاه دولتی بهتره  اگه براتون امکان خونه اجاره کردن تو شهر مربوطه هست و روحیات دخترتون خوبه بره دولتی بهتره ،خوابگاه ممکن سخت بگذره  ولی باز با مشاورش حرف بزنین اگه تفاوت نداره دولتی و آزاد  پس گزینه آزاد کنار خودتون قطعا بهتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دیدم اینجا اکثر دوستان در مورد دانشگاه ها حرف میزننن گفتم تجربه خودمو بگم من تجربه هر دو دانشگا ...

دقیقا منم مثل شما تجربه‌ی هر دو دانشگاه رو داشتم

اصلا قابل مقایسه نیستند نه از نظر علمی نه از نظر اساتید بغیر از اون شما کسایی همکلاسی هستی که چند سال بعد بورسیه میگیرن میرن بهترین دانشگاه‌ها درس میخونن این میشه روابط عالی ساختن توی جهان‌بینی آدم خیلی تاثیر می‌ذاره

من معماری دانشگاه سوره خوندم یکی از استادها ایتالیایی بود هفته‌ای یه جلسه میومد ایران کلاس داشت و برمیگشت معلومه که یا دانشگاهی که استادش خودش دانشجو هست فرق می‌کنه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
من بشدت با شما موافقمدانشگاه دولتی بار علمی بشدت عالی دارهبچه ها اغلب درسخوننکمتر به فکر رقابت و چشم ...

اصلا ممکنه جایی که کار می‌کنی مدرک رو نخواد اما قطعا بار علمی رو میخواد شما استفاده نامبر وان باشه بار علمی داری یا یه استاد معمولی

تعجب میکنم میگن دانشگاه مهم نیست

بچه هاامروزهمینجا گفتم هفتصد نقدی دارم‌میرم‌میدم‌۱۵۰ سوت طلای شکسته ولی در یه حرکت زشت و زننده رفتم ۴۵۰ تومن بی زبون دادم اسپیکر و دارم باهاش آهنگ اون خواننده که لال هست و رپ میخونه رو گوش میدم یعنی خاااااک😐

اینجا هم من بانک رسالت ندیدم اصلا و نمی‌دونم چطور باید امتیاز بخرم؟

سلام 

عزیز  تو دیوار یاکافی نت ها بعضی شماره گذاشتن امتیاز معدل حساب شون میفروشن داداشم هفته پیش میلیونی ۱۸۰تومن خرید

قربونتون برم من عزیزم ❤️ ممنون بابت تبریک هاتون دوستان یه جا جواب میدم که صفحات الکی جلو نره آره امی ...

سلام عزیزم تبریک میگم انشالا موفق باشه، 🌹😍

متاسفانه دختر من قبول نشد ،خدامیدونه چقدر ناراحتم و دلم میسوزه براش،این همه زحمت ، ،به خدا معدلش کمتر از ۱۹ نشده تو سالهای تحصیلش،معدل نهاییش هم ۱۹ شد ،نمیدونم چرا اینجور شد ،کنکور امسال افتضااااح

بهش گفتم مامان یا بخون برای سال دیگه یا برای دانشگاه های بدون کنکور تصمیم بگیر،حالا میگه دلم گرافیک میخواد ولی هنوزم مردد هستیم،واقعا موندم ........🤦🤦🤦🤦🤦

راستش آزاد فکر کنم خیلی خرجم بشه و بمونم توش ،وکرنه رشته های خوبی داره

بچه هاامروزهمینجا گفتم هفتصد نقدی دارم‌میرم‌میدم‌۱۵۰ سوت طلای شکسته ولی در یه حرکت زشت و زننده رفتم ...

خوب کاری کردی

اما آهنگ رو عوض کن😂😂😂

قربونت برم عزیزم ♥️ واقعا با پستت دلگرمم کردی 🥺🤗دوروز فقط ناراحتم از اینکه ...پدرش نمی‌ذاره بره نذ ...

سلام به روی ماه معصومه ی عزیزم 

اول یه نکته بگم امیدوارم که صدای دوستان درنیاد بگن همش شده بحث دانشگاه و انتخاب رشته،چون معصومه جان هرسوالی ازشون شده با جان و دل وصبوری تمام جواب همه رو دادن پس بنظرم هرکس تجربه ای داره نباید کوتاهی کنه❤

عزیزم قبولی دخترتون رو تبریک میگم❤

راجع به دانشگاه آزاد یا دولتی با احترام ب نظر همه دوستان من ترجیحم دانشگاه دولتی چون تجربشو دارم با اینکه خودمم دانشگاه دولتی یکی از شهرستانهای استان خودم رفتم ولی واقعا همه چیز درسطح عالی و بالا بود👍

ونکته مهم اینکه دانشجو هر دانشگاهی که باشه بالاخره باید درس بخونه و دوستان زیادی دارم آزاد شهر خودمون درس خوندن و الان خداروشکر تو مشاغل خیلی خوبی کار میکنن👍

راجع به علوم تربیتی اتفاقا رشته خیلی خوبی من استخدامیهای آموزش پرورش رو که این سالهای اخیر پیگیری میکنم خیلی از این رشته نیرو میخوان👍

راجع به خوابگاهم اونجور که دوستان فرمودن هم شرایط سخت نیست هم من هم خواهرم خوابگاهی بودیم ولی به قطعیت میتونم بگم برای من خیلی دوران شیرینی بود چون الحمدالله دوستان درجه یکی نصیبم شد اون چیزی که اهمیت داره هم اتاقی و شخصیت دخترتون هست👍

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید💗

سلام معصوم جون واقعا سخته تصمیم گیری اینجور که دوستان گفتن دانشگاه دولتی بهتره اگه براتون امکان خ ...

می‌تونه خوابگاه ، اتاق خصوصی درخواست بده، که یکم هرینهش بیشتره، و اینکه می‌تونه ترم اول علوم تربیتی بخونه بعد بره واحد اداری دانشگاه درخواست تغییر رشته بده بگه می‌خوام روانشناسی بخونم 

من ۱۲, ۱۳سال پیش که دانشجو بودم خیلی از دوستان اینطوری تغییر رشته داده بودن 

حالا بازم پرس و جو کنه نمی‌دونم همچین قانونی الانم هست یا نه

بچه هاامروزهمینجا گفتم هفتصد نقدی دارم‌میرم‌میدم‌۱۵۰ سوت طلای شکسته ولی در یه حرکت زشت و زننده رفتم ...

نیایش عزیزم اون اسپیکر هم خواسته و نیاز تو بوده ک خریدی 

درسته پس انداز مهمه به همون اندازه بر طرف کردن نیاز های درونته 

با خیالت آهنگ تو گوش بده و لذت ببر 

عمر آدمی بسی کوتاه است......

🤣🤣🤣🤣اشکالنداره گلم اینهمه ماشالا طلا خریدی ایندفعه حرف دلت پیشتر از حرف عقلت بوده...مبارکت باشه..

یه آهنگ شاد بزاروکیف کن

🤣🤣🤣🤣اشکالنداره گلم اینهمه ماشالا طلا خریدی ایندفعه حرف دلت پیشتر از حرف عقلت بوده...مبارکت باشه. ...

قربونت برم عزیزم سلامت باشی ، اره به لطف خدا و همراهی شما عزیزای دلم حدودا ۵۰ گرم طلا خریدم ، همشم میگفتم میفروشم برای پول پیش خونه ای که قراره سال بعد بریم‌تهران بگیریم ولی دیگه نمیگم شوهرم میگه چرا برای خدا تعیین تکلیف میکنی شاید تا سال دیگه میلیاردر شدی و‌اون‌طلاها مقابل داراییت یک‌به میلیون باشه دیگه منم تصمیم گرفتم فقط بگیرم واستفاده کنم و اسم فروش جز برای خرید زمین وملک نیارم 

تابستون سال آینده انشاالله عروسی برادرمه.خودم فک میکنم لباسم حدود۲۰تومن بشه.آرایشگاه و میکاپ و شنیون ...

به این شماره زنگ بزن

کاملا مطمئن هست من خودم لباس عقدم رو دادم اینجا دوختن ،با حوصله و با دقت و فوق العاده است

09363160465

خانم سنجابی 

2810