2777
2789
انشالله دخترتون موفق بشه چقدراستراس اوره کنکور😢😢ازالان استراس دخترمودارم خانمهای گل که دخترابتدایی ...

چقدر خوبه که مامانا به فکر آینده بچه شون باشند بنظرم با خودش صحبت کن علاقه و مهارت مهم ترین نکته هستش 🌹 

من خودم درسم عالی بود پرستاری هم قبول شدم منتهی چون از خون میترسیدم و محیط بیمارستان حالمو بد میکرد نخوندم چه سال ها که گذشت افسوس.کاش فنی می‌خوندم بعدشم ازدواج و عروسی و بچه پیش اومد باورم نمیشه با اون همه هوش و رتبه عالی و درس خوب الان نشستم پشت چرخ خیاطی و کار از تولیدی میارم و سرویس مدرسه هستم😢

حق من این نبود😞

کاش بهتر مهارت و علاقه بچه هامون و بشناسیم و در راستای همون کمکشون کنیم نیایم به زور بفرستیمشون به راهی که خودمون میخوایم.

من خودم پسرمو بردم تکواندو و کاراته نرفت بعدش کلاس بازی و ورزش رفت یه ۵ماهی و الان هم نمیره باشگاه خودش میگه بین زبان و نقاشی. نقاشی رو دوست داره منم گشتم یه کانون خوب پیدا کردم که انشالله از پنج شنبه بره.

خوشبختی و عاقبت بخیری صرفا در درس خواندن نیست🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم عزیزم ♥️ واقعا با پستت دلگرمم کردی 🥺🤗دوروز فقط ناراحتم از اینکه ...پدرش نمی‌ذاره بره نذ ...

فدات عزیزم🌷

تو صفحات قبلی یه خانومی گفتن که تو ادارشون به نوع مدرک توجه داشتن ولی خانواده ما و اطرافیان خودم و همسرم اکثرا استخدامن با مدارک پیام نور و دولتی و... 

از خودمم تا حالا یه نفر نپرسیده کجا خوندی  شاید بعضی جاها مهم باشه نمیدونم.

ولی با احترام رشته های بدون کنکور و علمی کاربردی و... نه ها منظورم رشته های خوبه.

حالا بازم از چند نفر سوال کنید،محیط دانشگاه رو ببینید با دانشجوها صحبت کنه و...

همسرتون راست میگن ما برای بچه هامون خرج نکنیم برای کی بکنیم،انشالا خیره❤❤

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
باور کن قیافه دکتره رو رو همه ی کره های فروشگاه میبینم😁😁یادمه بچه بودیم بابام از این کره ها میخرید ...

خیلی خوبه فکر کن من صد تومن دویست تومن ریخته بودم

دیشب ٧ برداشت زدم امروز بدون دغدغه کارت کشیدم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
قربونت برم عزیزم ♥️ واقعا با پستت دلگرمم کردی 🥺🤗دوروز فقط ناراحتم از اینکه ...پدرش نمی‌ذاره بره نذ ...

عزیزم آزاد روانشناسی آورده دولتی علوم تربیتی؟ 

ببین مدرک دانشگاه آزاد بسیار معتبره دولتی هم که جای خود داره ولی بین روانشناسی و علوم تربیتی واقعا روانشناسی خیلی تاپ تره و اینکه خرج آزاد این رشته ها زیادم نیست

عزیزم هیچ فرقی نداره مدرک اگە بخواد مهاجرت بکنە برا مدرک سراسری باید پول بده تا مدرکش آزادبشه برا آزاد پول نمی خواد من خودم خوابگاه بودم بخدا نمی ارزه مثلا قدیم نیس اکثر بچە ها واقعا ادب ندارن حیف دخترت.

خونه از هرجایی امنتره برا بچەها

قربونت برم اینجا نی نی یارها نمیذارند یه سرچ کن بنویس شیر خوارگاه نور احسان تبریز میاره شماره کارت ر ...

معصومه جون از تونت گرفتم اونی که آخرش ۵۹۰۲ درسته

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

خدا رو شکر دختر عاقل و فهمیده س نیاز نداره بره رنج خوابگاه روتحمل کنە کە چی مثلا مستقل باربیاد من خواهر خودم نذاشتم بره خوابگاه همون شهرخودمون آزاد درسشو خوند البتە دخترتون پیام نور هم می تونن بخونن هزینەش کمتره

سلام معصومه جون و تمام دوستان عزیز،،😍

اول اینکه تبریک من رو پذیرا باشید

و اینکه اصلا اصلا ب خودتون سخت نگیرید

امسال ب اندازه کافی متاسفانه اهرم فشار روی بچه ها بود

امسال ناعدالتی بیشتر از پیش بیداد میکرد

الان خیلی از بچه‌ها ی درس خون کنار گذاشته شدن 

پسر من ترازش برای رشته ریاضی بالا و خوب بود با درصدهای بالا  ولی مکانیک دانشگاه تهران قبول نشد

در عوض پسر دوستم ک همیشه جز شاگردهای تنبل بود و حتی نتونستن مدرسه نمونه دولتی قبول بشه 

درصدهایی هم ک امسال برای کنکور زده بود افتضاح بود فکر کن درصداش ۲۰  و ۲۵  درصد بود مکانیک دانشگاه علم و صنعت تهران قبول شد بعد نفر ۳۰۰  کنکور با مدال نقره  المپیاد ریاضی مکانیک قبول نشد

پسر داییم با تراز زیر ۵ هزار قبول شد ولی دانش آموز با تراز ۹ هزار قبول نشد (خودت فکر کن تفاوت تراز چقدر زیاده)اونی ک درس خوند و زحمت کشید قبول نشد

اما دانشگاه آزاد و ملی

بنظر من این دانشگاه بازی فقط و فقط ی بازار سیاه بیشتر نیست

کجای دنیا هم چنین چیزی وجود داره جز ایران فکر کردی کلاس کنکور یا آزمون کنکور چرا هست چرا بابتش ابن همه تبلیغ میشه فقط و فقط چون از این طریق جیب بعضیا پر میشه و خیلی از بودجه از این طریق جمع آوری میشه

بعد از اینکه هم وارد دانشگاه ملی بشی باید خداتومن پول بابت آزاد کردن مدرکت بدی ک اگه بخوای حساب کنی بیشتر از دانشگاه آزاد برات تمام میشه

دانشگاه آزاد فقط هزینه پزشکی ی مقداری زیاده باقی رشته ها خیر

دختر خالم هوا فضا میخونه گفت ترمی ۵ تومان میده

من خودم ب شخصه فقط و فقط از بی عدالتی ها ناراحت شدم

اگه ملاک انتخاب دانشجو، فقط درس خواندن و هوش و استعداد بود بدون شک الان جای خیلی ها باید عوض میشد ک متاسفانه اینگونه نیست

ما خودمون بخدا ۲ هفته قبل از کنکور ۱۲۰میلیون همسرم دادن ی کامپیوتر برای پسرم بهش گفت فقط و فقط بابت تلاش این چند سال همین قدر ک باسواد بالا اومدی و براش تلاش کردی برای ما همه چیزع حتی بهش گفتیم فکر نکنی اگه نفر اول بشی خوشبختیت تضمین شده است یا اگه نفر آخر بشی

آخر دنیا شده و همه چیز تمومه

قبول شدی میری ملی می‌خونی نشدی میری آزاد 

ولی الااااان فقط و فقط بخاطر ناعدالتی ها ناراحت شدم  اونی ک ۲۰درصد زده بود قبول شد اونی ک خیلی بالاتر زده بود قبول نشد

و در مورد اینکه پسر من بخواد یک سال پشت کنکور بمونه 

همچین اجازه ای نمی‌دم چون هیچ برنامه و هیچ تصمیمی ک فکری پشتش باشه متاسفانه در مملکت وجود ندارد

هر لحظه تصمیم گیری الکی برای جامعه نتیجش میشه مثل کنکور امسال ک ترازش ۱۲هزار بود اما تراز پارسال۱۴هزار و کسی ک پارسال پشت کنکور مونده بود امسال تراز پارسالش براش درنظر گرفته شد یعنی ۲ هزار اختلاف با بچه‌های ما خب می‌دونی این چ صدمه ای ب بچه های ما وارد کرد

چ تضمینی وجود داره سال بعد برعکس نشه

سلام عزیزان امیدوارم حالتون عالی باشه .دوستان من به یه وام بالای 200میلیون نیاز دارم ولی نمیتونم پول ...

عزیزم منم مشکل شما رو دارم ، مامان سبحان عزیز گفتند امتیاز وام بانک رسالت رو بخر، ولی تو شهرستان از چند نفر پرسیدم نتونستم پیدا کنم ، اگه شما بهش دسترسی دارید میتونه کمکتون باشه ، حالا اگه دوستان دیگه هم کمک کنند منم خوشحال میشم از نظراتشون استفاده کنم.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
2810