سلام معصومه جون و تمام دوستان عزیز،،😍
اول اینکه تبریک من رو پذیرا باشید
و اینکه اصلا اصلا ب خودتون سخت نگیرید
امسال ب اندازه کافی متاسفانه اهرم فشار روی بچه ها بود
امسال ناعدالتی بیشتر از پیش بیداد میکرد
الان خیلی از بچهها ی درس خون کنار گذاشته شدن
پسر من ترازش برای رشته ریاضی بالا و خوب بود با درصدهای بالا ولی مکانیک دانشگاه تهران قبول نشد
در عوض پسر دوستم ک همیشه جز شاگردهای تنبل بود و حتی نتونستن مدرسه نمونه دولتی قبول بشه
درصدهایی هم ک امسال برای کنکور زده بود افتضاح بود فکر کن درصداش ۲۰ و ۲۵ درصد بود مکانیک دانشگاه علم و صنعت تهران قبول شد بعد نفر ۳۰۰ کنکور با مدال نقره المپیاد ریاضی مکانیک قبول نشد
پسر داییم با تراز زیر ۵ هزار قبول شد ولی دانش آموز با تراز ۹ هزار قبول نشد (خودت فکر کن تفاوت تراز چقدر زیاده)اونی ک درس خوند و زحمت کشید قبول نشد
اما دانشگاه آزاد و ملی
بنظر من این دانشگاه بازی فقط و فقط ی بازار سیاه بیشتر نیست
کجای دنیا هم چنین چیزی وجود داره جز ایران فکر کردی کلاس کنکور یا آزمون کنکور چرا هست چرا بابتش ابن همه تبلیغ میشه فقط و فقط چون از این طریق جیب بعضیا پر میشه و خیلی از بودجه از این طریق جمع آوری میشه
بعد از اینکه هم وارد دانشگاه ملی بشی باید خداتومن پول بابت آزاد کردن مدرکت بدی ک اگه بخوای حساب کنی بیشتر از دانشگاه آزاد برات تمام میشه
دانشگاه آزاد فقط هزینه پزشکی ی مقداری زیاده باقی رشته ها خیر
دختر خالم هوا فضا میخونه گفت ترمی ۵ تومان میده
من خودم ب شخصه فقط و فقط از بی عدالتی ها ناراحت شدم
اگه ملاک انتخاب دانشجو، فقط درس خواندن و هوش و استعداد بود بدون شک الان جای خیلی ها باید عوض میشد ک متاسفانه اینگونه نیست
ما خودمون بخدا ۲ هفته قبل از کنکور ۱۲۰میلیون همسرم دادن ی کامپیوتر برای پسرم بهش گفت فقط و فقط بابت تلاش این چند سال همین قدر ک باسواد بالا اومدی و براش تلاش کردی برای ما همه چیزع حتی بهش گفتیم فکر نکنی اگه نفر اول بشی خوشبختیت تضمین شده است یا اگه نفر آخر بشی
آخر دنیا شده و همه چیز تمومه
قبول شدی میری ملی میخونی نشدی میری آزاد
ولی الااااان فقط و فقط بخاطر ناعدالتی ها ناراحت شدم اونی ک ۲۰درصد زده بود قبول شد اونی ک خیلی بالاتر زده بود قبول نشد
و در مورد اینکه پسر من بخواد یک سال پشت کنکور بمونه
همچین اجازه ای نمیدم چون هیچ برنامه و هیچ تصمیمی ک فکری پشتش باشه متاسفانه در مملکت وجود ندارد
هر لحظه تصمیم گیری الکی برای جامعه نتیجش میشه مثل کنکور امسال ک ترازش ۱۲هزار بود اما تراز پارسال۱۴هزار و کسی ک پارسال پشت کنکور مونده بود امسال تراز پارسالش براش درنظر گرفته شد یعنی ۲ هزار اختلاف با بچههای ما خب میدونی این چ صدمه ای ب بچه های ما وارد کرد
چ تضمینی وجود داره سال بعد برعکس نشه