📍سلام من برای خرید های خونه مایع ظرفشویی و دستشویی لیتری خرید میکنم و چند ماه دارم
📍 گوشت بوقلمون میخرم و ما بین گوشت قرمز مصرف میکنیم قلیه خورشتی میکنم و خورشت درست میکنم خیلی هم خوب میشه, چرخکرده هم از مرغ چرخکرده و بوقلمون چرخکرده هم استفاده میکنم
📍خوراک ها رو با قارچ میپزم بجای مرغ و گوشت ،
📍 شبها حتما غذای سبک و نونی مثل انواع کوکو ،انواع سوپ یا سبزیجات بخارپز،
📍 اگر همراه غذا سالاد بیارم ماست و زیتون و اینها نمیارم یعنی فقط ی مدل میذارم یا ماست یا سالاد یا سبزی یا شور و ...
📍پیاز و سیب زمینی به میوه فروشمون میگم ریزهارو برام بذاره کنار حدود سه چهار کیلو که چون ریزتره هرکیلو یک سوم قیمت میشه برام و تا مدتها دارم،
📍 عدسی ، لوبیا، خوراک سبزیجات ، سوپ ، کدو بادمجان جزء غذاهای هفتگیمون هست و در هفته درست میکنم
📍 غذا از وعده مون بمونه و کافی باشه اصلا غذای دیگه درست نمیکنم و همون رو مجدد میخوریم ،
📍 نوشابه شاید در ماه یکبار بخریم چون هم مضره هم بچه کوچیکم عادت نکنه بجاش وسایل میخرم و مامانم برام شربت سکنجبین درست میکنه و نوشیدنی سالم مصرف میکنیم،
📍پیتزا خودم درست میکنم چون بچه ام خیلی همکاری میکنه و خیلی کیف میکنه البته به صرفه هم هست،
📍غذای بیرون خیلی کم پیش میاد بخریم چون خودم به آشپزی علاقه دارم با تمرین و تکرار همه چی میپزم و بلدم،
📍لباس غیرفصل و حراج آخر فصل برای سال بعد میخرم،
📍و اینکه لباس های زیر خودم و همسرم و بچه رو جینی میخریم و جوراب همسرم اینجوری هم ارزون تر حساب میکنن چون تعداد برمیدارم هم هرماه خرید لباس زیر و زیرپوش نداریم ، خریدهای کلی رو در یکماه انجام نمیدهم ، مثلا این ماه فقط گوشت میخرم ماه بعدی فقط مرغ ماه بعدی فقط حبوبات ماه بعدی فقط بوقلمون اینجوری همیشه همه چی داریم و مهمون هم سر برسه بالاخره ی مدل گوشت سفید یا قرمز برای پختن غذا توو فریزر هست
📍حبوباتمم هرکدومو سالانه تو فصل خودش از زمین دار میخرم که هم تازست و هم نصف قیمت سال میخرم؛توی جای نوشابه نگه میدارم و روش فلفل میریزم که حشره نزنه؛توی جای نوشابه هم برنج و هم حبوبات تا یسال میمونه بدون اینکه حشره بزنه؛البته نباید افتاب مستقیم ببینه
📍خرید شوینده هام که شامل تاید و مایه ظرفشویی و دستشویی و وایتکس و شیشه پاک کن و .....روغن و رب و ماکارانی و سفره یبار مصرف و کیسه فریزر و هرچی که بدونم تا یسال نیاز دارم و توی کمد دیواریم خراب نمیشه خرید میزنم
📍همیشه اواخر دی ماه خرید میکنم و به صورت سالانه خرید میکنم؛اواخر دی ماه زمزمه افزایش حقوق کارمندان و کارگران هست و قطعا این افزایش باعث افزایش همه اقلام میشه از یطرفم میدونم که 2 ماه دیگه حقوق شوهرم افزایش پیدا میکنه و حتی اگه قرض کنم زود میتونم پس بدم
📍خانومایی که یکم خیاطی بلدین میتونید لباساتون وقتی کهنه شد؛از هم بشکافید الگوشو بردارید؛خودتون بندازید رو پارچه...اینجوری هزینه اش خیلی کمتر درمیاد تا بخواید لباس اماده ای بخرید