2777
2789
عزیزم بنظرم اول باید روی شوهرتون کار کنینچون شما خیلی محدودیت داری برای خرید هم هرجایی پیدا نمیشه هم ...

متاسفانه نمیتونم کاری کنم خیلی حساسه رواین موضوع بعدچندسال صحبت وغیره تازه یمقدارازاوایلش بهترشده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه نمیتونم کاری کنم خیلی حساسه رواین موضوع بعدچندسال صحبت وغیره تازه یمقدارازاوایلش بهترشده

والا عشقم توی استایل حجاب من خیلی سررشته ندارم خودم که سه سالی هست حتی شال هم سر نمی‌کنم

اما فکر کنم یسری فروشگاه‌های حجاب باشه سرچ کنین تو نت ببینین مدل‌هاش چجوریه و زنگ بزنین ببینین مثل بقیه‌ی برندها تخفیف میذارن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
خانمهایکی توتایپک گفت کره گیاهی میخره واستفاده میکنه منم دیشب رفتم گرفتم وامروزخواستم ازش بخورم خیلی ...

من کره مارگارین مهگل و میخرم راضیم هم برای سس بشامل ،پاستا، چیزکیک، کوکی و هم اب کرده رو برنج وکباب همیشه تو خونه دارم تو سوپ  هم یه ذره میریزم  برای صبحانه کره محلی( از لبنیاتیا)میگیرم ک حیوانیه 

من کره مارگارین مهگل و میخرم راضیم هم برای سس بشامل ،پاستا، چیزکیک، کوکی و هم اب کرده رو برنج وکباب ...

من کاسه ایی اش گرفتم شایدطعم این متفاوت باشه من مزه وطعمش نپسندیم

منم عاشق طعمشمنخرم دیگه☹️😂

باور کن قیافه دکتره رو رو همه ی کره های فروشگاه میبینم😁😁

یادمه بچه بودیم بابام از این کره ها میخرید چقدرم دوست داشتیم.حالا بد شده،یا ماکارونی خیلیا میگفتن برای رشد عالیه چند وقت قبل یه متخصص طب سنتی میگفت هضمش افتضاحه و باعث کلی بیماری میشه

یا همون سویا 

یا یه متخصص تغذیه میگفت این ذرتا همشون دامی ن نباید خورد،سیب زمینی میگن نیترات داره برنج ایرانی آرسنیک.والا چی بخوریم دیگه.ولی به شخصه از پالم میترسم که انگار تو این کره ها بود.

راجب میلی و طلاسی نمیدونم چرا دید خوبی ندارم ولی خیلی مورد مناسبیه به نظرم برای پولای خورد از ارزش نمیفته.

چند وقت قبل یکی از بچه ها همینجا یه برنامه معرفی کرد انگار دلار و... میخرید و سود میکرد که چند روز پیش گفتن  کلاهبرداری بوده.

من پولامو تو ویپاد میزارم برای سکه هاش که وام بگیرم اونم خوبه

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
خانمهایکی توتایپک گفت کره گیاهی میخره واستفاده میکنه منم دیشب رفتم گرفتم وامروزخواستم ازش بخورم خیلی ...

عزیزم کره گیاهی خیلی ترکیب افتشاح و مضری داره روغن مایع بی کیفیت رو هیدروژن میزنن کره میشه

مبارکت باشه عزیزم وقتی چیزی و دوست داری دیگه چرا بعدش ناراحتی

چون جانم میتونستم گرم بالا بدون اجرت بردارم سرمایه بشه

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
خانمهاراجب خریدلباس میگن چطوری مدیریت میکنیدوهرچندوقت یکبارخریدمیکنید؟من پارسال تابستون یه مانتوگرفت ...

خوببببب همسر منم مثه همسر شما تو پوشش هم نظره 

من  بر حسب نیاز میخرم  عید یکی البته گاهی عید ها پارچه میخرم میدوزم‌ چون منم مشکل قد دارم مانتوهای قد هشتاد برای من خیلی کوتاهه خودمم اذیت میشم 

پاییز دیگه وجود نداره الان  همون تابستونمو میپوشم برام‌مهم نبست هر کی هرچی میگه بگه من با یه چی راحت باشم میپوشمش‌تا خراب بشه مهمانی رفتن شیک میرم 

مثال یه پارچه خریدم دومترش شد  ۳۷۰  با لایه و خرج کارش شد ۴۰۰ 

این مانتویی ک من دوختم با این پارچه بیرون ۱میلیون به بالاس و هنوز وقت نشده حایی بپوشم میذارم برای مهمانی یا شایدم عیذ 

یا برای تابستان خریدم متری صد تومن ک با خرج کارایی ک تو‌خونه داشتم یه مانتوی خوشگل ازش در آوردم 

شلوار  بیرونی بعضا راهم افتاده تولیدی از تولیدی خریدم شلوار ۱۲۰۰ مغازه رو‌۵۰۰ خریدم  شلوار جین عید خریدم یک میلیون 

مرداد خریدم 680 ک همینا دوسال برام بسته 

تی شرت ۲۵۰ به بالا نخریدم هنوز 😂 

شال و روسری عید و‌محلسیم جدا از مغازه شیک یه دونه میخرم اساسی 

برای استفاده روز مره از بازار یا پیج یا هرجا خوشرنگ تر ارزون تر و‌بهتر باشه میخرم 

گاهی م میرم خرید نگاه میکنم میبینم شال هایی ک  دست فروشا میفروشن از مغازه دارا قشنگ‌تره 

من از ارزون خریدن اصلا بدم نمیاد چون قاطی‌همون ارزونا حسابی‌میگردم یه چیز‌ خوب پیدا میکنم  اهل اینم ک این حراجه حتما بخرم نیستم لازمم باشه میخرم 

یه کشو رو هم اختصاص دادم به لباسای نو از حوراب و لباس زیر و شال و تی شرت تا شومیز و شلوار و خونگی  تا خیالم راحت باشه فقط من اصلا لباس مشکی ندارم ینی خدایی نکرده. ختمی باشه واقعا ندارم دلمم نمیکشه برم بخرم نمی ونم چرا 

آهان قیمتشم نمیگم به کسایی ک سو استفاده میکنن  به همسرمم از یکیشو بگم پنج تاشو نمیگم   چون نمیخوام  بد عادت بشه

خانمهاراجب خریدلباس میگن چطوری مدیریت میکنیدوهرچندوقت یکبارخریدمیکنید؟من پارسال تابستون یه مانتوگرفت ...

بنظرم شما با همسرت برو خرید اینجوری راحت تری

من خودم شخصا هیچ علاقه ای به زیاد خریدن و انبار کردن لباس ندارم

برامم مهم نیس لباس تکراری بپوشم یا چند سال بپوشم

من کلا اهل مانتو که نیستم

یا تونیک میپوشم یا تیشرت لانگ

کاپشن هم یدونه سال ۹۷ خریدم سورمه ای و سادس

یدونه  صورتی هم سال ۹۹

یه پافر مشکی هم سال ۱۴۰۰

هرسالم میپوشمشون سالم و ساده هستن و خیلی شیک

من سالی یدونه شلوار میخرمو یه تونیک 

۲تا تیشرت

۱شومیز مجلسی

دوتا تیشرت شلوار خونگی

یه جین ش و ر ت

یه کلاه

۶تا جوراب

کل خریدای من همینه

شماهم باهمسرت برو مانتو و پالتو بگیر اینجوری دیگه نمیتونه ایراد بگیره😍

دوستان ممنون میشم اگه کسی با اپکیشین تارا خرید اقساطی داشته چه آنلاین چه حضوری یه توضیحی بده خرید با ...

سلام عزیزم اتفاقا من همین الان با اعتبار تارا از اکالا خرید زدم 

حالا ببینم میارن نمیارن  و اینکه چطوره جنساش

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
معصومه جون تبریک عرض میکنمایشالله موفقیت‌های بیشتر🤩🤩🤩🤩اما یه نکتهبعضی شرکت‌ها و ادارات مدرک مهمه ...

قربونتون برم من عزیزم ❤️ ممنون بابت تبریک هاتون 

دوستان یه جا جواب میدم که صفحات الکی جلو نره 

آره امیدوار جون ❤️ منم همینو میگم تو رشته ی روانشناسی مشاور رو آورده ...منم همینو میگم عزیزم ...میگم حیف واقعابا رتبه ی شش هزار بره تو جمع سیصد هزار ...رتبه ای بشینه دخترمون

....نمیگم رتبه ی دخترم عالی عالی بوده ...ولی اونقدر ها هم بد نیست که بره آزاد 

تو  مدرسه ی دولتی درس خونده 

زیاد ازاین هم انتظار نداشتم 

دختر من واقعا تلاش خودش رو کرده ...برای من قابل تحسین واقعا 

من از عملکردش راضی هستم ❤️

از دیروز مدام میگم 

میگم یارو از کرمانشاه داره میاد تبریز تو ...اونوقت تو استان خودمون ...نگران هستی 

یا از تبریز یارو رفته دندون میخونه تو لرستان 

تو اونوقت تو استان خودمون دلهره داری 

فعلا که همینطوری مونده ...ببینیم انشالله چی میشه 

گفتم در کنار درس هم حتما ی حرفه ای بره یاد بگیره 

سلام عزیزدلم 🤍درست میگی گلم 🌹 گاهی آدم از رو عصبانیت فشار نمیدونه‌ چی میگه خدا به همه اونایی ک ندا ...

عزیزم چون با جزییات گفتی بگم که منم دقیقا شرایط شمارو دارم منتهی شما خاله ت هستش برای من دختر خاله بابامه.

دقیقا با دوتا بچه شهر غریب همینا که گفتی منم هستم جزییات دقیقا پس بهت میگم تا میتونی نامحسوس رفت و آمدتو کم کن.منم شوهرم میبرد دم مغازه و میآورد تا اینکه خودم گواهینامه گرفتم کم کم راه افتادم رفتم باشگاه تو کوچه دوست پیدا کردم بازار روز پیدا کردم از شوهرم پول میگرفتم ۵۰۰مثلا بعد میبرفتم ۴۰۰خرج میکردم.میگفتم نقدی بده با کارت نمیتونم تخفیف بگیرم.

عزیزم با صبر و حوصله همه چیز پیش می‌ره قبلا اویل ازدواج ما باید حتی شده روزی یه ساعت سر می‌زدیم الان به زور شده هفته ای یکبار دیگه کم کم باید آدم جلو بره 💚

2810