2777
2789
عزیزم اینکه از اندیشه بخواین بیاین پونک و جنت اباد خیلی سنگین میشه براتونبا ۸۰۰ تومن محدوده صادقیه آ ...

رهن تنها که اره بااین مبلغ پیدا نمیشه اجاره هم باید بدیم  دیگه خودمم میرم یه سالن پرمشتری مشغول میشم ان شالله

صادقیه هم خوبه خیلی زندگی توش جریان داره سمت فردوس شرق اجاره هاشم مناسبتره 

سلام فداتشمم خوبی ؟؟ دورت بگردم میخواستم یه مشورتی ازتون بگیرم من خواننده خاموشم ی مدتی ولی همیشه می ...

سلام عزیزم 💚

اینو به شما و تمام دوستانی که بچه کوچیک یا زیاد دارن عزیزم شما دوتا فرزند سالم و انشاالله صالح داری میدونی چندین هزار نفر هستن که حاضرند میلیاردی هزینه کنند فقط یکبار یه فرشته کوچولو دستشون بگیره که انشاالله که خداوند رحمتشو بهشون نشون بده.🥰

شما خوب یا بد درست یا غلط مسؤل زندگی بچه هات هستی. درآمدتون نسبتا خوبه چون خود ما تقریبا با همین شرایط درآمد کمتر داریم.پس میتونی اگر بخوای💚

و اینکه از هیچ شخصی رو این کره زمین نباید توقع داشته باشه هیچ کسی مسؤل موقعیت و تفکر الان شما نیست شما خودت برای خودت آرامش یا آزار می آفرینی🥰

همسرت همکاری نمیکنه ؟خوب یواشکی جایی رو بلد نیستی؟اینترنتی.

راه زیاده چاه هم زیاده بشین برنامه ریزی کن از شوهرت به بهانه مختلف پول بگیر برا بچه ها بگو خرج کردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستانمن 14 سال سابقه کار دارم و 31 ساله هستمقصد دارم سال بعد اقدام کنم برای بارداری و بعد از ز ...

ببین من دقیقا تو شرایط شما بودم از کارم استعفا دادم به خاطر بچه ها و الان خیلی پشیمونم و حس بدی دارم به نظرم حیفه این همه سابقه ادامه بده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خواهرگلم اگر۱۵دریافتیش باشه حداااقل حداااقل ۶تومن بابت هزینه نگه داری بچه هاش بایدبدهاین مبلغ روحدود ...

این روزا واسه همه خانم های شاغل هست و میگذره منم سختمه دو تا بچه دارم ولی سه چار سال دیگه راحت میشم 

ببین من دقیقا تو شرایط شما بودم از کارم استعفا دادم به خاطر بچه ها و الان خیلی پشیمونم و حس بدی دارم ...

بیمتو ادامه ندادی؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
من یکم میکوبم و با ادویه و آب جوش خیس میکنم پیاز رو که سرخ کردم با گوشت، یک دقیقه آخرش سویا رو میریز ...

نه عزیزم من حضوری میخرم و اینکه تاحالا از اسنب پی چیزی نخریدم با اینکه ده تومنم اعتبار دارم

نه متاسفانه سابقه کارم کم بود بی خیال شدم

کاشکی بیایم اینجا یه چالش بذاریم هممون خودمونو بیمه زنان خانه دار کنیم بدجور تو فکرشم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
کاشکی بیایم اینجا یه چالش بذاریم هممون خودمونو بیمه زنان خانه دار کنیم بدجور تو فکرشم

خیلی ها تو همین تاپیک بیمه زنان خانه دار میریزن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
واقعا این تهران چی داره 😁من خیلی تهرانی رو دیدم نمیتونن شهر دیگه زندگی کنن حتی ی بار یکی تو مترو ب ...

بحث عادته عزیزم من از شهرستان اومدم اینجا ولی انگار تو قفسم😢

کاش خدا بخواد برگردم همیشه امیدوارم که برگردیم الان یادش هم میوفته اشک تو چشام جمع میشه😢چه سال های که دورازخانه گذشت😭

سلام خانومای عزیز و مامانای نمونه 

الان که بحث مهد کودک هستش لطفا مامانای باتجربه جواب بدن . 

من یه پسر ۴ ساله دارم میخوام بزارمش مهد کودک . الان مهدکودک های اطراف ما قیمتش از ۷ تومن به بالاست بعضی هاشون دو زبانه ام هستن از طرفی مهدهای سرای محله هام واسه سه روز در هفته روزی ۴ ساعت ۱۵۰۰ اینا میگیرن .منم خانه دار هستم نمیدونم هزینه کنم مهد خوب بفرستمش یا سرای محله ها واسه این سن خوبه از طرفی دلم میخواد هزینه کنم میگم خیلی زیاده از طرفی میگم چون پسرم خیلی باهوش تو پیشرفتش تاثیر زیادی داشته باشه و حیفش نکنم . لطفا تجربه اتون از مهدکودکای بچه هاتون بگید . 

خدا خیر دنیا و اخرت و نصیبتون کنه 

ویپاد هنوز هیچی اعلام نکرده و فقط میگه منتظر باشید🥰از آذر احتمالا این طرح اجرایی بشه ولی یه سری از ...

عزیزم برای هر ۵۰ ملیون ۴۵۰۰۰هزار میخواد یکساله پس برا۲۰۰تومن یکساله ۱۸۰هزار میخواد حالا برای ۱۸ماه باید ۲۷۰هزار داشته باشی

2810