2777
2789
نه عزیزم من حضوری میخرم و اینکه تاحالا از اسنب پی چیزی نخریدم با اینکه ده تومنم اعتبار دارم

عزیزم میشه بپرسم چیکارکردین اعتبارتون زیاد شد؟

من بااینکه مشتری خوش قولی ام و سروقت قسطارو پرداخت می کنم اما همچنان اعتبارم سه تومنه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بپرسم چیکارکردین اعتبارتون زیاد شد؟من بااینکه مشتری خوش قولی ام و سروقت قسطارو پرداخت می ...

عزیزم من پانزده تومن اعتبار دارم پارسال ثبت نام کردم باید چند ماه بگذره هر چهار پنج ماه اعتبار زیاد میکنه 

جوجه پرستار

سلام خانومای عزیز و مامانای نمونه الان که بحث مهد کودک هستش لطفا مامانای باتجربه جواب بدن . من یه پس ...

سلام عزیزم خوبی ببین اولش باید چند روز آزمایشی ببری ببینی پسرت اضطراب جدایی داره نداره بعد ببر ثبت نام کن من پسرم سه سالش آزمایشی بردم مهد خوبه خداروشکر راضی ام دیگه بعدش ثبت نام کردم 

و اینکه هدفت از مهد برای پسرت چیه؟؟ 

من ب شخصه آموزش برام مهم نبود بیشتر اینکه با بچه های همسن خودش باشه چند ساعتی و و اینکه اخلاق مربی خوب باشه 

چون خودم قبلاً تیچر بودم زبان و با بازی بهش یاد میدم و اینکه بازی و..انجام میدم کتاب میخونم براش و ..

بعد اینکه میخوای شرایط مهد چجوری. باشه؟ برای من مهم بود مربی بهداشت داشته باشه،، رده سنی داشته باشه و نزدیک خونم باشه از همه مهمتر

که خداروشکر تا اینجا همینطور بوده و خوب بوده

ولی اطرافیان و میبینم مثلا خواهرم خانه دار با دو تا بچه بعد از ۸ سال زندگی ، سرمایه ش اندازه ماعه یع ...

منو و یکی از اقوام خیلی نزدیک به قول شما سرمایه مون تا یه سالی مثل هم بود

در حالی که من شاغل بودم با درامد بالا و ایشون خانه دار

اما چند تا فرق اساسی داشتیم

اولا همسر من موقع ازدواج  هیچی از مال دنیا نداشت

همسر ایشون یه زمین مرغوب داشتن

فرق دوم توی هزینه های ما بود

ما خیلی لارج خرج میکردیم 

مسافرت و لباس و خورد و خوراکمون عالی بود

ولی ایشون هر چند سال یه دست لباس میخرید

خورد و خوراک هم طبق گفته خودش سالی ۳ کیلو گوشت میخوردن و برنج سالی نهایت ۲۰ کیلو که برای یک خانواده ۴ نفره خیلی خیلی کمه

و میوه هم خیلی خیلی کم شاید ماهی یک کیلو

در واقع از اون درآمد کم، بیشترش پس انداز میشد

ایشون از خیلی چیزا زدن تا بتونن به یک ثبات نسبی برسن

شاید یکی از دور میدید همه میگفتن فلانی از کجا آورده فلان جا خونه خریده چون ایشون از مشکلاتش و پس انداز ش اصلا صحبتی نمیکرد

ولی با من خیلی صمیمی هست و من از همه چیز خبر دارم

دوستان اگر کسب و کاری دارید مثل مربی گری، آرایشگری، کیک پزی، خیاطی،...... اصلا با اطرافیان تعارف نداشته باشید که بخوایید رایگان یا ارزون تر براشون کاری انجام بدید( منظورم تو رودربایستی هست) 

تو کارتون حرفه ای باشید 

رک حرفتون رو بزنید 

این موضوع به نظرم خیلی مهمه و متاسفانه مشکل خیلی هاست 

حتی خودمون حواسمون باشه از دیگران خواسته نابه جا نداشته باشیم.

دوستان اگر کسب و کاری دارید مثل مربی گری، آرایشگری، کیک پزی، خیاطی،...... اصلا با اطرافیان تعارف ندا ...

درسته و یک نکته خیلی خیلی مهم اگر دوستان و اطرافیان کسی کسب و کاری راه میندازه ازش حمایت کنیم حتی یکبار خرید ما می‌تونه بهش انگیزه و حس خوب بده.

من همیشه همیشه از همه ی دوستانم و آشنایانش که کاری راه میندازه خرید میکنم حتی اگر گرون تر باشه 💚چه اشکالی داره 

سلام دوستانمن 14 سال سابقه کار دارم و 31 ساله هستمقصد دارم سال بعد اقدام کنم برای بارداری و بعد از ز ...

شما مستمری ماهی ده تومنی دارید که اگر خیلی براتون سخته با بچه سرکار برید همون فرض کنید شاغلید و ماهی ده تومن حقوق میگیرید

ولی من خودم با دو تا بچه سرکار رفتم 

سخت بود ،ولی شد

به امید خدا

بعد زایمان ۹ ماه که مرخصی خودتونه

فکر کنم شما چون ارگان دولتی هستین چند ماه هم بتونید مرخصی بدون حقوق بگیرید

بعد برگشت به کار هم یک و نیم ساعت پاس شیر دارین

از همکاراتون پرس و جو کنید مهد پیدا کنید چون فرزندتون هنوز کوچیکه میتونید براش مربی خصوصی بگیرید ،یه مقدار 

هزینه اش بالاتر میره ولی ارزش داره

ولی بازم تا وقت دارید حسابی فکر کنید

ببینید توانایی جسمی و علی‌الخصوص روحی دارین چون حجم کارها و خستگی هاتون چندین برابر میشه

واقعا دیدین نمی‌تونید به خودتون سخت نگیرید

اگرم رفتین سر کار وادامه دادین سالها چنان سریع گذر میکنن که  تا چند سالی بگذره  ایشالله بازنشسته میشید و لذتش رو می‌برید

امیدوارم بهترین مسیر سر راهتون قرار بگیره

سلام دوستان عزیزم می خواستم یک مشورت باشما ها بکنم آیا به صرفه هست من 50میلیون وام با سود 23 درصد بر ...

طلا همیشه روند صعودی داشته و سود بوده

پارسال به شوهرم وام میدادن ۱۰۰ تومن بود

شوهرم میگفت نگیریم قسط اضافه نکنیم

ولی من گفتم بگیر خودم قسطها رو ردیفش میکنم

خلاصه ما توی ۲۳۵۰ طلا خریدیم این وام هنوز به قسط ۱۲ نرسیده ما کلی سود کردیم

البته کل طلاها رو کارکرده با ۷ درصد خریده بودم

عزیزم میشه بپرسم چیکارکردین اعتبارتون زیاد شد؟من بااینکه مشتری خوش قولی ام و سروقت قسطارو پرداخت می ...

من حدود ۲سالی هست که اعتبارم ۱۰ تومنه

من خیلی از اسنپ خودرو و غذا و لبنیات و سوپرمارکت استفاده میکنم

هر چی بیشتر استفاده کنی و امتیازت بیشتر بشه اعتبارتم بیشتر میشه

قربونت برم😘 خداروشکر برای آرامشت، گزینه فروش خونه وبا پولش رهن‌کردن‌ترسناک‌بنظر میاد حالا ادم‌یه مب ...

چیزی به ذهن من رسید 

اینه که هر دو تا خونه رو بفروشید

توی تهران ولو منطقه پایین، ولی جایی باشه که خرید و فروشش خوب باشه  بخرید

یه چند سالی بمونید بعدش به امید خدای مهربون 

چند تا وام جدید بگیرید و منطقه به منطقه به سمت بالاتر برید

گاهی ما میخوایم یهو چند تا پله رو با هم بریم

که خودمون هم همین اشتباه رو کردیم

مثلا اونموقع من به همسرم میگفتم مسکن مهر بخریم و خودمون چند سالی بمونیم بعدش ارتقا بدیم

ایشون میگفتن نه

حتما باید از جای خوب شروع کنیم

و همین باعث شد کلی عقب بیفتیم

سلام خانومای عزیز و مامانای نمونه الان که بحث مهد کودک هستش لطفا مامانای باتجربه جواب بدن . من یه پس ...

بهترین مهد ،مهدایی هستن که داخل فرهنگسرا هستن و تحت نظارت ۱۰۰درصد شهرداری هست

انقدر بازرسی از این مهدا با جدیت و مداوم هست که مهدا موظفن از ریزترین موارد و اموزش ها هم برای خانواده ها تو کانال بفرستن هم برای شهرداری

طلا همیشه روند صعودی داشته و سود بودهپارسال به شوهرم وام میدادن ۱۰۰ تومن بودشوهرم میگفت نگیریم قسط ا ...

طلااین چندسال اینقدرخوب جلورفته وازهمه چی جلوزده که قابل مقایسه نیست رشدش بابقیه چیزها..

من دارم وام میگرم حدود400تومن باهاش ماشین بگیرم دلم نمیادهمش میگم کاش میشداین پول طلابخرم باهاش

2810