2777
2789
سلام عزیز دلم ❤️ بله استان خودمون قبول شدند ولی پدرشون میگه نمیتونم بذارم بره تو خوابگاه بمونه یا رو ...

معصومه جون به نظرم بزارید بره خوابگاه خیلی بهتره 

بچه خیلی مستقل تر بار میاد و خودش خیلی از سختی ها رو راحت تر میتونه هندل کنه 

کلن هم یاد میگیره چجوری با بقیه ادم ها که کلن روحیات مختلفی دارن کنار بیاد و رفتار کنه 

در کل دوران دانشجویی برای کسی که میره خوابگاه  پر از تحربه اس 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم ❤️ بله استان خودمون قبول شدند ولی پدرشون میگه نمیتونم بذارم بره تو خوابگاه بمونه یا رو ...

مبارک باشه معصومه جون منم اونوقت ک دانشگاه دولتی قبول شدم خوابگاه نگرفتم تا دانشگاه هم ۲ساعت یا ۲ساعت و نیم با اتوبوس و مترو ...راه بود ولی من ب جون خریدم سختی هاشو رفتم اگه رشته خوبی قبول شده صحبت کن با همسرت قبول کنه بره 

بعدش هم اینکه بالاخره دخترت ی جوری مستقل باید بشه راه هارو یاد بگیره و..

منم اولش خیلی میترسیدم اما یواش یواش خیلی بهتر شد و اینکه منم پدرم راضی نبود ب خاطر مسیر و یا اینکه خوابگاه بمونم اما صحبت کردم خودش برد منو ثبت نام

معصومه جون به نظرم بزارید بره خوابگاه خیلی بهتره بچه خیلی مستقل تر بار میاد و خودش خیلی از سختی ها ر ...

سلام دوست نازنین ببخشید من پاسخ میدم

شما باید به دخترتون خیلی اگاهی بدین

الان مثل قبل نیست از کشیدن سیگار گرفته تا نوشیدنی و...مرسومه

من خودم دانشجوام مادرمم در خوابگاه تبریز بوده سالها پیش

جو دوستانه و سالم بوده اما الان دراین زمانه هوشیاری میخواد

در اینصورت خوبه

دانشجویان ترم یک چون از محیط جدا ومتفاوت وارد دانشگاه مبشن خیلی مورد توجه ترم بالای ها هستن اینکه وارد هر رابطه ای نشه  به اینکه بگن مثلا بچه ترسو و.... اصلا گوش نده

یه دختر اجتماعی و پایبند اخلاق موفقه

که حتما عزیز شما هم دختر عالی و خوبیه

براش آرزوی موفقیت میکنم

ببخشید پاسخ دادم خودم در محیط دانشگاه هستم

اما خوابگاهی نیستم ولی میبنمشون

معصومه جون تبریک عرض میکنم

ایشالله موفقیت‌های بیشتر🤩🤩🤩🤩

اما یه نکته

بعضی شرکت‌ها و ادارات مدرک مهمه که از دانشگاه سراسری باشه یا آزاد

محل کار خودم خیلی به این مسئله اهمیت می دادن

مثلا اونی که مدرک سراسری داشت خیلی راحت به سمت های بالاتر میرفت

ولی کسانی که آزاد خونده بودن رو بهشون اجازه رشد نمیدادن

و واقعا حیفه وقتی همون قدر تلاش قراره بشه وقتی بره سرکار 

با تبعیض بین خودشو و فردی که سراسری خونده ببینه

خانمهایکی توتایپک گفت کره گیاهی میخره واستفاده میکنه 

منم دیشب رفتم گرفتم وامروزخواستم ازش بخورم خیلی بدمزه وقابل خوردن نیست بنظرم خیلی هم مضرباشه 

خواستم روبرنج برارم اب نمیشه وخیلی بدبودمارک مهگل من گرفتم خواستم یه اطلاعی بدم اشتباه منوتکرارنکین کره مونده رودستم 🥴🥴

یه تجربه مثبت هم بگم من ادویه هاموازعطاری میگرم میارم خونه اسیاب میکنم دونه فلفل سیاه.دارچین 

عطروبوش عالی میشه ادویه هابسته بندی خوشبونیستن واینکه میگن اردقاطیشون میکنن

بله پرسیدم فقط برای خانم های شاغل هستپس این 14 سال سابقه من چیه میشه باید صبر کنم تا 55 سال

یکی از همکارای من با ده سال سابقه استعفا داد و بقیه سالها رو خودش واریز کرد

و تو سن ۴۲ بازنشسته شدن

از بیمه بپرسین شاید یه راهی وجود داشته باشه

سلام دوستان کسی اینجا ایفون داره که بتونه ویپاد رو روی گوشیش نصب کرده باشه؟,

من دارم عزیزم برنامه رو از گوگل باز کنین دکمه‌ی وسط که برای شیر هست رو بزنین گزینه‌ی  دسکتاپ رو بزنین 

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

خانمهاراجب خریدلباس میگن چطوری مدیریت میکنیدوهرچندوقت یکبارخریدمیکنید؟

من پارسال تابستون یه مانتوگرفتم زمستونم یکی زمستانه وبهارامسالم یکی خریدم اصلن راضی نیستم بنظرم نتونستم خوب به لباسهام بخرم نمیدونم چطورمدیریت کنم همیشه لباس شیک ومناسب داشته باشم 

براعروسیهاوعیدهاهمیشه استایلم شیک وعالیه ولی روزمره اصلن خوب نیست بیشترهم دلیلش اینه که نمیتونم راحت مانتواماده ازبازاربخرم شوهرم خیلی ایرادمیگره مانتونبایدکوتاه باشه زیادنبایدتنگ باشه اکثرمانتوهای بازارم خیلی کوتاهن چندوقت پیشم پارچه گرفتم دادم خیاط خیلی بددوخت اصلن راضی نبودم نپوشیدمش 

بخاطراین ایرادگیرهاوسخت گیرهایه مانتومشکی که شوهرم ازش ایرادنمبگره اکثرن تنمه ولی راضی نیستم جلوهمسایه هاواینهافکرمیکنن خیلی خسیسم که اصلن اینجورنیست

شمابگیدچطوربرنامه میریزن شیک ومرتب باشین؟

خانمهاراجب خریدلباس میگن چطوری مدیریت میکنیدوهرچندوقت یکبارخریدمیکنید؟من پارسال تابستون یه مانتوگرفت ...

عزیزم بنظرم اول باید روی شوهرتون کار کنین

چون شما خیلی محدودیت داری برای خرید 

هم هرجایی پیدا نمیشه هم گرون‌تر هست

خانمهایکی توتایپک گفت کره گیاهی میخره واستفاده میکنه منم دیشب رفتم گرفتم وامروزخواستم ازش بخورم خیلی ...

من بچم حساسیت به پروتیین گاوی داشت،خوشحاااال رفتم از همین مارگارینای مهگل خریدم و تو فرنی بهش میدادم .رفتم پیش دکترش که فوق تخصص بود گفتم آره کره گیاهی خریدم بچم حساسیت نداده.ببین یه نگاه عاقل اندر دیوانه ای بهم کرد گفت مارگاااااارییییین؟؟!! که بعد دو سال یادمه😁😁بعدا خوندم ترکیبی از پالم و روغن گیاهی جامد و رنگه.

ولی ما طعمشو دوست داشتیم.

نمیدونم چرا هر چی که تو بچگیمون میگفتن خوبه الان اینجوری شده🤦‍♀️😁

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

سلام دوستان من از بهار امسال شروع کردم پول‌های ریزی که داشتم رو داخل طلاسی می‌ریختم برای خرج‌های متفرقه

مثل همین باکس بندی بلو اما پول رو ریال نگه نداشتم خب هم روش سود کردم

و هم امروز اومدم موهام رو پروتئین تراپی و بوتاکس کردم

قبلا یه مبلغ سنگینی رو باید یجا میدادم بهم فشار میومد الان خیلی راحت پرداخت کردم بدون اینکه بفهمم چجوری این پول رو پس‌انداز کردم

از طلاسی و میلی‌ گلد غافل نشین خیلی عالیه👌🏻

2810