2777
2789
سلام دوستای گلم۱.اگر از اسنپ آجیل خریدید و خوب بوده اسم مغازه رو بگید ۲.شما از سویا تو غذاهاتون استف ...

سلام عزیز دل

من تو‌  لازانیا  با مخلوط چرخ کرده

سمبوسه و ماکارانی و جدیدا همبرگر خونگی مصرف میکنم 

هر کدوم اینا شااااااید ماهی یکبار باشه‌

دونه سویا هم قاطی آجیل دارم  اژ هر کدوم پنح تا دونه اگر درشت باشه دوتا میریزم  تو این شاتا  ک به عنوان میان وعده یا تنقلات بخورم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاشکی بیایم اینجا یه چالش بذاریم هممون خودمونو بیمه زنان خانه دار کنیم بدجور تو فکرشم

موافقم

واقعا ضروری و لازمه👌🏼

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
سلام دوستای گلم۱.اگر از اسنپ آجیل خریدید و خوب بوده اسم مغازه رو بگید ۲.شما از سویا تو غذاهاتون استف ...

به هیچ وجه از سویا استفاده نمیکنم استاد تغذیه مون میگفت دور از جون حتی در تغذیه ی دام و طیور هم سویا باعث میشه هورمون رشد به خوبی ترشح نشه در واقع یه دانه ی تراریخته ی دیر هضمه میگفت به هیچ عنوان استفاده نکنید که خودتون آسیب میبینید. 

لطفا دوستان سویا خور تاپیک عفو کنید ولی واقعیت همینه و مرتبم منو ریپ نزنید. سپاس

دوستان ما با وام دو میلیارد جور میکنیم تا یکماه بعد ،با فروش ماشین سه تومن میشه میخایم یه خونه برای ...

خوب دوتومن رو خونه ای بگیر که ۳۰۰یا۴۰۰رهنش باشه دیگه ماشین نفروش یا همون خونه ۳تومنی ۵۰۰یا بیشتر بده رهن کامل ماشین بگیر💚

خوب دوتومن رو خونه ای بگیر که ۳۰۰یا۴۰۰رهنش باشه دیگه ماشین نفروش یا همون خونه ۳تومنی ۵۰۰یا بیشتر بده ...

خونه ای که پیدا کردیم  خشکه باید 500 تومن هم تجهیزش کنیم نمیشه روی رهنش حساب باز کرد سه و خورده ای میشه که یاید خرده ش هم قرض کنیم

مسعله بین خرید ملک و طلا و سکه س

بازم من بودم نیسان می خریدم....نیسان حدود 40 میلیون درآمد داره ...که 5 تومنش هزینه های تعمیر و نگهد ...

میشه لطفا توضیح بدین؟نیسان بخری بدی دست کسی کار کنه؟

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
سلام سلام..خانمادقت کردین اصلا گزارش نمیدید😉🤔واما گزارش اینجانب...امروز اول هفته وروز خریدرفتن ... ...

شما خودتون سوالاتی که بچه ها میپرسند ازتون جواب نمی‌دین 

بعد انتظار دارین همه بیان گزارش بدن 😐

اون همه بچه ها از پروسه ی خونه دار شدنتون پرسیدند 

از درآمد اتون پرسیدند

از چند مورد دیگر پرسیدند که جواب ندادین 

این یه نوع بی احترامی 

سلام عزیزم 💚اینو به شما و تمام دوستانی که بچه کوچیک یا زیاد دارن عزیزم شما دوتا فرزند سالم و انشاال ...

سلام عزیزدلم 🤍

درست میگی گلم 🌹 گاهی آدم از رو عصبانیت فشار نمیدونه‌ چی میگه خدا به همه اونایی ک ندارن ببخشه الهی آمین 

عزیزم بخاطر وجود دوتا بچه کوچیک من شرایط خرید بیرون رفتن ندارم اینجا هم غریبم کسی نیست بچهامو پیشش بزارم به کارام برسم اینا هر چی لازم باشه خودش تهیه میکنه

گلم من توقع ندارم ولی فشاری میشم از اینک ب ما میرسه وا میرسه ولی مادرشوهرم اینا خودشون هر چی بگن بخوان حق با اوناس کلی دخالت میکنن میره اینور اونور میگه خرجشونو من میدم حالا غریبه هم نیست خالمه با این حال محل نمیدم گوشامو در دروازه کردم کلا اینو بیخیال اصلا مهم نیست مهم خودمم زندگیم و همسرم و بچهامن

ولی مشکل اینجاس همسرم همکاری نمیکنه اصلا برای خرید طلا 🤦🏻‍♀️در لحظه زندگی میکنه منم خریدی چیزی داشته باشم خودش میبره میگیره میاره من اصلا هیچ پس اندازی برای خودم چ مخفی چ آشکار ندارم هیچیییی به هیچییی

الان میخواییم وام مستاجری بگیریم با وام فرزند آوری میگم بدیم طلا میشینم قانعش میکنم میگه باشه فرداش میاد میگه میزارمش بانک 😐💔کفریم میکنه

خیلی اشتباها کردیم تا الان خودم اصلا تو فکر پس انداز نبودم چون چیزی دستم نبود ایشون هم بیخیال همش درگیر آینده بچهامم همش میگم چشم هم بزنم بزرگ میشن با این هزینه تحصیل و دانشگا ازدواج خونه فلان چیکار میخواییم بکنیم 🤦🏻‍♀️نکنه نتونیم یرسونیم نکنه بچم چیزی ت دلش بمونه هعییی نمی‌دونم فکر و خیال همش میاد ت سرم

سال ۹۹ حدودا ۷۵ قرعه کشیمون در اومد من بچه بودم زیاد حالیم نبود عقلم نمیرسید دخالت نمیکردم کسیم نبود بفهمونه اینا مادرشوهرم پولو از همسرم گرفت داد یک سال به داداش خودش که میشه دایی من و همسرم بعد یکسال طلا یهو از یک ملیون اومد شد ۲/۷۰ 🤦🏻‍♀️بعدش ماشین می‌خواستیم بخریم نمیذاشتن میگفتن نخرید ارزون میشه نخرید فلان نخرید پارکینگ ندارید کلی از این نخریدا

کلا اینجوریه چشمش برنمیداره ما پیشرفت کنیم دارنا ولی کمک نمیکنن در حالی ک ما تورکان رسم داریم خونه برای پسر میگیریم ولی اینا هیچ کاری نکردن زبونشونم دومتر باز میگم خدا بزرگه خودمون می‌خریم چرا محتاج اینا باشم بهترشم میخریم ولی مثلا من بخاطر حاملگی پشت سر هم دندون جلوییام خراب شده بودن تابستون که شهرستان خونه مادرم بودم به همسرم گفتم که می‌خوام درست کنم گفت باشه پول ریخت یکم + وام ویپاد برداشتم خودم یکم + ۳ تومن هم بابام داد حدودن ۲۰ هزینه شش تا دندون دادم برای فک بالا که همسرم اطلاع داشت اینا 

مادرشوهرم همسرمو میبره خونش که زهرا چرا دندوناظ درست کرده من خبر ندارم اینا از این و اون باید بشنوم اونم احترام نگه میداره خیلی سکوت میکنه هیچی نمیگه اونا سواستفاده میکنن منم زنگ زدم گفتم خیلی ببخشید مگه پولشو ت دادی که ازت اجازه بگیرم زد زیرش که من نگفتم 😐💔اینجوری رو مخم میرن خلاصه خودت قضاوت کن با این سن کم چی میکشم من 

📍سلام من برای خرید های خونه مایع ظرفشویی و دستشویی لیتری خرید میکنم و چند ماه دارم

📍 گوشت بوقلمون میخرم و ما بین گوشت قرمز مصرف میکنیم قلیه خورشتی میکنم و خورشت درست میکنم خیلی هم خوب میشه, چرخ‌کرده هم از مرغ چرخ‌کرده و بوقلمون چرخ‌کرده هم استفاده میکنم

📍خوراک ها رو با قارچ میپزم بجای مرغ و گوشت ،

📍 شبها حتما غذای سبک و نونی مثل انواع کوکو ،انواع سوپ  یا سبزیجات بخارپز،

📍 اگر همراه غذا سالاد بیارم ماست و زیتون و اینها نمیارم یعنی فقط ی مدل میذارم یا ماست یا سالاد یا سبزی یا شور و ...

📍پیاز و سیب زمینی به میوه فروشمون میگم ریزهارو برام بذاره کنار حدود سه چهار کیلو که چون ریزتره هرکیلو یک سوم قیمت میشه برام و تا مدتها دارم،

📍 عدسی ، لوبیا، خوراک سبزیجات ، سوپ ، کدو بادمجان جزء غذاهای هفتگیمون هست و در هفته درست میکنم

📍 غذا از وعده مون بمونه و کافی باشه اصلا غذای دیگه درست نمیکنم و همون رو مجدد میخوریم ،

📍 نوشابه شاید در ماه یکبار بخریم چون هم مضره هم بچه کوچیکم عادت نکنه بجاش وسایل میخرم و مامانم برام شربت سکنجبین درست می‌کنه و نوشیدنی سالم مصرف میکنیم،

📍پیتزا خودم درست میکنم چون بچه ام خیلی همکاری می‌کنه و خیلی کیف می‌کنه البته به صرفه هم هست،

📍غذای بیرون خیلی کم پیش میاد بخریم چون خودم به آشپزی علاقه دارم با تمرین و تکرار همه چی میپزم و بلدم،

📍لباس غیرفصل و حراج آخر فصل برای سال بعد میخرم،

📍و اینکه لباس های زیر خودم و همسرم و بچه رو جینی می‌خریم و جوراب همسرم اینجوری هم ارزون تر حساب میکنن چون تعداد برمیدارم هم هرماه خرید لباس زیر و زیرپوش نداریم ، خریدهای کلی رو در یکماه انجام نمیدهم ، مثلا این ماه فقط گوشت میخرم ماه بعدی فقط مرغ ماه بعدی فقط حبوبات ماه بعدی فقط بوقلمون اینجوری همیشه همه چی داریم و مهمون هم سر برسه بالاخره ی مدل گوشت سفید یا قرمز برای پختن غذا توو فریزر هست

📍حبوباتمم هرکدومو سالانه تو فصل خودش از زمین دار میخرم که هم تازست و هم نصف قیمت سال میخرم؛توی جای نوشابه نگه میدارم و روش فلفل میریزم که حشره نزنه؛توی جای نوشابه هم برنج و هم حبوبات تا یسال میمونه بدون اینکه حشره بزنه؛البته نباید افتاب مستقیم ببینه

📍خرید شوینده هام که شامل تاید و مایه ظرفشویی و دستشویی و وایتکس و شیشه پاک کن و .....روغن و رب و ماکارانی و سفره یبار مصرف و کیسه فریزر و هرچی که بدونم تا یسال نیاز دارم و توی کمد دیواریم خراب نمیشه خرید میزنم

📍همیشه اواخر دی ماه خرید میکنم و به صورت سالانه خرید میکنم؛اواخر دی ماه زمزمه افزایش حقوق کارمندان و کارگران هست و قطعا این افزایش باعث افزایش همه اقلام میشه از یطرفم میدونم که 2 ماه دیگه حقوق شوهرم افزایش پیدا میکنه و حتی اگه قرض کنم زود میتونم پس بدم

📍خانومایی که یکم خیاطی بلدین میتونید لباساتون وقتی کهنه شد؛از هم بشکافید الگوشو بردارید؛خودتون بندازید رو پارچه...اینجوری هزینه اش خیلی کمتر درمیاد تا بخواید لباس اماده ای بخرید

با هم منافاتی نداره اکثر همکارای من با دو تا بچه میان سرکارولی من بخوام بیام سرکار مجبورم بچه رو بذا ...

بله عزیزم

یک جای ثابت بودن

من شرایطم متفاوته عزیزم 🌹

عرض کردم که بخش خصوصی بودم، حقوق ناکافی، امنیت شغلی پایین، 

شرایطی که به سختی یک روز مرخصی میتونستم بگیرم

حتی برای عقد خواهرم بهم مرخصی نداد و همیشه تو دلم موند 💔

همه ی اینا موجبات نارضایتی من شد، 

و از همه مهم تر همسرم که مدام تشویقم میکرد که ادامه ندم (عزیزان لطفا وارد این بحث نشید که میخواست خونه بمونی و درآمد نداشته باشی و... به قول معصومه جون هرکسی قبله ی خونه خودش رو بهتر میدونه 😊) 

نمیتونم بگم پشیمونم اما خیلی وقتا هم ته دلم میخوام صبح پاشم برم سر کار، گاهی هم خسته از مشغله ی زیاد ترجیح میدم استراحت کنم 😊

سلام حقیقت من دوباره پول برای یه چیز تکراری نمیدم حالا هرچند رنگش فرق کنه. میرم با اون پول یه مدل دی ...

خودمم همین فکرو کردم مرسی بازم هنوز اقدام‌نکردم و دو‌دلم  ؛ ولی از یه چیزی خوشم بیات احتمالش هس دور رنگ بردارم‌

فقط یبار اینکارو کردم اونم میمردم برا مدلش 

هروقت گیر کنم بین دو رنگ‌میخرمش اخرش 

2810