2777
2789
عزیزان ما دو واحد کوچک اطراف تهران پیش خرید کردیم ، که ماهیانه باید قسط بدیم هنوز مراحل اولیه هست اح ...

اصلا معلوم نیست آینده چی میشه

شاید امسال و سال بعد خونه چنان بالا بره که همه بگن کاش طلاهامونو میفروختیم خونه میخریدیم

من خودم به شخصه میگم طلا به حدی رسید حتما باید تبدیل به ملک یا زمین بشه

کسی نمیتونه زمین یا خونه رو بدزده و ببره

اما ممکنه توی یه روز کل سکه ها رو دزد ببره

واقعا نگهداری طلا ریسکه ،مخصوصا سکه چون قابل ردیابی هم نیست

مگه اینکه حتما توی صندوق امانات بانک باشه 

منو و یکی از اقوام خیلی نزدیک به قول شما سرمایه مون تا یه سالی مثل هم بوددر حالی که من شاغل بودم با ...

ولی برای ما اینجوری نیس تقریبا شرایط خورد و خوراک و پوشاک یکیه

چه بسا خواهرم بهترم خرج میکنه اونم با دو تا بچه 

فک کنم چون اون زود ازدواج کرده شرایط برای اون راحت تر بوده

البته منم اگه همسرم فوت نمیشد شاید الان یه بچه ۱۰ ساله داشتم حس میکنم خیلی از زندگی عقب افتادم برای همه چی دیر

هنوز بعد از دو سال زندگی نتونستم برم خونه خودم جهازم تکمیل نشده کلی قسط داریم ماهانه حدود ۴۵ تومن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ما با وام  دو میلیارد جور میکنیم تا یکماه بعد ،

با فروش ماشین سه تومن میشه میخایم یه خونه برای سرمایه گذاری بخریم از طرفی بی ماشین میشیم خیلی سختمونه از طرفی میگم خونه راکده بهتر نیست دو میلیارد رو بدیم سکه و ماشین رو نگه داریم بمونه...چون ظاهرا رشد سکه بیشتر از مسکنه ولی راستش چون بیشترش وامه از ریسکش میترسیم 

دوستان دانا لطفا بگید اگه شما بودین چکار میکردین ممنونم

دوستان ما با وام دو میلیارد جور میکنیم تا یکماه بعد ،با فروش ماشین سه تومن میشه میخایم یه خونه برای ...

سکه بهتره فقط ریسک دزدی داره.ما هم نزدیک دو تومن پول دستمون میاد میخوام تا چند سال بعد خونه بخریم گفتیم سکه بخریم بزاریم فقط نمیدونم کجا بزاریم

طلااین چندسال اینقدرخوب جلورفته وازهمه چی جلوزده که قابل مقایسه نیست رشدش بابقیه چیزها..من دارم وام ...

بله اینطوری بوده

ولی خود من به شخصه اصلا نمیتونم استرس طلای زیاد توی خونه داشتن رو تحمل کنم

صندوق امانات هم که میگن اگر اتفاقی بیفته چون مشخص نیست داخل صندوق چی بوده، بانک خسارت چندانی پرداخت نمیکنه (مطمئن نیستم چون شخصا از بانک این سوال رو نپرسیدم بر مبنای شنیده هام میگم)

ترجیح میدم سود کمتری بکنم ولی ذهنم آسوده باشه

در مورد ماشین اگر برای استفاده هست اصلا مقایسه نکنید

چون شما قراره از ماشین استفاده کنید و لذتش رو ببرید

مطلب پایین صرفا  در مورد خودمه خدایی نکرده جسارت به دوستان نباشه

فکر کنم چند وقت پیش توی تاپیک گفتم

خودم ۱۴۰۱ ماشین خریدم

اگر همون پولو طلا میخریدم الان یک میلیارد سود کرده بودم به غیر از پول خودم

ولی من نوعی تا کی زنده ام نمیدونم که

تا کی به فکر سود باشم

منی که ۴۰ رو رد کردم الان دیگه نباید خیلی مقایسه کنم 

درسته ماشین من سود جندانی نکرده اما من طی این مدت ازش استفاده کردم و لذتش رو بردم

چند وقت قبل  که دوستان بحث مقایسه خونه با طلا رو مطرح کردن توی ذهن خودمم همین اومد که حتی حساب کتاب کردم که بله چقدر میتونستم سود کنم که نکردم 

اما بعدش گفتم بی خیال مگه من علم غیب داشتم

منم آدمم ممکنه اشتباه کنم

ولی برای ما اینجوری نیس تقریبا شرایط خورد و خوراک و پوشاک یکیهچه بسا خواهرم بهترم خرج میکنه اونم با ...

عزمزمه شما فقط دو ساله دارید از درآمد همسرتون استفاده میکنید قبلش فقط درآمد خودتون بوده

از درامدتون به مادرتون هم کمک میکردید ولی خواهرتون نه

آن شالله از این به بعد پیشرفت شما بیشتر میشه

سنی هم ندارید

خیلی هم سنای شما با درآمد بیشتر همین قدر پیشرفت هم نداشتن

مهم اینه که شما خونه و ماشین و دارید

بهتره به جای اینکه فکر کنید از بقیه عقب موندید یکم به خودتون استراحت بدید 

چون واقعا الان موقعیتتون خوبه

سلام سلام..

خانمادقت کردین اصلا گزارش نمیدید😉🤔

واما گزارش اینجانب...

امروز اول هفته وروز خریدرفتن ...

صبح یه مختصر کارامو کردموگفتم برم تابچها ازمدرسه بیان خریدمو انجامبدم...

گوجه وسس سفیدبزرگ...سس قرمز خرسی...سیب زمینی ۲کیلو...۵۰تومنی گردو...۱دونه ماکارونی ...۱عددکره..۱عددحلوا شکری..‌۱بسته خرما که ازطعمش اصلا خوشم نیومد ..حالاشایدباهاش توپک خرمایی درست کنم.‌.

۲تاروغن مایع کوچیک.پودر ژله.....۱دونه شامپوصحت ...۱دونه نرم کننده لطیفه...

رفتم شیربخرم ۲کیلو که گفت الان نداریم فرداصبح بیا که فردابایدبرم...

کل خریده‌ام حدود۷۳۰تومن شد...

۳۷۰هم توکارتم هست که میخوام ۲کیلوشیر و۲کیلوبادمجون نیم کیلوسبزی خوردن۲کیلونارنگی ۱کیلوهویج برای آب هویج بخرم...

چون برنامه غذایی نوشتم فقط اینارولازم دارم .. نون هم پنجشنبه هفته گذشته ۴۰تاخریدم فعلا داریم..

گزارش اقساط هم که فعلاتابه امروز همه قسطارو واریزکردم وحدود ۱۰تومنی باید تااخرماه قسط بدیم...که دوباره از۲۴ام شروع میکنم به جمع کردنش...واینکه تا۲۴ام همسرم هرچی کارکنه بایدبرایرچک جمع کنم..والبته یه چندروزیه هرچی دخل میشه من یک دهم اون روپس انداز میکنم...که یه برنامه هایی دارم براش...

درآمد همسرم نصف شده وخیلی بایدمحتاط باشم..چک ماه بعد روهم بگذرونیم به امیدخدا خیالمون راحت میشه..

واینکه من هر روز دیوار رونگاه میکنم خونه ها رومیبینم راستش دلم ضعف میره وبیشترانگیزه میگیرم وتلاشمو بیشتر میکنم..

انشاله همه به آرزوهاشون برسن...      امین یارب العالمین

بله اینطوری بودهولی خود من به شخصه اصلا نمیتونم استرس طلای زیاد توی خونه داشتن رو تحمل کنمصندوق امان ...

بله عزیزم درست میفرماییدولی شمابجای امنی اززندگی رسیدین خداشکرولی ماکه تازه اول راهیم خیلی تصمیم گیریی برامون سخته 

که نکنه اشتباه باشه تصمیمون نکنه ضررکنیم ازپس سختی میکشیم براپول جمع کردن دیگه مغزم ارورمیده

ولی برای ما اینجوری نیس تقریبا شرایط خورد و خوراک و پوشاک یکیهچه بسا خواهرم بهترم خرج میکنه اونم با ...

شاید خواهرتون از سمت خانواده شوهر کمک میشن ،که به کسی نمیگن

خودم اینو به عینه دیدم

شایدم از جایی یه منبع درآمد دارن که اونم صداشو درنمیارن

دوستی داشتم که مخارجش خیلی بیشتر از حقوق خودش و همسرش بود

بعدها یه بار حواسش نبود گفت پول دادم دست کسی باهاش کار میکنه و سود خیلی خوبی میده

بعد چند ماه یادش رفت چی گفته

یکی دیگه ازش پرسید راستی از ما هم پول قبول میکنن 

گفت کی ،چی 

من اصلا چنین حرفی نزدم😉😉😉😉

ایشالله از این به بعد خدا برکت خیلی زیادی به مالتون بده

سکه بهتره فقط ریسک دزدی داره.ما هم نزدیک دو تومن پول دستمون میاد میخوام تا چند سال بعد خونه بخریم گف ...

فقط باید بانک گذاشت

مسعله ای که هست اینه که خونه سرمایه مولد و میتونیم رهن بدیم 

واقعا نمیدونم کدوم توی چند سال آینده رشد بیشتری داره

از طرفیم رشد مصالح ساختمانی این مدت زیاد بوده و خونه تقریبا راکد بوده ممکنه یهو جهش داشته باشه و مثل کش در بره....

سلام خانمای مهربون😍😍😍یکم استرس دارم، تو میلی درخواست وجه زدم ساعت ۱۲، به نظرتون کی میاد به حسابم؟

من ماه قبل تو دی جی.پی درخواست زدم بعد ۸روز موفق شدم برداشت کنم اشکم دراومده بود

بله عزیزم درست میفرماییدولی شمابجای امنی اززندگی رسیدین خداشکرولی ماکه تازه اول راهیم خیلی تصمیم گیر ...

به شما حق میدم

برای کسانی که تازه ازدواج کردن و دارن شروع میکنن سخته

البته این نقطه امنی که میگم 

شاید برای خیلی ها مثل دوستای خودم اینجا نقطه امن نیست

و چند برابر این نقطه امن اوناست

2810