2777
2789
کلسترول منم زیاد بود آزمایش دادم، میگم مگه سویا رو نباید سرخ کرد؟

من یکم میکوبم و با ادویه و آب جوش خیس میکنم پیاز رو که سرخ کردم با گوشت، یک دقیقه آخرش سویا رو میریزم و یه تفت میدم و بقیه مواد.دیگه روغن بیشتری نمیریزم

سرخش نمیکنم سفت میشه.

تو کتلت نمیریزم چون روغن میکشه موقع سرخ کردن

بهر حال احتمالا برم بخرم چون ما مصرف چرخیمون افتضاحه

مجدد دوستان اگر آجیل از اسنپ خریدید ممنون میشم بگید

@آرشیدا90‍ عزیزم شما از آجیل اسنپ خرید نداشتی؟

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مستمری برای همسرم که فوت شدهاگه بخوام به 20 سال برسونم باید 42 سالم بشه که حدود 8 سال باید بیمه خودم ...

من جای شمابودم کارموادامه میدادم

من خانه دارم ولی الان خیلی خیلی دوست داشتم خودم شاغل میبودم ودرامدی ازخودم داشتم 

احساس مستقل بودن فوق العاده است 

همین که صبح زودبیدارمیشی ومیدونی یه کاری داری که بایدبری برسی بهش😍😍

حضوردراجتماع وبرخوردباادمهای مختلف 😍

من یکی ازدوستام پارسال بچه سومش دنیااومد

یکسال مرخصی گرفت ولی چون فرهنگی فکرمیکنم باحقوق باشه وبعدازیکسال به ذوق وشوق به کارش برگشت 

بچه اشم میزاره مهدازصبح تاظهرکه سرکاره بعدباخودش میاردش خونه 

بچه دومش رومیدادمامانش نگه داره ولی دیگه مامانشون مثل اینکه پادرددارن ونمیتون نگه داره گزاشت مهد

دریافتیشون هم یه مقدارازشمابیشتره شاید15تومن باشه من اطلاع دقیقی ندارم 18سال حدودن سابقه داره 

وبنظرم خانمی که شاغل باشه بیشترمادی خانواده خیلی سریعترمیشه شایدالان بگین حقوقتون کمه ولی باهمین ده تومان هم خیلی کارهامیشه کردیه مثال براتون میزنم 

شمافکرکن همسرتون یه وام 800میلیونی میتونن دریافت کنن وبااین پول میتونیدخونه اتون ارتقابدین وماشین بهترو....

ولی میادحساب میکنه که من نمیتونم این وام بردارم بیاازخیرش بگزریم قسطش زیاده ازحقوقم بیشترمیشه من نمیرسونم اینجاست که حقوقتون بدادمیرسه 

حالایادردادن اقساط یامخارج خونه اینجوریه ک میتونیدکلی پیشرفت کنید

امامن خانه دارکه حقوق ندارم نهایت کمکم این میتونه باشه که ازخرجهام برنم وصرفه جویی کنم 

سلام خانوما یه سوال دارم لطفا راهنماییم کنین❤️

من تازه دیروز یه وام یه تومنی از ویپاد گرفتم می خوام بدونم اگه الان تسویه کنمش وام دو تومنی برام فعال میشه بلافاصله؟چون اگه اینطور باشه خیلی خوبه زود ب زود تسویه کنم تا مثلا وام پنج تومنیش فعال شه

و یه سوال دیگه هم دارم عزیزان 

یه طلافروشی نزدیک خونه ماهست میگ من طلای قسطی هم می دم بهتون به شرطیکه نصف مبلغو اول می دین بقیش طی دوقسط در دو ماه پرداخت می کنین نظرتون چیه دوستان؟؟(سودشم همون۷درصد)

سلام خانوما یه سوال دارم لطفا راهنماییم کنین❤️من تازه دیروز یه وام یه تومنی از ویپاد گرفتم می خوام ب ...

ویپاد بستگی به کارکرد حسابت داره.من خودم تا ۷ تومن راحت باز شد ولی ۱۰ رو چند روز با حسابم کار کردم.

ولی همسرم که اصلا کارکردی با ویپادش نداشت رو همون پله ۱ تومنی موند و دیگه بهش ندادن.

اگر طلافروشتون به قیمت روز حساب نمیکنه و طلا رو میده بیاری بخر.خیلیم موقعیت خوبیه

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
اندیشه هستیم ، جنت آباد/پونک دوستای عزیزم از همتون ممنونم برای خونه و ‌جابجایی باهام همفکری کردین از ...

عزیزم اینکه از اندیشه بخواین بیاین پونک و جنت اباد خیلی سنگین میشه براتون

با ۸۰۰ تومن محدوده صادقیه آریاشهر میتونین ۶۰ متری رهن کنین بدون اجاره

سلام خانم های گل 

راستش یه  موردی که حداقل تو هر صفحه یکی دوبار میبینم اینه که 

با وام های ویپاد خیلی بازی میکنید 

اینکه بردارید و خودش و تسویه بزنید و برین مبلغ بالاتر 

همه اش ضرر هست و فقط گردش مالی بانک پاسارگاد و بردین بالا 🥲🥲. این وام های پشتوانه رو به عنوان یه چالش نگاه کنید 

یک تومنی رو که برمیدارین اگه خرجی خونه دستتون هست هنرتون و. نشون بدین و با روش هایی که معصومه جون و دیگر خانم هایی که خرجی دستشون هست راهنمایی میکنن اون یک تومن رو سیو کنید و وام تون و پرداخت کتید 

برای مبالغ بالاتر هم همین طور 

واقعا حیف کارمزد ها هست که الکی صرف بشه ،کما اینکه از یه جایی به بعد براتون قفل میشه و باید با حساب بیشتر کار کنید 

وبنظرم خانمی که شاغل باشه بیشترمادی خانواده خیلی سریعترمیشه شایدالان بگین حقوقتون کمه ولی باهمین ده ...

ولی اطرافیان و میبینم مثلا خواهرم خانه دار با دو تا بچه بعد از ۸ سال زندگی ، سرمایه ش اندازه ماعه 

یعنی من که ۱۴ سال کار کردم با اون فرقی ندارم

تازه اون خیلی از من جلوتر با اینکه حقوق همسرامون تقریبا یکیه

احساس میکنم روزی هر خونه مشخص

من جای شمابودم کارموادامه میدادممن خانه دارم ولی الان خیلی خیلی دوست داشتم خودم شاغل میبودم ودرامدی ...

خواهرگلم اگر۱۵دریافتیش باشه حداااقل حداااقل ۶تومن بابت هزینه نگه داری بچه هاش بایدبده

این مبلغ روحدودی گفتم بروبالاتر

تغذیه مهد هرروز بزاره طبق برنامه مهد اونم یه هزینه

بچه تندتندمریض میشه دکترببر داروبخر یه هزینه

ازاونطرفم یع روزبخوایی پیش بچه هات بمونی بایدسرکج کنی پیش مدیر اگراجازه بده

اینقدرسروکله زدن بابچه هاسخته خدامیدونه من ۱میرسم منزل عملا تا ۳و۴ توحالت عادی نیستم😁😁😁

شاغل بودن خوبه ولی شرایطش داشته باشی

البته ۱۵تومن اگرسابقه اش زیادباشه شایدخالصش بشه ۱۵تومن

من باده سال سابقه ۱۵نمیگیرم

این۶ارونوشتم غصه نخوری شاغل نیستی

منم خدابخواد دنبال مرخصی بدون حقوقم چون جسمی نمیکشم 

تعریف ازخودهم نباشه ازمعلمای خوب منطقه هستم مدیرخوب مدرسه خوب طوری که دعوت به کارمیشم اماواقعا توان جسمی الان ندارم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
برادویست ملیون چقدرسکه میخاد؟قسطش چقدر میشه درماه؟

ویپاد هنوز هیچی اعلام نکرده و فقط میگه منتظر باشید🥰

از آذر احتمالا این طرح اجرایی بشه 

ولی یه سری از دوستان گفتن بر اساس طرح های قبلی باشه احتمالا ۱۵۰ هزار تا بخاد 

2810