خوببببب همسر منم مثه همسر شما تو پوشش هم نظره
من بر حسب نیاز میخرم عید یکی البته گاهی عید ها پارچه میخرم میدوزم چون منم مشکل قد دارم مانتوهای قد هشتاد برای من خیلی کوتاهه خودمم اذیت میشم
پاییز دیگه وجود نداره الان همون تابستونمو میپوشم براممهم نبست هر کی هرچی میگه بگه من با یه چی راحت باشم میپوشمشتا خراب بشه مهمانی رفتن شیک میرم
مثال یه پارچه خریدم دومترش شد ۳۷۰ با لایه و خرج کارش شد ۴۰۰
این مانتویی ک من دوختم با این پارچه بیرون ۱میلیون به بالاس و هنوز وقت نشده حایی بپوشم میذارم برای مهمانی یا شایدم عیذ
یا برای تابستان خریدم متری صد تومن ک با خرج کارایی ک توخونه داشتم یه مانتوی خوشگل ازش در آوردم
شلوار بیرونی بعضا راهم افتاده تولیدی از تولیدی خریدم شلوار ۱۲۰۰ مغازه رو۵۰۰ خریدم شلوار جین عید خریدم یک میلیون
مرداد خریدم 680 ک همینا دوسال برام بسته
تی شرت ۲۵۰ به بالا نخریدم هنوز 😂
شال و روسری عید ومحلسیم جدا از مغازه شیک یه دونه میخرم اساسی
برای استفاده روز مره از بازار یا پیج یا هرجا خوشرنگ تر ارزون تر وبهتر باشه میخرم
گاهی م میرم خرید نگاه میکنم میبینم شال هایی ک دست فروشا میفروشن از مغازه دارا قشنگتره
من از ارزون خریدن اصلا بدم نمیاد چون قاطیهمون ارزونا حسابیمیگردم یه چیز خوب پیدا میکنم اهل اینم ک این حراجه حتما بخرم نیستم لازمم باشه میخرم
یه کشو رو هم اختصاص دادم به لباسای نو از حوراب و لباس زیر و شال و تی شرت تا شومیز و شلوار و خونگی تا خیالم راحت باشه فقط من اصلا لباس مشکی ندارم ینی خدایی نکرده. ختمی باشه واقعا ندارم دلمم نمیکشه برم بخرم نمی ونم چرا
آهان قیمتشم نمیگم به کسایی ک سو استفاده میکنن به همسرمم از یکیشو بگم پنج تاشو نمیگم چون نمیخوام بد عادت بشه