2777
2789

سلام دوستان عزیز شبتون بخیر. من ماه پنجم بارداری رو میگذرونم و به امید خدا میخوام کم کم سیسمونی خریدن و شروع کنم اگه ممکنه راهنماییم کنید که چه چیزایی بگیرم که هم به درد بخور باشه هم هزینه الکی نکنم. البته ما اصفهانی هستیم و متاسفانه 0 تا 100 سیسمونی با پدر مادرم هست اما من دوست ندارم زیاد بهشون فشار بیاد

خدایا پشت و پناهم باش💕❤

سلام 

دیدم اینجا اکثر دوستان در مورد دانشگاه ها حرف میزننن 

گفتم تجربه خودمو بگم 

من تجربه هر دو دانشگاه رو داشتم 

از لحاظ بار علمی اصلا دانشگاه دولتی با آزاد قابل قیاس نیس حتی یک درصد 

ولی از لحاظ استخدام های دولتی اصلا به مدرک توجه نمیشه که از کدوم دانشگاه گرفته شده و فقط نمره آزمون مهمه (ولی بعضی جا ها تو روند استخدام مصاحبه کننده وقتی مدرک رو میبینه ک از دانشگاه دولتیه دید مثبت تری بهت داره)

یکی از دلایلی ک بار علمیش قابل قیاس نیس ،منبع کتابهایی ک تدریس میشه واساتیدی ک در دانشگاه های دولتی هستن ، تو دانشگاه های غیر از دولتی نیست یا منبع سبک تر و معمولا اساتید بار علمی کمتری دارن یا اون جوری ک باید تدریس کننن ،نمیکننن

چیزی ک برام پیش اومده اگه دولتی نبودم هیچ وقت نمی‌تونستم تو ۲۶سالگیم مدرس بشم 

یا هر آزمون استخدامی بیاد قبول بشم 

پس این نشون دهنده ،منبع خوبی ک تو دوران کارشناسی و اساتید پر باری داشتم 

در مورد خوابگاه خودم میگم ،برگردم به عقب به هیچ وجه 

خوابگاه نمیرم،من استان دیگه بودم و مجبور 

فشار عصبی ک بهت وارد میشه قابل جبران نیس 

اصلا به مستقل شدنش هم نمی ارزه 

شما بچه رو همین جا مستقل بیار 

ساختن با فرهنگ های مختلف 

با تفکرات مختلف 

هر نفر از ی خانواده میاد و متفاوت 

اوووف😬😬

روانی میشی 

سرو کله زدن با سرپرست های خوابگاه ها 

خستگی 

بعضی وقتا دلت میخواد بری خونه راحت بخوابی 

ولی خوابگاه تو از خستگی نمیتونی بخوابی چون از بس سرو صدائه

به هیچ وجه به هیچ وجه خوابگاه توصیه نمیکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تابستون سال آینده انشاالله عروسی برادرمه.

خودم فک میکنم لباسم حدود۲۰تومن بشه.

آرایشگاه و میکاپ و شنیون و رنگ و لایت هم حدود ۱۵تومن کادو هم ۱۵تومن لباس شوهرم و بچه هام هم ۱۰تومن 

هرجور حساب میکنم کمتر نمیشه توروخدا مزون خوب با لباس عالی میخوام اگر سراغ دارین پیج یا آدرس بدین.

خودم این لباس پسندیدم که با پارچه و دوختش ۲۰تومنی میشه

سلام دیدم اینجا اکثر دوستان در مورد دانشگاه ها حرف میزننن گفتم تجربه خودمو بگم من تجربه هر دو دانشگا ...

من بشدت با شما موافقم

دانشگاه دولتی بار علمی بشدت عالی داره

بچه ها اغلب درسخونن

کمتر به فکر رقابت و چشم. و هم چشمی هستن

راحت تر میرن مقاطع بالا

من دانشگاه دولتی شهرستان بودم ولی از نظر علمی حتی از ازاد تهران بشدت بالاترم

جایی هم ک مشغولم براشون بشدت مهم بود ک دانشکده دولتی بوده باشم

مدرکمم تا وقتی نخوان مهاجرت کنم ازادش نمبکنم😁

هیچ جا اصل مدرک رو نمیخوان 

یعنی تا خالا نخواستن

ده سالی میشه درس من تموم شده

و اینکه ایشون  پشت کنکور نمونن بهتره

چون انگیزه قوی میخواد ک ایشون ندارن پس صلاحه برن انشالله

موفق باشن

خابگاه هم میتونه نره و واسش خونه اجاره کنین 

یه سوییت 

یمدتی خودتون برین پیشش بمونین تا عادت کنین به شرایط

اخر هفته ها هم بیاد خونه

وقتی تمکن مالی دارین چرا باید بره خابگاه

ترم های بعدی هم میتونه با همکلاسیاش خونه اجاره کنه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
اینستا بگرد پارچشو پیدا کن ارزونتر در میاد فکر کنم این پارچه تو شهرهای کورد نشین راحت پیدا میشه

اسمش پارچه چیه؟من فقط به مزون نشون دادم بهم حدودی گفت این قیمت در میاد با دوخت و پارچه.

جایی نیست آماده به همین قشنگی بپوشم میترسم این همه هزینه کنم بهم نیاد 💚 

من تهران هستم مشهد هم میتونم برم و همین شهرهای اطراف

من بشدت با شما موافقمدانشگاه دولتی بار علمی بشدت عالی دارهبچه ها اغلب درسخوننکمتر به فکر رقابت و چشم ...

@masumehjoon    

بیا عشقم نظرمو واست نوشتم

قطعا پیشنهاد من دانشگاه دولتیه

لطفا اجازه نده ایندش بخاطر تعصبات پدرش خراب شه

منطقی تصمیم بگیر 

ارزو میکنم هرچی به صلاحشه براش پیش بیاد

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
[QUOTE=356725512]سلام دوست نازنین ببخشید من پاسخ میدم شما باید به دخترتون خیلی اگاهی بدین الان مثل ق ...

سلام خوبید تبریک میگم دختر گلتونو هرچی خیروخوبیشه همراهش بشه❤️🥰

راجع به فرش جهیزیه سوال داشتم چون شما واردید زحمت میدم

دوتخته قالیچه سه متری که مناسب باشه و قیمت مناسب چی خوبه؟

حدود قیمت جفتش مثلا هفتاد م یا کمترم بشه چ بهتر

مسلما فرش انتیکی و... که نمیشن ولی اونقدرم بد نباشه

شما اگر اطلاعی دارین خوشحال میشم و سپاسگزارم

از همه دوستانی هم که لایک میکنن و پاسخگو هستن گاها تشکر میکنم.

همه عزیزانی که خونه ماشین طلا یا صاحب فرزند شدن مبارکتون

باشه و خیرشونو ببینید

مرسی🙏🏻🌷😍

تابستون سال آینده انشاالله عروسی برادرمه.خودم فک میکنم لباسم حدود۲۰تومن بشه.آرایشگاه و میکاپ و شنیون ...

عزیزم متراژ مورد نیاز پارچتون رو از خیاط بپرسید و از پارچه فروشی های قشم بخیرید اونجا قیمتشون خیلی مناسبه حداقل نصف جاهای دیگه. از چند تا خیاط هم قیمت بگیرید منصف ترین و بهترینشون رو انتخاب کنید. برای بقیه آیتم ها هم از الان پول جمع کنید که یه دفعه فشار نیاد بهتون

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
تابستون سال آینده انشاالله عروسی برادرمه.خودم فک میکنم لباسم حدود۲۰تومن بشه.آرایشگاه و میکاپ و شنیون ...

معمولا این مدل تا سال دیگه مد نیس و ممکنه نظرت تغییر کنه

تا یک سال دیگه 

قسمت دامن این کار من زیاد دیدم با ساتن ساده یا حریر هم رنگ ساده کار میکنن و فقط قسمت وسط کار  پارچه کار شده هس 

اینجوری خرج دامن کمتر میشه و متراژ پارچه کارشده کمتر استفاده میشه و هزینه کمتر 

عرض این نوع پارچه ۱٫۵نیس اکثر ۱٫۲۰هستن  و هر متری چیزی م من اینجا میبینم ۹۰۰به بالا 

باز باید پارچه رو از نزدیک  و درجه بندی کیفیت رو دید 

من بشدت با شما موافقمدانشگاه دولتی بار علمی بشدت عالی دارهبچه ها اغلب درسخوننکمتر به فکر رقابت و چشم ...

کسانی ک چهار سال کار میکنن و بیمه رد میشه برا آزاد سازی مدارک نیاز به پرداخت هزینه نیستن 

و کسانی ک توانستند کاری پیدا کنند تو ی سامانه ثبت نام میکنن دقیق یادم نیس از زمان ثبت نام فکر کنم حساب میکنن ک کاری پیدا نکرده نیاز به پرداخت نیس 

فقط رشته های پزشکی و پیرا پزشکی از پارسال برا جلوگیری از مهاجرت این کارو کردن

سلام دیدم اینجا اکثر دوستان در مورد دانشگاه ها حرف میزننن گفتم تجربه خودمو بگم من تجربه هر دو دانشگا ...

👏👏👏👏👏آره عزیزم یه حرفایی کلیشه ای افتاده رو زبون که بچه ها برن خوابگاه مستقل میشن  در صورتیکه فقط افسرده و خسته  میشن  ،آخه یه بچه ۱۸ ساله تقریبا شخصیتش به ثبات رسیده  ،منم به هیچ عنوان نتونستم دخترم روبفرستم شهر غریب  اینجا تو شهر خودمون خیالم راحته  ،خوابگاه برای دخترایی که برادر بد رفتار و پدر بی مسئولیت و بددهن و مادر بی خیال دارن ممکن بهشت باشه 

2810