2777
2789
البته بگم این عکس رو از نزدیک گرفتم چیزایی که گرفته بودم خیلی کوچیک بودنمثلا اون گوشواره ها اندازه ی ...

واقعا باریکلا بهت 😍👌

کیف میکنم ها 

اینجاست که میگم قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا میشود 👌😍

قابل توجه بعضیا که بهونه گرونی و پول نداشتن و با پولهای ما نمیشه هیچی گرفت و مردم شانس دارند وحقوق ما خیلی کم  ......😉

بچه ها خواستن توانستن هستش 

تو هم دوست من بخواه ....و بشوووو 😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان برای بازنشستگی در حال حاضر باید 35 سال سابقه داشته باشید مثل قدیم 30 نیستقبل از واریز حق بیمه ...

بله شرایط بیمه فرق کرده اما بیمه همسر فقط برای خودش بازنشستگی داره اما ما خودمونو جدا بیمه میکنیم که حقوق مستقل بازنشستگی بگیریم ولی وقتی همسرمون بیمه درمانی خوب داره دیگه بیمه درمانی جدا نمیگیریم که لزومی نداره مگراینکه بیمه تکمیلی همسر ضعیف باشه مخصوصا برای بحث زایمان ...

این اکانت شما قبلا دست یه خانم تازه عروس کم سن وسال بود درسته؟ که تازه عروسی گرفته بودن

شماهم میتونی بیمه تو از طریق بیمه زنان خانه دار ادامه بدی تا بازنشستگی 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
معصومه جون سلام خوبی دخترتون قبول شد؟

سلام عزیز دلم ❤️ بله استان خودمون قبول شدند 

ولی پدرشون میگه نمیتونم بذارم بره تو خوابگاه بمونه 

یا روزانه ...بخواد برگرده چند ساعتی تو راه باشه 

میگه از پولمون بگزریم...بذاریم دانشگاه آزاد که حداقل بدونیم که ده دقیقه فاصله داره 

فعلا همون طوری مونده عزیزم 

من خرید کردم هم حضوری هم سفارش دادم ازاکالا راضیم سریع آوردن برام مشکلی نبود

گلم من تازه تارا نصب کردم،نمیدونم چه طوری هم آنلاین وحضوری از اعتبارم استفاده کنم که قسطی کنن

بله شرایط بیمه فرق کرده اما بیمه همسر فقط برای خودش بازنشستگی داره اما ما خودمونو جدا بیمه میکنیم که ...

باید تا 55 سالگی واریز کنید که برای من میشه 20 سال پرداخت
منطقی نمیبینم بخوام همچین کاری انجام بدم
دقیق نمیدونم ولی فک کنم بعد از من به کسی هم نمیرسه

اکانت خودم 

من میخاستم طلامو عوض کنم قابل استفاده نبود رفتم با یه دستبند خوشگل که دلم و برد کلی اجرت داشت عوض کردم انگاری الکی الکی ده میلیون دادم رفت این پول با سختی جمع شده بود خیلی ناراحتم 😟

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
گلم من تازه تارا نصب کردم،نمیدونم چه طوری هم آنلاین وحضوری از اعتبارم استفاده کنم که قسطی کنن

ابن عکسو که براتون فرستادم قسمت خرید حضوری زدم میری فروشگاه اونو بزنی یه بار کد میده اونا با دستگاه میزنن برداشت میشه 

قسمت فروشگاه که پایین زده خرید اینترنتیه که برات ارسال میکنن من اکالا رایگان بعد ۴۰ دقیقه برام فرستاد 

سلام دوستان کسی اینجا ایفون داره که بتونه ویپاد رو روی گوشیش نصب کرده باشه؟,

سلام عزیزم آره من وصل کردم 

از تو گوگل سرچ کن ادد تو هوم اسکیرین بزن میاد رو صفحه اصلی گوشیت

سلام عزیز دلم ❤️ بله استان خودمون قبول شدند ولی پدرشون میگه نمیتونم بذارم بره تو خوابگاه بمونه یا رو ...

مبارکه عزیزم

به سلامتی🌷چه رشته ای قبول شدن؟

منم با همسرتون موافقم،البته بستگی به روحیات دخترتون داره.

من خودم با اینکه دانشگاه سراسری تهران قبول شدم نرفتم ترجیح دادم تو شهر خودمون همون رشته رو بخونم.

ولی همسرم آزاد خونده واقعا راضی بود از همه چیز دانشگاه،اساتیدشونم جزو تاپای شهر بودن

و اینکه ما سر کارم رفتیم هیچ کس نپرسید مدرکتو از کجا گرفتی،بخاطر سوابق خودمون معرفی شدیم.

به نظرم درس بچه یکی از بزرگترین سرمایه هاست که با هیچ پول و طلایی قابل مقایسه نیست.حتما بزار درس بخونه

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810