2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه اینو جواب بدین؟بعد من خیلی ترس اینو دارم سکه تقلبی دراد

نه عزیزم بنظرمن ضرره چون هم خریدنی پول پک میدی هم فروختنی

پارسیان زیر یه گرم ضرره بنظرمن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

سلام به همگی 

ما یک آشنایی داریم که وضع مالی متوسط رو به خوب داره 

اما بی نهایت خسیس 

موقع عروسی پسرش کادو نداد 

پسرش خونه خرید رفت خونه نو پسرش چند وعده موند اما دریغ از یک هل پوچ که کادو بده 

همیشه اگر مجبور بشه کادو بده می گه محفوظ هست اما هیچ وقت ازش کادویی نمی بینی 

همیشه بدترین مواد غذایی رو برای خودشون می خره از برنج و گوشت بگیر تا باقی اقلام 

نه سفر درست حسابی 

نه ماشین درست حسابی 

از ترس خرج کردن یک بار بچه هاش رو شام و ناهار دعوت نمی کنه 

اگر از کارهاشون بخوام بگم یک کتاب میشه 

همیشه هم بقیه رو مقصر می دونه 

خلاصه این خانم به شوهر خودش هم رحم نکرد برای یک عمل شوهر بنده خدا رو برد بیمارستان دولتی  که زرنگی کنه پول نده ( اما برای خودش جای خوب می‌ره چند بار عمل کرده اما اذیت نشده)

اما نمی دونست این بار نمی تونه با خسیس بازی کار رو راه بندازه 

بنده خدا شوهرش( که تو کل عمرش بار اول بود می خواست جراحی داشته باشه) قرار بود یک روزه مرخص بشه الان ده روز هست بیمارستانه مجبور شدن مرد ۷۰ ساله رو چند بار تو یک هفته عمل کنند خودشون هر روز چند ساعت تو ترافیک گیر می کنن که برن بیمارستان و مجدد برگردن بچه هاش رو هم از کار و زندگی انداخت که فقط برن خرابکاری خانم رو جمع کنند

یادمون باشه پول باید در خدمت ما باشه نه ما در خدمت پول 

و خیلی حرص زدن برای پول جالب نیست و هر چقدر خسیسی کنیم( حالا تو وقت گذاشتن برای بقیه تو خرج کردن برای خودمون و بقیه) بالاخره یک جا باید جواب پس بدیم 

من ماه قبل تو دی جی.پی درخواست زدم بعد ۸روز موفق شدم برداشت کنم اشکم دراومده بود

من ۱۲ درخواست دادم ۲ و ۱۰ دقیقه نشست به حسابم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

دوستان برای بازنشستگی در حال حاضر باید 35 سال سابقه داشته باشید مثل قدیم 30 نیست
قبل از واریز حق بیمه کامل پرس و جو کنید که الکی پول ندید
ضمنا اگه همسرتون بیمه داره به نظرم دلیلی نداره شما بخواهید بیمه جداگانه داشته باشید

سلام .درجواب دوستمون کاربر فکرکنم ژیلا هستن بایدبگم که من توهمین تاپیک ازنحوه خونه دارشدنمون برنامه ریزی مالیم سن وسالم شغل همسرم و..........صحبت کردم...

وهمیشه هرسوال وحرفی مربوط به من می‌شده جواب دادم ...

حالا هرکسی تو اینجا بنابه صلاحدید خودش صحبت میکنه ...بعضی وقتها صلاح نمیبینم که جواب بعضی پستهارواینجابدم...تو پیوی به اون شخص پیام میدم...بعضی وقتهاهم حس نوشتن ندارم بالاخره آدمیزاده دیگه یه موقع خسته میشم بالاخره من مادر ۳تا بچه ام که هرکدوم یه آدم تنومند میخواد ...

به هرحال شمادوست عزیز اگرگزارش دادید خوشحال میشیم اگرم ندادی بازم ایرادی نداره...

من اگر میگم خبری ازگزارشاتون نیست دلم میخواد انگیزه ای در دوستانم ایجادبشه وگرنه زور نمیکنم که بیان وبگن...

الان همین پستم رو ده بار نوشتم اما سایت ارسال نکرد واز دوباره نوشتم...

ونمیشد رو پست خودتون ریپلای کنم...

به هرحال موفق باشید...

سلام .خانما من ساعت ۱۲ونیم شب یه مبلغی رو ازویپاد ساتنا کردم ولی هنوز بحساب مقصد واریزنشده چیکارکنم

خداروشکر مشکل حل شد..فقط موندم تو اپلیکیشن نوشته انتقال ساتنا کمتر از ۱۵دقیقه و۱۲هزار هم کارمزد کم کرد ولی ۸ساعت طول کشید...میدونستم پایا میکردم باکارمزد کمتر...

بالاخره قطره قطره جمع گردد وانگهی دریاشود😉

سلام عزیزم خوبی ببین اولش باید چند روز آزمایشی ببری ببینی پسرت اضطراب جدایی داره نداره بعد ببر ثبت ن ...

خداروشکر پسرم خیلی مستقل و به قول خودش از پس خودش برمیاد 🤭🤭من خیلی دلم میخواد زبان دوم براش شروع کنم ولی خودم میترسم اشتباه پیش برم و اصولی نتونم واسه همین گفتم شاید مهد دوزبانع واسش خوب باشه . وگرنه منم میخوام با همسناش باشه و تو محیط خوبی قرار بگیره .شما با چه کارتونهایی زبان و شروع کردی ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم ؟

بهترین مهد ،مهدایی هستن که داخل فرهنگسرا هستن و تحت نظارت ۱۰۰درصد شهرداری هستانقدر بازرسی از این مهد ...

فرهنگسرای نزدیکمون هستش اتفاقا ولی مهد نداره فقط کلاسهای مختلف هستش . سرای محله ها اکثرا مهد دارن که مال شهردارین اونارم منظورتون هست ؟

2810