2777
2789

دوستان من ۲ مهر ماه همه طلاهامو فروختم به جز یه نیم ست حدوداً ۱۰ گرمی  که مرداد ماه خریدم و خیلی دوستشون دارم ، تمام تلاشم رو کردم که حفظشون کنم و انشاا... هیچ وقت فروش نره.

عکسش رو جهت انگیزه میگذارم.

یه دونه هم رنجیر پریروز خریدم به وزن ۶گرم و ۶۰ سوت و مبلغ ۲۶م با سود ۵ ونیم درصد.( طلا فروشمون خیلی منصفه اولش گفتن ۷ درصد بعد از محاسبه قیمت و... من پیش یکی از مشتریها خیلی تعریف منصف بودنشون رو میکردم و در کمال تعجب دیدم حدود ۱۲۰۰ کمتر فاکتور کردن یعنی یک ونیم درصد کمتر! 

و بله این هم از قدرت و جادوی کلام عزیزان! پس همیشه زبانتون رو به خوبی و نکات مثبت بچرخونید که در وهله اول سودش به خودتون میرسه).

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستانمن 14 سال سابقه کار دارم و 31 ساله هستمقصد دارم سال بعد اقدام کنم برای بارداری و بعد از ز ...

با شونزده سال بازخرید میکنی؟ باز نشسته ک نمیشی

اگه رسمی هستی سه سال مرخصی بدون حقوق بگیر مه بهتر بهش فک کنی و اگه پشیمون شدی راه برگشت باشه

وام مهربه این صورت که شمااگه 100تومن 4ماه توحسابت باشه 50تومن 4درصدوبعداکه 6ماه بمونه بحسابت 100تومن ...

وااای چقدر امتیازدهیش کنده من ۲۰۰ گذاشتم دو سه روزه گفتم بزارم تا ۳ ماه بمونه تا ۳۰۰ یا ۴۰۰ وام بگیرم پس اینطوری اصلا به صرفه نیست 

منم نفهمیدم که خوبه یا بد، منم کنار گذاشتم چند ساله بخاطر هیمن تراریختگی، چون روغن زیادی هم میبره تا ...

نمیدونم والا

من یادمه بچه بودیم همه میگفتن سویا خوبه یهو بد شد

ولی ایشون میگفت همین ذرتم یه مدت میگفتن تراریخته است یا روغنا که میخوریم روشون نوشته تراریخته.

غیر از حالا بخش صرفه جوییش بخاطر کلسترول بالام بهم توصیه کرد با گوشت قاطی کنم.تو ماکارونی زیاد روغن نمیکشه

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام دوستانمن 14 سال سابقه کار دارم و 31 ساله هستمقصد دارم سال بعد اقدام کنم برای بارداری و بعد از ز ...

عزیزم چرا فکر میکنید مادر شدن و شاغل بودن باهم منافاتی داره؟ و در خلاف هم هستن؟ 

من خودم از اون دسته ای هستم که بعد از مادرشدن کارم رو کنار گذاشتم، اما بخش خصوصی بودم و هروقت اراده کنم راحت برمیگردم سر کارم 

اما اگر واقع بینانه بخوای بهش فکر کنی، میبینی یک بچه اون قدراهم سختی نداره اصلا ♥️

من اگر کار دولتی داشتم، قطعا یک سال مرخصی بدون حقوق میگرفتم، بعد برمیگشتم سر کارم 😍

مادرهمسرم یه دوستی دارن، اخیرا بازنشسته شدن

جالبه که شروع کارشون با مادرهمسرم بوده، ولی 8 سال بعد از ایشون بازنشسته شدن 😊

یه بار که صحبت میکردیم، گفت 5 سال همسرم رفت انگلیس درس بخونه، منم مرخصی گرفتم رفتم 😀

اونجا دو تا از بچه هام به دنیا اومدن

باز برگشتن ایران، رفتن سر کار، و بچه ی سومشون به دنیا اومده ، دوباره یک سال بدون حقوق گرفتن

در طول سال های کاری هم، دو تا یک سال دیگه هم بدون حقوق گرفتن چون خسته شده بودن و توان جسمی کار کردن نداشتن 😅♥️

الان که میبینمش، متوجه میشم نسبت به مامان خودم و مادرهمسرم که یه تیک فقط کار کردن و بچه هاشونو بزرگ کردن

ایشون خیلی جوون تر و شاداب تر هستن 😍

نمیدونم والامن یادمه بچه بودیم همه میگفتن سویا خوبه یهو بد شدولی ایشون میگفت همین ذرتم یه مدت میگفتن ...

کلسترول منم زیاد بود آزمایش دادم، میگم مگه سویا رو نباید سرخ کرد؟

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
وااای چقدر امتیازدهیش کنده من ۲۰۰ گذاشتم دو سه روزه گفتم بزارم تا ۳ ماه بمونه تا ۳۰۰ یا ۴۰۰ وام بگیر ...

بله امتیازدهیش خیلی کنده متاسفانه ولی سودکمی میگره 

منم نرفتم سمتش 

با شونزده سال بازخرید میکنی؟ باز نشسته ک نمیشیاگه رسمی هستی سه سال مرخصی بدون حقوق بگیر مه بهتر بهش ...

بله بازخرید

قراردادی هستم و متاسفانه فقط ۴ ماه مرخصی بدون حقوق دارم

بله عقد کردم و قطع نشده فعلا که قانون اینه 

عزیزم چرا فکر میکنید مادر شدن و شاغل بودن باهم منافاتی داره؟ و در خلاف هم هستن؟ من خودم از اون دسته ...

با هم منافاتی نداره اکثر همکارای من با دو تا بچه میان سرکار

ولی من بخوام بیام سرکار مجبورم بچه رو بذارم مهد که هر چی حقوق میگیرم باید بدم

و یه جورایی خسته شدم از کار کردن دنبال بهونه هستم

دوست مادر شوهرتون همه این سال ها یک جا کار میکرده ؟ 

مگه میشه انقد مرخصی گرفت

شما خودتون کار و کنار گذاشتید پشیمون هستید ؟

2810